Turkije veroordeelt aanhouding journalist in Zaandam (ad.nl)


De Turkse regering veroordeelt de aanhouding van een Turks-Nederlandse journalist, Fatih Özyar, in Zaandam. De man, die in Zaandam woont, werd maandagavond aangehouden toen hij de arrestatie van enkele jongeren in de wijk Poelenburg aan het filmen was. ...

door Richie in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 0
  • 764x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ze doen maar. Deze vent had de waarheid verdraaid.

0
1 Tsaar
2 Schildpad

** gebruiker verwijderd **

Van ruim een half uur geleden :

Turkije kwaad over arrestatie Turkse journalist Zaandam

https://www.nieuwskoerier.nl/news/4860-turkije-kwaad-over-arrestatie-turkse-journalist-zaandam

3 verwijderd

Hahahahahahahahahaha, mijn God (oke multiculti Mohammed Vishnu en shit) ze moeten ook niet gekker worden.
Wanneer stopt onze overheid dit volk als gesprekspartner te zien? Heb liever dat ze gaan praten met de gorilla's in Borneo.

0
4 Dzzz

Iets met splinters, balken en ogen....

Als ik het goed begrijp, is de man dus niet eens journalist.

1
5 Giesje

Erdomannetje gaat dus weer stampvoetend naar bed ??

0
6 RAGNAROK

De wereld is gek geworden.

0
7 moya155

@4 Dat zouden dan een stuk intelligentere gesprekken opleveren, de Bosporusaap staat er bekend om dat ze niet de meest intelligente soort zijn

0
8 Jacques de Molay

Laten wij de banden met Turkije verbreken, Turkije uit de NAVO zetten, de onderhandelingen over toetreding tot de EU stopzetten, de 6 miljard euro ontwikkelingshulp stopzetten en recalcitrante Turken die meer van Turkije dan van Nederland houden, teruggeven aan het vaderland.

Oh wacht, de rubberen ruggengraten bij de EU en in ons kabinet hebben een plank voor hun kop cq de VS wil het niet.

0
9 Sterke

De Turkse regering veroordeelt de aanhouding van een Turks-Nederlandse journalist moet dus eigenlijk zijn: de Turkse regering veroordeelt de aanhouding van een Turks-Nederlandse Erdogan propagandist.

0
10 rebo

Kan Erdogan eindelijk eens ophouden met zijn bemoeienissen met de wetten in een ander land... ?Hij heeft hier niets maar dan ook niets in de melk te brokkelen , ook al denkt ie dat wel....

0
11 Sempre

@8 Nou lijken onderzoeken uit te wijzen dat de Bosporusapen stukken intelligenter zijn dan hun menselijke evenknie in exact dezelfde regio. Weet niet wat er van waar is, maar just so you know. question

0
12 Dzzz

Hoeveel journalisten heeft Turkije al opgepakt? Zij hebben geen recht van spreken.

0
13 Cody

Als ik die bezwaren en klachten van de Turkse Overheid lees over het oppakken van die zogenaamde Turkse journalist, is het net alsof ze het gekopieerd hebben uit kritische EU bezwaren, tegen hun eigen ondemocratisch media beleid.

1
14 Marrie

@14 Turkije begrijpt hoe je de juiste differentiatie dient toe te passen. Wij, als westerse Honden hebben onze waffel te houden en ons te conformeren aan de grillen van de Sultan. Zo moeilijk is het niet. question

1
15 Dzzz

@11 Erdogan EIST dat het geitemelk is om te proberen in te brokkelen question

1
16 RAGNAROK

Hahaha, Als het dan maar wel Halal eis is.

1
17 Dzzz

@15
Maar echt slim is dit niet wat de Turkse Overheid nu doet.
Ze geven geen inhoudelijk commentaar op datgene wat er gebeurd is.

1
18 Marrie

@17 onverdoofd melken?? question

1
19 RAGNAROK

@19 Auw, hoe gemeen!

