lichtende nachtwolken
© NU.nl/Esmée WieringaLichtende nachtwolken boven het Paterwoldse meer in Drenthe, juni 2019. Lichtende nachtwolken worden de laatste jaren steeds vaker gesignaleerd en suggereren een afkoeling van de mesosfeer
In onderstaande video zet Thierry Baudet van het Forum voor Democratie tijdens het debat over het Klimaatakkoord gisteren in de Tweede Kamer uiteen waarom Nederland afstevent op 'zelfmoord' of liever gezegd: het de nek omdraaien van de Nederlandse economie en burger. Zeventig procent van onze energievoorziening moet 'duurzaam' worden. Benzine-auto's? Mag straks niet meer. Het kabinet wil 1 biljoen (1000 miljard) euro uittrekken voor 'klimaatsparende' maatregelen of zoals Baudet het uitdrukte: klimaatwichelroederij, wat torenhoge kosten voor burgers en het bedrijfsleven met zich mee zal brengen.


Dit terwijl er in de maand juni een ongewoon groot aantal lichtende nachtwolken te zien waren door heel Europa wat een afkoeling van de mesosfeer suggereert, een fenomeen dat de laatste jaren steeds vaker wordt waargenomen.

Onze maandelijkse aardveranderingen-video's tonen het menselijk lijden en de hoge economische kosten van deze aardveranderingen. Ondertussen worden we met zijn allen op kosten gejaagd vanwege een fictieve vijand, de opwarming van de aarde.