AlFitrah-imam: ‘Asscher wil islamitische identiteit moslims afpakken’ (elsevier.nl)


Elsevier is a global information analytics company that helps institutions and professionals progress science, advance healthcare and improve performance ...

door Febee in Binnenland  ·  67 Reacties

  • 22
  • 1074x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat moet Suhayb Salam zijn leven buitenshuis en buiten de moskee haten hier in Nederland. Sterkte!

0
51 Spokesman

Salafisten maken per definitie misbruik van religie.
-door hun zelfbedachte interpretaties en obeservaties wat god denkt en wil
-maw Asscher doet het goed, in dit geval,immers raakt de ultra extreme zenuw van de salafist.
-oppakken deze religie misbruikers/crimenelen en waar mogelijk het land uitzetten.
-vraag deze salafist clown gewoon waarom er zoveel religies zijn. en zoveel stromingen in de islam, als hij claimt dat er maar 1 god is?
-dit was goed van Assher, maw dat moet hij vaker doen, keep it simple, power en giga misbruik in en van religie. uit de religie aub, that's it.

0
52 Goldrush

De Ruyters zeggen: "@11 Waarom doe je geen aangifte dan tegen deze Imam"?" Moet toch mogelijk zijn om gewoon aangifte te doen ( wat op zich anoniem kan) tegen de praktijken van deze lieden en hun religieuze organisatie.

1
53 De Ruyters van Michiel

Assher wil islamitische identiteit van moslims afpakken ?
Nou ja, de PVDA wilde ook al "alle Marokkanen vernederen" .

Misschien is dit 'identiteit afpakken' onderdeel van het plan om ze eens even flink te vernederen !!!

0
54 Big Tony

De aanval is de beste verdediging. Dus wil je de Nederlanders hun identiteit afpakken, beweer je gewoon dat die Nederlanders jou je identiteit willen afpakken. Wat een gezever, er zijn zoveel Nederlanders naar Australië, Canada geëmigreerd, en zij deden er zelf alles aan, zich aldaar aan te passen anders werden ze uitgekotst en misschien uitgewezen. En zo hoort het ook.

0
55 Wendel

SLUITEN DIE MOSKEE !!!

0
56 B55

Opdoeken dat haatnest.

0
57 Zeekomkommer

Gaat die PVDA propagandamachine nog een keer stoppen? Waar haalt zo'n partij al die invloed, slinksheid en fondsen vandaan?

Ridder Asscher dapper strijdend tegen het islamisme. #onpasselijk.

1
58 Phiteceen

In Angola is de islam al verboden. Omdat die niet verenigbaar is met de eigen cultuur en de soevereiniteit van het land. Zo kan het ook dus!

0
59 schrootflint

@59 Daar zouden wij een voorbeeld aan moeten nemen. Het is namelijk juist andersom, zoals @55 stelt. De islam is er op uit om mensen met een andere levensbeschouwing hun identiteit af te nemen. De islam an sich heeft totaal geen enkel respect voor niet moslims, sterker nog; de islam beschouwt hen als vijandige ongelovigen.

0
60 watnu

@53 er kan wel aangifte gedaan worden en vervolgens vind het OM dat haatimams recht hebben op hun uitingen ivm vrijheid van godsdienst. Je mag iedereen met de dood bedreigen in NL als je er mij zegt dat jij geloffd dat God etc. het wil.
http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/haatimam-predikt-al-een-jaar-in-veenendaal-politie-weet-het-maar-doet-niets/
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/05/17/haatimam-moet-zich-kunnen-uiten-1618961-a242246
http://www.omroepwest.nl/nieuws/3174706/Haatimam-Boskoop-wordt-niet-vervolgd
https://www.powned.tv/artikel/haatimam-chadlioui-niet-vervolgd

0
61 Merlinswit

Al fitrah moet gewoon gesloten worden, de imam moet terug naar een land waar hij mag verkondigen wat hij wil, maar dat is geen land in Europa.

0
62 gaulette

@60 maar als wij dat luid gaan verkondigen, kunnen de moslims weer met zijn allen gaan roepen dat ze gediscrimineerd worden. Hoe bestaat het dat alleen moslims dat over zich heen kunnen krijgen en dat zij nooit de daders ervan kunnen zijn?

0
63 gaulette

Deze dwaas moet gewoon ons land uitgezet worden en er nooit meer in, hij is een haat imam en die gaat maar prediken in S. Arabie etc..

0
64 corretje

Jarenlang heeft de PVDA NIETS gedaan tegen de uiterst kwalijke duistere zaken van de levensgevaarlijke Suhayb Salam, leider van de omstreden salafistische AlFitrah moskee.

NIETS, NADA, NIENTE!

Maar ziet hier, de verkiezingen komen er aan. En gaat de onbetrouwbare Lodewijk Asscher met zijn uiterst hypocriete PVDA ineens ferme taal tegen hen gebruiken.
Je bent ongeloofwaardig Asscher.
Met die haat imam rekenen andere partijen wel af, na de verkiezingen. Die schone taak vertrouw ik jou NIET toe.

0
65 Cornelis

@18 "Wat maakt hun zo "heilig" om dat niet te doen???
Het huidige kabinet."

Nee.
Voor religieus aangestuurde gebruiken, die in feite in druisen tegen de onze wetten, is al heel lang een uitzondering gemaakt.
Denk maar aan besnijdenis en ritueel slachten.

Zo seculier zijn we helaas (nog) niet.