1
20 Dzzz

@18 Ach, die zijn in mijn optiek volledig ontspoort. Ik vind het storend dat de Nederlandse regering, de VN, de NAVO en de EU de boelsjit van dat apenland accepteren. Wat ze nu flikken in Syrië... het is van de ratten. Om maar te zwijgen over het binnenlandse deel.

Dzzz, adem in, adem uit... het is een forum, je leven hangt er niet vanaf. question

1
21 Dzzz

Gelukkig is het wel allemaal de schuld van de Gülen-aanhanger GTI, met of zonder Gordain, Trekhaak of Imperiaal. Ze zijn leip geworden daar en blijkbaar is dat voldoende voor onze regering om met je te praten. Tenzij je suïcidaal bent, want dan wordt je door de psycholoog weggestuurd.
Errrhhhh, nu draaf ik door hè. question

1
22 Dzzz

* Verwijderd door de redactie *

23 Jan met de korte achterlul

Fatih Özyar heeft naar Turkije lopen boeren dat de arrestaties in Zaandam gaat om het feit dat het Turken betreft die Erdogan aanhangers zijn. En het feit dat het Erdogan aanhangers zouden zijn zou de reden van arrestatie zijn... Over de bedreigingen, intimidaties, treiterijen en provocaties heeft deze minkukel uiteraard niets gezegd.

Deze 'journalist' (niet eens in bezit van een geldige perskaart) is dus eigenlijk een landverrader: hij poogt de relaties van Nederland met een ander (nog) bevriend land te destabiliseren. Ik denk dat het OM hier eens een flinke zaak van moet maken. Afstoppen en naar rechts richten die splijtzwammen!

0
24 Denkvoorjeroept

Turkije; mond houden.
Dit is Nederland.
Nederland is een democratie mt een rigen wetgeving.

7
25 Dagmarrrrrrrrrrrr

Dat is geen journalist, dat is een opruier in dienst van een vreemde mogendheid.

1
26 HenkG

Overigens is een scherpe reactie naar Turkije ook op zijn plaats, de straatterroristjes weten zich nu verzekerd van Erdogan-rugdekking en zullen zich gesterkt voelen in hun asociale gedrag.

1
27 HenkG

Nou doen ze het weer dat irritante Turkije.

0
28 Interessant

Zolang onze politici zich niet openlijk veroordelend durven uitspreken tegen die erdolul en zijn dictatoriale kalifaat-neigingen, en zolang er geen strakke maatregelen tegen de zich in Nederland bevindende/wonende erdoturken worden genomen, moeten we er maar aan gaan wennen dat wij in Nederland steeds minder te vertellen hebben over onze eigen vrijheden, normen en waarden.

0
29 Wel realistisch blijven

In ons land moeten er Turken wonen die alle berichten in ons land doorsluizen naar Erdogan zodat hij weer eens flink te keer kan gaan tegen ons land.

0
30 Interessant

@11
Waarom zou hij dat doen? Wij bemoeien ons toch ook constant met de wetgeving, rechtsgang en overheidsbeleid in andere landen, dan kan je dit verwachten..

4
31 Abendland

Uit het artikel: 'We volgen bezorgd, met betrekking tot de vrijheid van meningsuiting en pers, de recente extreme maatregelen tegen journalisten in Nederland.'
Zijn ze daar in Turkije helemaal de weg kwijt? Hoeveel journalisten worden er op dit moment vervolgd of zitten zonder werk.
Ik word echt schijtziek van dat waardeloze Turkije dat zich overal mee bemoeit.

0
32 geenmening

@31
Typisch turkse reactie van jou: gauw wijzen naar anderen die het allemaal veel erger doen.

