achtergrond

Geenstijl

Jerry Airfryer + Helper Whitey eisen 7K van Eindhoven Hooligans voor "rellen" tijdens Intocht

Kijk terug. Unieke beelden van politie die een demonstratie in Eindhoven koestert

Gelekt naar GeenStijl. OM-documentje dat naar 16 dappere Eindhovense cultuurbeschermers is gestuurd, die allen terecht moeten staan voor de *kuch* ongeregeldheden bij de Sinterklaas Intocht dd 17 november 2018. (Er staat overigens november 2019 in officieeldocument, dus dat is alweer een moddervette faal van Justitie.)

De ware slachtoffers van die ProPiet-demonstratie zijn Jerry Afriye, full time uitvreter te Amsterdam en helper whitey Anemoon Langenhoff uit Eindje, die beiden verschrikkelijke schade hebben geleden en daarom schadevergoeding eisen. 

Benadeelde Jerry Afriye is overigens goed bekend met "openlijke geweldpleging", hij is er namelijk ooit voor veroordeeld, toen hij in Gouda een agent schopte en in het kruis probeerde te knijpen. Al net zo'n vies goor ventje als de GroenLinkse agentenspuger Jorrit Nuijens dus.

Nu vallen die "ongeregeldheden" in Eindhoven reuze mee. Er was iemand die "ZIJ IS EEN STINKHOER" riep (wat idd niet netjes is jegens al die respectabele hardwerkende sekswerkers in Nederland) en er werd wat geduwd en getrokken met de hermandad die een enorm cordon rond de demonstrerende Nederland-haters had gevormd, om zo het Grondwettelijke Recht op Demonstratie in Nederland tot de laatste man te verdedigen - kom daar nu maar eens om in Eindhoven.

Na de break filmpjes van de """rellen""" in Eindhoven.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.