door Inter in Binnenland  ·  73 Reacties

  • 20
  • 850x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 in holland.
De Nederlandse Turken en Marokkanen hebben geen verplichtingen in hun thuisland als een bijstanduitkering ontvangen.
Verplichting van deze orde kunnen ze pas nakomen als ze volledig werken en voldoende verdienen.

Het is niet een verplichting van de Nederlandse belastingbetaler om deze families te onderhouden.

0
51 Pluten1

@49
Fijn, muntje gevallen.
Uw constatering is volkomen juist.
Die mensen sparen zich het brood uit de mond om hun familie te onderhouden.
Maar dat is voor de gelovigen van de NK kerk een doodzonde.
Brullen en schreeuwen is makkelijk.
Maar niemand die zich eens verdiept in de achtergronden, waarom en hoe die mensen niet anders kunnen handelen.
En daarnaast gaat, via vererving, het huis van opa naar de zoon en dan weer naar de kleinzoon. Dan heb je opeens een huis wat je niet eens zou willen hebben, want dat is weer een zorg via een soort navelstreng erbij.

10
52 in holland

@47 De gerenommeerde Britse ngo Legatum Institute (LI) heeft een rapport geschreven over de welvaart in Afrika. Marokko staat derde op het gebied van welvaart en zelfs eerste in de categorie economie. Je doet net alsof Marokko een derde wereld land is en dat is het pertinent niet! Hier in Nederland gelden wetten en die gelden voor alle Nederlanders of anderen die hier wonen en of werkzaam zijn. Deze wetten horen voor iedereen hetzelfde te zijn zonder dat hier grijze gebieden in voor komen. De wet is niet grijs, en dat zou ook zo moeten blijven om enige vorm van discriminatie of zelfs positieve discriminatie tegen te gaan. Een Marokkaan in de bijstand een uitzonderingspositie geven omdat hij zijn tweede huis niet kan verkopen is tegen het gelijkheids principe waar onze wetgeving op gebaseerd is. Voor de wet dient iedereen gelijk te zijn. Nu worden Nederlandse staatsburgers ten opzichte van een Marokkaan in de bijstand achtergesteld omdat die wel zijn zuur gespaarde spaarcenten op moet eten voordat hij überhaupt een uitkering mag aanvragen. Dit probleem is een probleem van Marokko die weigert zijn eigen onderdanen in een dergelijke situatie te helpen, want deze mensen zijn ten slotte ook nog Marokkaans staatsburger vanwege hun dubbele paspoort. Dat deze mensen dan zwaar in de problemen komen is dan een feit, maar ik ga er vanuit dat de gemiddelde Marokkaan dit ook van te voren wist voordat hij naar Nederland ging.

2
53 Mvid-

@5 als dat zo is het jammer voor hen Hier hebben ze geen recht op een bijstanduitkering nog toeslagen! (aan voordelen zitten ook nadelen vast en dit is er een van)
een paar voorwaarde voor bijvoorbeeld
Vermogen gezin mag maximaal totaal 12.240 zijn of moet er voor deze groep (alweer) een uitzondering gemaakt worden ! (naar mij optiek zou dit zorgen voor ongelijkheid)

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bijstand/vraag-en-antwoord/wanneer-heb-ik-recht-op-bijstand

Daarnaast als zij een verbod op uitvoer van vermogen hebben kunnen wij dit dan ook omdraaien en een verbod op vermogen naar dat land inzetten zodat wij niet voor dergelijke situaties komen te staan!

1
54 psje

@24 onwaar
quote
Volgens artikel 19, eerste lid, van de code de la nationalité marocaine uit 1958 kunnen meerderjarige Marokkanen die vrijwillig een buitenlandse nationaliteit verworven hebben, via een beschikking toestemming krijgen voor het opgeven van hun Marokkaanse nationaliteit. De artikelen 25 tot en met 29 beschrijven de te volgen procedure.
unquote

je moet er alleen wat moeite voor doen!

1
55 psje

aanvulling op @55
Het begint er trouwens al mee dat kinderen die hier geboren worden gemeld worden bij de Marokkaanse staat opdat zij deze nationaliteit verkrijgen!
Als dit niet meer gebeurt dan mogelijk wordt gemaakt hebben ze nog maar een nationaliteit!
Volgens onze eigen regels is het zo dat als men een andere nationaliteit verkrijgt dat de Nederlandse automatisch vervalt! Kwestie van naleven van onze eigen regels!

