Nederlander is fors meer belasting gaan betalen (msn.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door magikeven in Politiek  ·  44 Reacties

  • 29
  • 794x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat wisten we ook wel zonder dit bericht. Maar wordt het niet eens tijd voor een soort fiscale politieke 'Zalmnorm' welke grenzen stelt aan steeds meer weer nieuwe, hogere directe en indirecte belastingen? Een moratorium, een pas op de plaats, of wat ook maar.

1
1 Citrusvrucht

We zijn dan ook met afstand de meest lieve inwoners van europa, als u denkt wat nou lief mag je het vervangen door braaf.

0
2 Voorzittershamer

Het resultaat van stelselmatig worden uitgeknepen door de Rutte-kabinetten: 13 miljard is er binnen gehaald!

0
3 Nicks R. Van

Open deur.

0
4 DNEUS14

Liberalisatie maakt meer stuk dan je lief is!

0
5 dummydum

Fors meer gaan betalen en er steeds minder voor terug zien.
belasting begint steeds meer weg te hebben van verspillen.
zonde van je geld zo veel beter te besteden.

0
6 Gratiebarmhart

En nou gaan we meer verdienen door loonsverhoging ( dat wil rutte ) zodat hij later weer meer loonbelasting kan opleggen want we verdienen dan weer teveel in zijn kraaloogjes.

0
7 Pelikaan

We zijn gewoon een gesapig volk en pikken alles maar totdat onze portemonnee leeg is en niet meer aangevuld kan worden.

0
8 Interessant

pinokkio en vvd weg ermee!

1
9 Jan met de korte achterlul

Het ergste is nog dat de rijken en multinationals in Nederland steeds minder belasting betalen. Moet wel is ons wijsgemaakt anders verdwijnen zij naar andere landen. En wij maar meer belasting betalen ten faveure van de rijken want die moeten ontzien worden. Wij vinden het prima zie ons kiesgedrag. Al jaren een rechtse regering. Wanneer sturen wij eens die rechtse regeringen naar huis?

0
10 yanyans

Ik ben blij, dat ik hier belasting mag betalen...

8
11 Pollens

@11
Ik ook maar dan wel eerlijk verdeeld De rijken en multinationals weinig of niets en mensen met een modaal inkomen heel veel.

0
12 yanyans

@12 Bij particulieren is dat toch eerlijk verdeeld?

5
13 Pollens

komt door de klimaatverandering zeggen ze.
maar hoe en op welke manier is mij totaal niet duidelijk.

1
14 ongelovenloos

@13
Rijke particulieren kunnen belasting deskundigen inschakelen om minder belasting te betalen. Wat bij hen normaal is. Jan Modaal heeft geen geld om dat te doen

0
15 yanyans

@2

Ik vrees dat wij (de belastingslaven der Nederlanden in het niet echt zo braaf en lief zijn, maar meer Dom en Naïef......

0
16 DWZ

Toch blijft de VVD nog steeds de grootste. Ik snap het niet. Volgens het Nibud zijn onze vaste lasten nog nooit zo hoog geweest dan de afgelopen tien jaar (precies regeerperiode Rutte, die hier het grootste stempel op heeft gezet).

0
17 hopefully

@10 ,

Kijk, DAT is nu een schop tegen het zere been van een groot deel van de reaguurders op NK...

0
18 uahoera

En dat komt omdat menig burger in Gedoogistan zich constant (nog) laat ringeloren door al die brave en zgn lieve meedenkverhalen van mensen welke ontspruiten vanuit deskundige breinen softly in Haagsche pluche hangend ! Ze vertellen het zo #verpaktmooialsmogelijk als het weer zover is (“iedereen gaat er op vooruit”) om daarna toch hun terugwerkende kracht fulltime speed weer toe te passen en velen weer in de klaagmodus kunnen vervallen.
(s/on) Maar gelukkig komen er dan weer onderzoeken welke iets anders uitwijzen dat we nog steeds welvarend en o zó gelukkig allemaal zijn ..... rarara !

