De Democratische presidentskandidatenJoe Biden en Bernie Sanders tijdens het debat.
Volledig scherm
De Democratische presidentskandidatenJoe Biden en Bernie Sanders tijdens het debat. © AP

Biden in het defensief gedrongen tijdens bij momenten bits Democratisch debat

In het tweede debat tussen tien Democratische presidentskandidaten, waar grote namen als Joe Biden en Bernie Sanders aantraden, kreeg vooral die eerste heel wat kritiek te verwerken van zijn partijgenoten. Waar Biden met zijn tonnen ervaring tot nu toe een van de grote favorieten was voor de uiteindelijke nominatie, pakten een aantal jongere Democraten hem net erg hard aan omdat hij deel zou uitmaken van het establishment.

23 reacties

  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Due daklozen waren er onder Bush ook al. Precies kinderen die bekvechten. Whatever, ze zijn er nog en er zijn er nu veel meer. Om het einde van de maand te halen heb als low midklasse amerikaan 2 a 3 jobs nodig. Jobcreatie noemen ze dat dan. Het gaat daar allesbehalve goed, vooral op lange termijn zullen de barsten zichtbaar worden. Behalve afbreken, ongedaan maken en een stukje muur bouwen heeft Trump nog niet veel bereikt. Alle handelsakkoorden moeten zelf nog heronderhandeld worden.
  • Zulma Terrana

    5 jaar geleden
    @Karel Tichmann ga dan wat onzin spuien in Amerikaanse kranten . Want al er een mass shooting gebeurd ben je zoals gewoonlijk weer in geen mijlen ver te bekennen met je zever rond het 2de amendment uit 1791 .
  • Jozef Nagels

    5 jaar geleden
    Beste Gunter, Trump zit met de erfenis van de democraten, de oorlog in Libië en Syrië wie is die begonnen?
  • Vincenzo Torres

    5 jaar geleden
    Ik heb nogal wat Amerikaanse facebookcontacten, zwart, blank en latino, en die zijn overwegend pro Trump. Ik zie maar weinig of geen posts tegen Trump passeren. Ik begrijp het ook niet goed, maar enfin. Hij geniet zeker en vast veel steun bij Jan Modaal. Ik vrees dat hij een 2de termijn zal halen. De media zijn geen referentie, mijn facebook-wall vertrouw ik meer...
  • Henri De Wilde

    5 jaar geleden
    OMG... Paul & Mike aub informeer u vooraleer je u ‘wijsheid’ deelt met de wereld want momenteel lijken jullie even intelligent als ‘the guy in the White House’