Een vegetarische vleesvervanger.
Volledig scherm
Een vegetarische vleesvervanger. © Wiki

VVD: Ban op vegetarische schnitzel

De VVD wil af vegetarische schnitzels, hamburgers en gehaktballen. De liberalen opperen een verbod op ‘vleesnamen’ waar helemaal geen vlees in zit.

  1. Niet heel modern, wel heel precies en ze gaan 3700 kilometer per uur: dit zijn de ATACMS-raketten
    PREMIUM

    Niet heel modern, wel heel precies en ze gaan 3700 kilometer per uur: dit zijn de ATACMS-raketten

    Oekraïne heeft de eerste Amerikaanse ATACMS-langeafstandsraketten ontvangen en ze ook meteen gebruikt. Een Russisch vliegveld op de Krim en Russische troepen in de havenstad Berdjansk werden geraakt. Volgens experts is het een kwestie van tijd voordat de strategisch belangrijke en symbolische Kertsj-brug tussen de Krim en het vasteland (ook wel ‘Poetinbrug’ genoemd) onder vuur wordt genomen. ,,Ik vermoed dat ze nu met de voorbereiding bezig zijn”, aldus expert Patrick Bolder.
  2. Prinses Amalia spreekt voor het eerst over tijd in Spanje, pinstoring treft Koningsdagfestival Breda
    LIVE met video

    Prinses Amalia spreekt voor het eerst over tijd in Spanje, pinstoring treft Koningsdag­fes­ti­val Breda

    Koning Willem-Alexander heeft zijn 57ste verjaardag in het Drentse Emmen gevierd met alle drie zijn dochters. Amalia is weer terug uit Madrid, waar ze woonde wegens bedreigingen in Nederland. Ze heeft daar ‘meer vrijheid kunnen vinden’ dan hier mogelijk was. Intussen zijn de vrijmarkten en festivals in volle gang. 538 Koningsdag kampt met een pinstoring, in Utrecht is ‘corpsballen gooien’ een hit. Mis niks van Koningsdag met ons liveblog.