Het slachtoffer leerde de drie mannen kennen in de Red & Blue in Antwerpen.
Volledig scherm
Het slachtoffer leerde de drie mannen kennen in de Red & Blue in Antwerpen. © RV

Transgender (17) gaat voor het eerst uit als meisje en wordt meteen meegelokt en verkracht: trio riskeert 6 jaar cel

Het openbaar ministerie heeft dinsdag zes jaar cel gevorderd voor drie mannen van 24, 25 en 34 jaar die vervolgd worden voor de verkrachting van een 17-jarig meisje. Het meisje was meegelokt vanuit discotheek Red & Blue. Op het appartement kon zij ontsnappen door één van de verkrachters in zijn penis te bijten. 

27 reacties

  • Vladimir De Leeuw

    5 jaar geleden
    De eerste keer... dus, ze heeft eigenlijk één en ander willen uitproberen en heeft misschien één en ander dus ook uitgelokt. Getuigen verklaren dat ze de hele avond hebben zitten kussen, dat was toch niet met tegenzin. En van het één komt het ander, natuurlijk. Misschien is het wat sneller gegaan als hij/zij gedacht had en heeft ze daar *achteraf* spijt van.
  • Sammy Dryvers

    5 jaar geleden
    Iedereen vergeet hieronder blijkbaar wat die van de security hebben gezegd.. dus waarschijnlijk/misschien liegen beide partijen wel over een stuk in het verhaal of hebben ze juist de waarheid gezegd met stukken weggelaten.. misschien eerst wel willen toelaten en dan ineens van mening veranderd zijn dat ze het niet wow. Niet ons werk om over te oordelen. Simpel
  • Danny Degreef

    5 jaar geleden
    En wat doet 'n 17-jarige eigenlijk in ' discotheek ?
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    En wat krijgen ze uiteindelijk?Juist niks tov het trauma van het slachtoffer
  • Roeland Croket

    5 jaar geleden
    Voor het eerst uit als meisje dat het erger maakte ... dus het is erger als een meisje wordt verkracht? Niet zeveren hè, het is en blijft even erg of het nu een jongen of meisje is. Daarnaast dacht ik bij dit verhaal meteen aan rape drugs wat verklaart dat ze op beelden redelijk gedwee meegaat. Toch voldoende vragen stellen bij de zaak want mogelijk geeft ze zich achteraf bedacht. Een ingewikkelde zaak voor de politie.