Daarbij is deze oprisping uit turkije ook weer een sterk staaltje van turkse hypocrisie: in dat aspirant-kalifaat turkije worden de laatste maanden duizenden journalisten en rechters en politiemensen en militairen zonder enige vorm van proces of rechten, opgepakt, vastgezet, ontslagen, vervolgd enz.
EN DAN TOCH ons land beschuldigen van schenden van de persvrijheid!!!!!!! En laat die beschuldiging inhoudelijk dan OOK NOG EENS helemaal fout zijn. Die turkse journalist is niet aangehouden omdat hij een erdolul-kontelikker is, maar omdat hij zich bij de arrestatie van de vlogtreiteraars in Zaandam misdroeg en geweld tegen de politie gebruikte en zich als journalist opwierp maar dat niet bleek te zijn.
Wat maken de turken zich weer eens oneindig bespottelijk met het verwijt aan Nederland dat hier geen persvrijheid en geen vrijheid van meningsuiting is.

0
33 Wel realistisch blijven

@33

Heeft niets met een Turkse reactie te maken. Ik geloof in de souvereiniteit en het zelfbeschikking van volkeren. Turken moeten bepalen hoe zijn hun land inrichten, Nederlanders doen dat in Nederland.

2
34 Abendland

@34
Jij draait er om heen; geef gewoon toe dat in turkije alle rechten van de mens op schandalige wijze geschonden worden. En dat dat in Nederland nou niet bepaald aan de orde.
Als jij die objectieve werkelijkheid niet wil toegeven, ben je kennelijk ook zo'n gebrainwaschte erdo-turk en zijn jouw reacties niet serieus te nemen.

0
35 Wel realistisch blijven

@34
Het uitblijven van jouw reactie (in de vorm van het toegeven hoe hypocriet turkije toch wel is) bevestigt het vermoeden dat ik in @35 al verwoorde.

0
36 Wel realistisch blijven

@35
Het maakt me niet uit of Turkije mensenrechten schendt, ik ben geen Turk en ik woon niet in Turkije. Ik wens ook in Nederland geen buitenlandse inmenging, dus daarom mag de Nederlandse regering stoppen met het moralistische vingertje op te steken naar ieder ander land..
@36
Sommige mensen hebben ook andere dingen te doen dan constant 'nieuwskoerier' te F5-en..

2
37 Abendland

@34
"Turken moeten bepalen hoe zijn hun land inrichten, "

Als de Turken perse bij de EU willen horen verandert dat toch echt.
Zoals ze nu bezig zijn worden ze niet toegelaten. En vanuit heel de EU wordt daar tegen gewaarschuwd.

Als Erdogan geen bemoeienis meer wil, moet hij zijn wens om bij de EU te komen, maar opgeven.

1
38 HenkG

Wie heeft net tienduizenden mensen, inclusief journalisten gearresteerd?

0
39 Nick0407

Turkije veroordeelt de aanhouding van een klikkende en liegende nepjournalist en ondertussen zetten ze zelf allemaal journalisten in de gevangenis. Het is te absurd voor woorden.

0
40 RoosjeB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Kinderen verwekt met sperma dat Belgische student doneerde voor onderzoek

Nee, niet helemaal, ik word ook ten dele mijn bijdrage aan fokbelasting(kinderbijslag) meebetalen....

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@3 Nee, mijn brave vriend, ik ben al geweest, en het was een waar feest, met sonkran (waterfeest) krijg je namelijk geld toe. Hoe is het nu me...

5 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

21st Century Guy
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@5 Nee , ze is juist consistent, ze ziet het liefst vrouwen zonder hoofddoek dus ook de islamitische , maar tegelijkertijd erkent ze dat mensen ...

5 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Dus die buurtbewoners zoeken geen verbinding maar willen dat die dame hier naar toe gaat:https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240418_62445...

7 minuten geleden geplaatst door Slavink

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Op dit gebied kunnen we die analoge bende niet met gelijke munt terugbetalen. Het is ook ongelofelijk dat er nog steeds ambassades in Europa zi...