0
19 Tante Annie

(in het echt niet zo)

0
20 DWZ

@15 Een belastingconsulent kost €50 a €75. Bij de vakbonden kun je het gratis laten invullen.

Wat is je punt?

2
21 Pollens

@15
Jan modaal geen geld ? Nou nou ? Denk ut nog wel hoor. Alleen besteedt modaal dit op de (welvarende) manier zoals “zij” het naar eigen wens en gevoel #uit willen geven. Velen hebben het gevoel niet meer vanwege ... en daar zijn zovéél oorzaken voor te benoemen, zelf maar ff proberen dit in te vullen, om te proberen in slechtere tijden de tering naar de nering te zetten want daar worden ze zo ‘zielig’ van. Er moet wel overal aan meegedaan worden. En vaak neemt de zieligheidsfactor ook nog toe wanneer het bij de ‘buren’ wat voortvarender ‘lijkt’ te gaan dan bij hun .....

1
22 Tante Annie

@21 Dat is heel iets anders De deskundigen waar ik het over heb adviseren de rijken b.v. salaris laten uitbetalen in die landen waar de minste belasting betaald wordt winsten naar belasting paradijzen enz Alle multinationals en rijke mensen hebben zo iemand in dienst Deze mensen verdienen hun eigen salaris en zijn hoog opgeleid

0
23 yanyans

@23 Oh, op die fiets. OK, daar heb je helemaal gelijk in. Maar ze doen niets illegaals, of het moreel verantwoord, dat vraag ik me af... Maar over hoeveel particulieren heb je het dan? Die zijn ws op 1 hand te tellen. De superrijken bezitten heel veel, maar dat zijn er niet veel.

Wetten zijn er voor de meerderheid. Voor de armen, Jan Modaal en de gefortuneerden. Dan praat je over, wat zal het zijn, 99,5% vd belastingbetalende bevolking en die groep wordt m.i. echt eerlijk aangepakt.

2
24 Pollens

En dat wordt de komende Jaren met links beleid alleen maar erger. De gaskraan in Groningen gaat dicht dus er komt een flink gat in de begroting die opgevuld moet worden. Het sprookje dat CO2 de schuld is van de klimaatverandering wordt zeker nu "misbruikt" om de burger nog meer geld uit de portemonnee de kloppen. Grote kostenposten zijn vooral immigratie onze doorgeschoten verzorgingsstaat.

3
25 NICOLINO

@25 Huh? Grootste posten zijn zorg en AOW maar goed. Wat stel je voor oudjes de AOW halveren of mensen minder zorg verlenen?

1
26 Anti-Prut

Goh vertel eens wat nieuws.

0
27 Interessant

@26 Da's nou net een verkeerde suggestie.
Ik heb het meer over grenzelose "potjes" en toeslagen waar mensen aanspraak op kunnen maken. We moeten vooral ophouden met op de pof te leven.

2
28 NICOLINO

@28 Dat is allemaal peanuts op het totaal. Schaf maar eerst de hypotheekrenteaftrek af daar is meer te halen.

3
29 Anti-Prut

@29
Dat zou - met de lage rentes van tegenwoordig - nog wel 's tegen kunnen vallen. Trouwens ook een reden dat er meer belasting wordt betaald: er valt veel minder hypotheekrente af te trekken.

0
30 _Kapnah_

@30 12 miljard hypotheekrenteaftrek
In totaal keert de Belastingdienst €12,9 miljard uit aan toeslagen in 2018

Beiden zijn peanuts op de totale uitgaven. Daardoor blijft er meer geld over voor mensen om dingen voor te kopen. Zou je die 24 miljard uit de economie zuigen wat zijn de kosten daarvan?

1
31 Anti-Prut

@31
Je wou de HRA toch afschaffen? Dan blijft dat geld ook niet over voor mensen, en dat geld komt dan "dus" niet (door uitgaven van huishoudens) in de economie terecht.
Welk punt probeer je precies te maken?