1
56 psje

Ik begrijp er niets van Polen zit in de EU en nog krijgen de Polen het voor elkaar hier een bijstand aan te vragen en een huis te bezitten in Polen. Voorziet de EU wetgeving daarin niet zo dat dit niet kan gebeuren?

1
57 yanyans

De oplossing voor Turken is simpel. Gewoon je huis op een familielid laten overschrijven, zodat niemand erachter kan komen. In Turkije bij een notaris regelen dat deze familielid nooit een aanspraak op het huis kan doen (om het volledig toe te eigenen en/of te kunnen verkopen) zonder jouw toestemming. In een land als Turkije bestaat er geen corruptie, alleen maar 'vriendendiensten'. Voor een paar honderd Euro doet een advocaat of notaris precies wat je zegt. Er zijn namelijk meerdere wegen naar Ankara...

4
58 4lb3rt P1k3

@58 Jij bent dus een voorstander om via een omweg fraude te plegen. Oke dan de jaren terug vorderen dat het huis wel op naam stond.

0
59 Saviro

Even sidenoot: dit is de reden waarom SP niet kan overleven mensen uit de wijken voelen ook wel dat een royale sociale zekerheid onmogelijk is met zoveel meeeters die de regels met voeten treden.

0
60 Arthur2000

Daar moeten dan precies dezelfde regels voor gelden als voor mensen die in een eigen huis met/zonder hypotheek wonen hier in NL.

1
61 Wendel

@19 Lol, wordt het al heet onder je voeten?
Daar gaat het huisje/appartement uit Turkije wat je weer onderverhuurt.
Dat wordt extra onroerend goed belasting betalen + belasting over de huuropbrengsten + terugbetalen van teveel ontvangen uitkering.

Ergo: Doei, Doei

1
62 Snuggles

@19 Is dit je manier om fraude (want het is en blijft fraude) van je vriendjes en misschien wel van je zelf goed te praten!
Voldoen deze mensen aan de regels om in aanmerking te komen voor bijstand>nee
hebben ze moedwillig verzwegen dat zij ontroerend goed dan wel andere bezittingen hebben in het buiten land > Ja
AOW is niet gebonden aan regels enkel en alleen dat je voor x jaren ingeschreven moet staan in het GBA!
bijstand is het laatste vangnet voor mensen die geen geld hebben dan wel bezittingen om in hun eigen levens onderhoud te voorzien! Zou mooi zijn men heeft bijvoorbeeld een huis in hun thuisland en ontvangt daarvoor huur naast dat men hier bijstand ontvangt! Hierdoor kan men dus goed boven de minimumbestaansgrens leven!
Als men hier in Nederland geld bij verdient dan wordt dit geld afgetrokken van de bijstandsuitkering waardoor hij per saldo netto niks op vooruit gaat
En laat de bijstand uitkering nu eenmaal een migranten uitkering zijn! ruim 2/3 van de bijstand gaat naar mensen met een migratie achtergrond dus de kans dat er gefraudeerd word is vrij groot aanwezig

1
63 psje

* Verwijderd door de redactie *

64 farrah

Dit is maar het puntje van de ijsberg, maar zou je geen gebruik maken van de Nederlandse stommiteit

1
65 Joepie

@62
Ik durf erop te wedden dat het bij Meel om Marokko gaat.

1
66 Lias

Gewoon etnisch profileren en alle bijstand ontvangers met een buitelandse achtergrond en of dubbel paspoort vijf maal controleren, dat zal ze leren die criminelen.

0
67 Pffff

Stoppen met die bijstanduitkeringen
En al die dubbele paspoorten afnemen.
We betalen ons blauw aan die Turken en Polen.
Zijn gewoon criminelen.
En hier word niets gecontroleerd door die stommers en ze blijven maar geld storten.

1
68 annie

Hoewel, ze wonen er niet in, kunnen het dus verkopen of verhuren, hebben dus potentieel inkomen. Daar moeten ze dan eerst van leven, en wel bruto de uitkering zelf betalen inclusief belasting, en als ze dan tekort komen een toeslag.

1
69 Wendel

O nee, ze moeten sowieso verkopen of verhypothekeren en eerst alles opeten behalve het bedrag dat je aan spaargeld mag in de bijstand.