8 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Reconquista
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@24Als je over mentaliteit wil gaan zagen dan ga maar eens in de AZC's kijken wat voor een mentaliteit daar rondloopt. ...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

wildersfan
De onbekende titels van de koning: Markies van Veere

https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem-Alexander_der_Nederlanden...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@24Dat hoeft ook niet want wij solliciteren daar ook niet, dus daar hoeft ook niemand over na te denken.Heb jij je trouwens al wèl aangemel...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
De onbekende titels van de koning: Markies van Veere

Gisteren een verhaal gehoord over hoe je notaris wordt. Dan krijg je dus een brief van de koning. En daar werd gezegd dat de koning iets van 62 ...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Nighthawk
Muziekdraadje

@2913 @2916 @2917 @2918 @2919 @2920Bedankt allemaal.. 😘...

14 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

NK. App
Leah Gotti XvideosSister BfIndian Sexy Bhabhi Porn VideoCummed ToesElizabeth Tulloch NakedSxseBollywood XxnxIndian Sex First TimeBig Boobies And BootyHot Nude TeensPornone.Bellsa PornPorn Bideos HdFoxxy Brown NudeBeautiful Naked Women PicturesFirst X VideoDevar Bhabhi Ka Hot RomanceNaked ContestAunty FingersPorn With PeeKali Roses CreampiesPorn TnBabe HerderAssamese Girl SexAt Sex VideoFull Hd Sex Video HdMi Hermana FollandoHot Guys With BulgesImskirby PornMila Santos PornBlack Porn FreakJerkgayAnkha Zone UncensoredChudai KhanaBoondocks PornWww Xxx Videyo Com야동싸이트추천Brazzers School XnxxMia Khalifa VGta San Andreas PornIndian Police NudeKleio ValentineMinililly LeakAlicia Viklander NudeAladdin ChiragTeen Sister Porn VideosEbony XxxxPorn Deep FakesSpitroastingGummball PornDress Changing XvideosReddit HandjobNxx Com VideoXxx Porn Old ManPorn Videos New DownloadFree Brazeers PornXx Hd Hot VideoNaked Pics Of Hot WomenBrazzers ZzKrisskissSexporn PartyJavlirbraryDesixxnAnime PornosBang Bus CreampiesKannada Student Sex VideoNao JingjuiNaked Men PicturesRomance In BusQueenie Sateen Double BlowjobEporner OmSexo Com DesconhecidoNakedcelebritesHassie Harrison SexySoumya SexPorne Video IndiaWebony PornTsukasa Aoj'porn'Digitalprincxss LeakMoxxxAnimation NudeTeacher BjEbony Porn TubesXhamster AgeQuadrinho PornosPorm FilmBrittney BardotXxhxxDasi SexxIndian Sexy Girl XvideoDancing Besr VideosTina Nandi TwitterAmerican Porn Star VideoSharma XxxOdiasex InForced Step Mom PornFamily Porn MovieAzulahentaiDaniel And AnaMia Khalifa Super SexDante FerrarriXxbrits.Archive Of SinsDustin Zito PornHttps Pornhub ComIsla Summer Onlyfans LeakBrazil OrgyRayen ConnerNude Older Gay MenMady Gio BoobsYailin NudeNutted PornJosé Ramón BarretoMs Sethi OnlyfansMature Wife NudeDanic Patrick NudeCanadian PornBigbooty LatinassAsain Glory HoleMomsonxxx ComAva SparxBest Free Hookup SiteReddit Best Hentai SitesDoctor XnxxJessica Nigri BoobsXxx Hindi New VideoChina Hd Sexy VideoNacked AuntyCzech Taxi ComPainful Anal CryingHot Porn Short VideoOnlyfans JoiR/yiffReddit PornsQuadrinhos EriticisKpopdeepfwkeLayna MarieRuby Rose PornNice Boobs GifTamil Heroine Xxx VideoFishnetpornReal Homemade CuckoldRimjob PronPublic AgentIndian Xx Sexy VideoSeductive TeaseAnal SlinkSaxi Blue FilmRub N Tug