0
32 _Kapnah_

@32 Zie je het staan "beiden zijn peanuts op het totaal". Ik gebruikte het alleen als voorbeeld omdat het een ongeveer gelijk bedrag is en er veel meer te halen valt bij huizen boven de 2 ton dan bij woningen daaronder.

Toeslagen gaan voornamelijk naar mensen die anders door het ijs zakken.

2
33 Anti-Prut

@33 knap persoon die in dit land door het ijs zakt. Het aantal vacatures is immens, en als je het niet redt, neem je er maar een baan bij in het weekend. De gemiddelde ondernemer werkt ook 60 tot 100 uur in de week...

2
34 RvdM

** gebruiker verwijderd **

laat ik nou toch al die tijd gedacht hebben dat mijn vrouw niet met geld om kon gaan en ben daarom van haar gescheiden , maar nu blijkt toch niet mijn vrouw maar de overheid mijn geld gestolen heeft heb ik wel een beetje spijt van besluit om van haar te scheiden vanwege haar onvermogen om met geld om te gaan .
Maar ja die 3 miljoen komen niet meer terug , misschien dat ik bij de Fiscus nog een mogelijkheid heb ?

35 verwijderd682241

@25 We hebben een rechts kabinet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2
36 dummydum

@36
Nee hoor, we hebben een kutkabinet.

2
37 Jan met de korte achterlul

De absurde bewering weer van de 38,8%

reken alle soorten belastingen die je betaald uit en ik kan hier net als Wilders toen deed wel een hele Lijst van belastingen noemen maar Jij als werkende Nederlander in de prive sector ?
38,6% (reken alle belastingen die je kunt verzinnen eens uit) en probeer er zo ongeveer achter te komen wat dat voor jou werkelijk is ...

@35 natuurlijk ik niet hoe of wat maar .. ik denk zo .. Nederlandse regering, wat geven jullie voor een voorbeeld ? people dont have kids anymore ?

And who caused that to happen and how ?

0
38 nosuchname

@37 We hebben dus een rechts kutkabinet!

2
39 dummydum

Wij betalen ons scheel aan energiebelasting verhoogde BTW en accijnzen. Als ze daar eerst eens heel veel aan gaan doen dan hebben we weer wat te besteden. Ook de stijgende ziektekostenpremies en het bijbehorende eigen risico trekken ons het vel over de neus.

0
40 jdj

@12 Precies jij snapt het als mensen nu 10% loonbelasting betalen en vermogensbelasting 5% dan komen we een heel eind. En ziektekosten naar 5% per persoon is haalbaar dan komt er veel bij de rijken binnen. En een nationaal zorgstelsel
Kilometerheffing vind in ook sociaal. Waarom moet iemand die 1000 kilometer per jaar rijd evenveel betalen als iemand die dat in de week rijd?

0
41 Zeeuw

@39
Op een dergelijk zielig gebrabbel reageer ik niet.

oh wacht...

1
42 Jan met de korte achterlul

@42 Dan kan je ook niet op je eigen zielig gebrabbel reageren

oh wacht...

1
43 dummydum

@43
U kunt dit natuurlijk wel uitstekend.

2
44 Jan met de korte achterlul

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@50Je vergeet dat die ellende vaak komt door hun eigen cultuur, religie of levenswijze die ze hier gewoon voortzetten met alle gevolgen van di...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

wildersfan
Scholen gestopt met inhuur uitzendkrachten: zo komen ze toch aan leraren

Slim van de scholen. ...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@17Nog maar eens:Voorrangsregels bij woningtoewijzing, wordt door gemeenten bepaald en is dus NIET bij wet geregeld.Mensen die zich gedisc...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@94 Ik kijk graag verder dan mijn neus lang is dus waarschijnlijk zoek ik vaker iets op dan jij. Ik wil namelijk graag betrouwbare informatie e...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@11Ja, dat zou best eens de oorzaak kunnen zijn, en dat de woke leeghoofd praters dan zijn ideeën vertalen in een beleid wat voor nog meer p...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Snorrie
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Paar vraagjes.Heb je links naar verklaringen van Oekraïne en de VN dat ze die onafhankelijkheid erkennen?En wat is er onafhankelijkhei...

