AFP
Volledig scherm
© AFP

Venezuela: “Staatsgreep en moord op Maduro verijdeld”

De Venezolaanse regering heeft een poging tot militaire staatsgreep afgewend waarbij de linkse president Nicolas Maduro om het leven gebracht moest worden. Dat heeft de minister van Communicatie Jorge Rodriguez vandaag bekendgemaakt.

9 reacties

  • Gert De Vries

    5 jaar geleden
    Ik verwacht binnenkort ook VS-sancties, het bevriezen van Vlaamse gelden,... want ik kan mij niet herinneren dat Vlaanderen met de VS overleg gepleegd heeft over het aanboren van onze geothermische bronnen in Mol... Na Venezuela (aardolie), Iran (aardolie en aardgas), Syrië (aardolie en aardgas),... kan België best opletten met zijn geothermische bronnen. Want dan wordt Vlaanderen ook minstens straatarm...
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Amerika is de schuldige van de economische miserie in dat land. Ze hebben weer olie geroken.
  • Ludovic De Beuckeleer

    5 jaar geleden
    Venezuela het tweede Turkije , die gaat dezelfde weg op als Erdogan, kan de bevolking geen ongelijk geven als ze ervan af willen.
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Amai, dat is ook een kanjer van fake news, hieer. Het is niet de schuld van de venezuela regering dat het land in crisis is, maar te danken aan de boycot en de blokkering van diviezen door de VS omdat die perse de oliewinning in handen wil krijgen, incl. de rest van de bodemrijkdommen.
  • caius lepidus

    5 jaar geleden
    copycat van erdogan ! dikke zever !