0
66 Mappie

Kritiekloos en toejuichend deze koloniserende uitzaaiingen binnen halen en nu dit, deze apen nemen nu al ongeduldig op de totale macht ook hier, een ongeremd naar gewelddadigheid riekende overheersing een massasprint uit de politieke mouwen van de PvdA en de andere aanbiddende politieke partijen. Pechtold en Klavertje Één, vooruit, zeg er ook eens wat van en beklim ook hier en nu even vlot de barricaden net zoals tegen de PVV tegen deze volslagen idiote godsdienstwaanzinnige fanaten en verwijder hen definitief uit onze maatschappij, voordat deze er nog meer schade aan gaan toebrengen. Vlissingen was recent voor hen immers slechts een"leuke" oefening op de weg naar meer en meer in plaats van minder, minder.
Het dient nu eindelijk eens afgelopen te zijn met de vrijheid van godsdienstwaanzin in ook Nederland.
Gisteren ook kennis genomen van een artikel in het AD, waarin berichten uit de praktijk van alle dag wordt bevestigd dat er 50.000.000 moslims gaarne bereid zijn om geweld te gebruiken tegen ongelovigen om hun religieuze waanzin door te drijven en op te dringen aan de rest van de wereld?

-Moslims over aanslag nachtclub Istanbul: ‘eigen schuld, moet je maar niet feesten in club’
'Geen medelijden mee'.
"Van de moslims van Turkse en Marokkaanse komaf in Nederland moet 45 procent als ‘fundamentalistisch’ worden beschouwd. Zij tolereren maar één interpretatie van de Koran en stellen die boven de Nederlandse wet."
Van jongs af aan gebrainwasht en geïndoctrineerd door een religieus? politiek wereldwijde uiterst primitieve en totale achterlijke immorele beweging om met de totale ongevoeligheid zoals bij pure psychopaten. Kijk voor deze zekerheid maar even op Facebook de vele reacties van in Nederland verblijvende Mocro's om ook de aanslag in Istanbul te beoordelen als eigen schuld van de slachtoffers die daar als moslim niet hoorden te komen als reden om de aanslag goed te praten?
Dit zijn degenen die door en tot religieuze psychopaten worden opgevoed en respecteisende respectlozen zijn en totaal ongenadig zijn met hun letterlijke kadaverdiscipline, dat afvalligen en ongelovigen mogen en zelfs moeten worden gedood.

0
67 Wil je niet weten

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
The Voyeur Nude0orn HubFree TubegaloreSe Xo BrutalTransformerspornXbidepsLesbian Japanes PornChudai KarnaInnocent SexBhoot Ka Sex VideoSweetpornHandjobs DominationNude TwinsRahyndee_jamesFree Mom PronSpy Cam PornhubNina HartlySonic SexingSexy VedosFulsaxNontonbokep IndoNaked CholasEporner.commDoggie DeepthroatWhynotbiHugeorgasmNaruto Sex VideosXxx Indian Teen GirlSex Group ComPeter North CumsLesbian Porn TwitterCallie Thorne NudeSaweet PornBangladeshi Naked DancePeta Jensen CreampieExcogi FullKarlie Montana PornAtomic Heart XxxEnglish Doctor Sex VideosReal Homemade Porn VideosWyylTs Kendall PornGirlsway.comBigger Than Her HeadFaplloLilly VigPorn Real Brother SisterGay Dad PornhubGay Porn BdsmBlondes On BlacksRaashi Khanna SexyMartinasmithAncient Sex VideosHentai Manga UncensoredFurry Porn SiteRaccontieroticiNikki WaineOlga RoccoFfm Cream PieAbigaile Johnson PornstarNacked Ariana GrandeHollywood Actress NakedRimjob1080p Porn VideosIndian Bhabi ComYumi Kazama UncensoredIndianlesbiansKolkata Xxx Hd VideoSexanimalTubepleasuremPorn Real RencontreXbxx InPrinzzessLydia Grace NudeHot4lexi AnalMeyzoNicexvideosAmatuer Nude LadiesTamil Sex Video SongIndian Park SexAir Hostess SexPornvideosHig Heels PornDesi Indian ChudaiAnimes Pornos Sem CensuraBellessa DilmsEbony Face RidingTelugu Lanjala DengulataMia PornforceFreckled BjXxx Video AssamesHindi Doctor XxxSex Hot BedroomXnxx Hotel Room ServiceGenshin NhentaiYounger Women PornIndian Adult WebseriesVídeos DesexosRed WapJulia Kelly NudeRedwap Com HdButplug AnalFlexiblevixenSucking Of BoobsNima 018 JavJenna Ortega NakedWww Sexmex WwwGoa Aunty SexBrazzers Forced SexIndian Teacher Fuck StudentForced To Cum PornUndertable BjPorn MinnesotaReddit Gone Wild CouplesOnly Fans.nudesStripechatRoom In RomeXnxx KhmerTove Lo FlashingAll Tamil SexTag The SponsorPorn Hat BabesShilpa Shetty Porn VideoFemale Maturation PornMovie Sence PornTennis PornPorn App DownloadCelebrety Nude VideosTube TgirlsXnx Sex HdFilme Pornos CaseirosPov AssworshipAnime Porn GameThsvidFucked By A Country BoyKerkmateHanime. TvNude VlogSambapornorStep SistercreampieCondomxxxSexy Video Bf Hindi HdIndian Adult Web Series FreeElsa Jean Full VideosAletta Ocean Live ComJungle Sex StoryXxx Video MausiSinnovatorEva Cudmore NudesSex With Prostitute