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@1Doe dat dan met iedereen die haat verspreid over een geloof....

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Marrie1
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Hopelijk hebben de media het fatsoen en besef dat ze dit asociale figuur(en) niet in beeld kunnen brengen....

14 minuten geleden geplaatst door Marrie1

VBOH
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@10"Ik zou wel eens willen dat dit soort mensen op tv komt te praten over de huidige problemen"Die mensen heb ik alleen maar op de tv aan ...

17 minuten geleden geplaatst door VBOH

Marrie1
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Ze komen dus gewoon vanuit andere plaatsen uit het land om elkaar in ter Apel neer te steken.En aan zulk gevaarlijk tuig worden de oorspronkel...

17 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Escort IrlHentqi HqNezuko TitiesSunny Leone Blow JobSextiktokCuckold TwittwrSpanking TudeXsafadasHow To Finger MyselfSundress MilfsPorn MessageBengali Wife PornPinkclipsHuge KnockersChhaka XxxWca Production Porn VideosTori Easton PornSwallowed.com]Xxxxxxxxxx ComSani Leon Ki Sexy PhotoSonu Gowda Porn VideoOnly Indian XxxRambha XxxPorn RoughsexLena The Plug Full VideosHentai Manga MomVideos Porn JaponesasMlif SexJoymii PornUpskirt PussyNew Gloryhole SwallowsItchio Porn GamesXhamster:comFirst Time XxxnxPeacock Sex VideoIndian Sex Brother And SisterMom And Son Xxx BrazzersNsfw Discord Serbersسكس العابMahalomarcyLetfapNursh OnlyfansXxx Hd Hindi NewDesi Honeymoon VideoOld Is Gold SexHollywood Movie Naked SceneKeysten Ritter NudeMaxinexMia LhalifaPlayboy PornográficoRachel Ryan PornstarLas CariñosasXx Video TamilBunnycutieWomen Driving NakedLenatheplug TapePormo GratisBangla Coti GolpoXhaasterAnal Sex Video HdGujarati Porn MovieLesbian LovemakingTamil Bf PictureIndian Sex Picture Video3movs PornPornstargrannyTrue Amateur ModelTiktok PornographieVidéo Pornos AfricaineWww Big Boobs SexAnimal PornhubDesi Nude WifeNew Hard PornBest Black PornBhai Bahan Ki Chudai VideoHardxore PornPorn Videos KolkataMilf_laceyKandee LixxxRylinn RaeXxx Romantic GifMaddy OreliyEnormous Uncut CocksLatest Xxx Porn VideosMalayalasexBig Boobs Massage PornHot Sali SexPublic Agent AsianBombay Sex HdReal Mom Son SexThrealbritfitAnime Hentaibsub IndoFree Anime HentaiRed GifaFree Dirty ChatPornoo MovieWannoncrAmateur Porn FrançaisGibis EróticosHeather Locklear NudeYarddiestyleKaitlyn Krems PornBig Butt Ebony PornAnime Nude GifDesi Xxx FilmTs Vr PornPornoloko ComKate Winslet Hot SexKamukta Audio StorySaxxi MoviMaa And Son XxxNicole Nyte PornOopsupskirtGilf GangbangJapan No SensorFilm Pornographique DorcelBestporncomix.Coco LovelockLexi Luna HotXxx Desi Mom SonFree Kerala Sex VideosLuna Lark BbwAmerican Gladiators NakedMr Skin.comMcstorieVictoria Paris PornBeauty And The SeniorXvideo Full Hd MovieHidden Camera Mms PornHorn Bunny ComNude ExersisingA She Male TubeFindtubrXxx Video OilNude Videos LesbiansChloe Surreal CreampieGrounded PornVoqnuXnxx Telugu NewFriend Wife SexIndian Village Girls SexChubby Teen PornAva PornBoobs Hard PressMalayalam Old Hot MoviesSunnyleonepornvideo18virginsexMadhavi PornSunny Mabrey NudeMissbehavin