1
70 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

71 Gr@ndioos

@5 LOL er is een verbod op export van vermogen waarom dan niet op mensen?
Dit is toch ook (arbeid) kapitaal, dan kunnen ze de illegaal hier verblijvende (en parasiterende) uitgeprocedeerde landgenoten toch ook gewoon terug nemen! Maar daar schijnt ook een verbod op te zitten! Raar land

0
72 psje

Is al 30 jaar bekend, de Nederlander kon zijn eigen huis opeten, de immigrant dubbel profiteren en met Nederlands bijstandsgeld een nieuw huis bouwen in zijn thuisland.

Voor de kinderbijslag geld hetzelfde: immigrantenfamilies met 10 kinderen vingen duizenden euro's kinderbijslag per maand....Nederlandse gezinnen met 1 of 2 kinderen kregen bijna niets.....

0
73 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@13 Nee, de link was niet goed - je hebt de link niet in z'n geheel gekopieerd.Bewijs : klik op de Titel hier boven.Je komt op de pagina m...

1 minuut geleden geplaatst door Querido not

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31Transseksuele voetbalspeler breekt de knie van opponenthttps://www.dailymail.co.uk/news/article-12771963/supporters-transgender-woman-foo...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

8 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

12 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

17 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

22 minuten geleden geplaatst door Krav

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

30 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31 https://www.boston.com/news/high-school-sports/2024/03/01/injuries-involving-trans-basketball-player-at-mass-school-spark-controversy/En z...

30 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11 Ik zou niet weten wat de reden is.Het is bij meerdere items die ik plaatste gebbeurt maar de url was volgens mij gewoon goed....

32 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@24 @26 Het lijkt er meer op dat jij de onnozele uithangt....

35 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Husband Wife Sex MovieAltbalaji PornJapanese Porn English SubbedBest Porn VidoesBooty Talk PornJinx Porn ComicsElizabeth Rage NudeArgen Dana PornSpread Pussy PicsLana Clarkson NudeAngel BimboRebecca HentSex Tamil MoveCute Porn Star SexBrazzers Sex PartyBangla Xx Xx4k Virtual Reality PornIto MayukiMy Naked GirlfriendsCatdi B PornXnxx Hd Mia KhalifaBig Boob Anime GirlSocialmediagirtlsXvidzoqSpencer DesiraeJuhi ChawlaxxxXex GirlIndian Strip Pornسكوس ورعانSexy Video Bf HindiAmrpali XxxLocal Hd Sex VideoSunny Leone Sxy VideoBengali Bhabhi RomanceHotgvibeKavya Madhavan SexGotti PornSon Step Mom PornCoed SexBbw OrgasmSophia Leone Latest VideosJapan SexmoviesLela Star CreampiePublic PusyUptown Bunny XxxHentai TrapChloe Rose ShoplyfterNhdtb-792Anton HardenFreefuckvideosMom Blowjob XxxXprime XxxMom Deep Throats SonDog Eats Guys Ass PornNakedbabesElephantatubeBrazzer.colmDerpixionYourplayybunnySisterlockWife Gang BangAngle CockMature Lady Sex VideoNew Malayali Sex VideosSex New XxxxRobox PornVideo Pornos AdosAidacortezPorn New HindiKoreansexyLatina Curves PornReverse CowgirlsHorney GrannyLesbian Oil PornEuro EscortsYou Porn GratuitsXxxvideo18Xnxx Telugu College GirlsLove Making PornographySex Porrn3pic SexMia Khalifa Ka SexyDesi Marwadi SexyNaina Ganguly XxxBrooke SynnHarry Twatter김치tvR U E N UNasty AnalRiki JohnsonGay Manga SexSwathi Naidu Nude VideosHotsexvideoAnal LarinaTubezx AnalEnglish SxeNxxn DesiFirst Time DesiTessa Fowler HotPorn SologirlBride4k. Bride Needs Cock Before WeddingPorn ShopAlexsis TaeGabbie Carter XxxBengali Sex ChatWife Swinger ClubNaked Female AthletesEva Lovia CumMiakhalifa SexvideoAnime HentayFrre Porn MomHorny Girls3d FutanariChoti BanglaCountrymilfAbby Lynn AnalTitanimeLala Anthony NakedTeenage BbcCuming PicTamil Sex XxStep Mom Stuck PornPhoenix Marie ThreesomeFree PornsAcompanhantes TopJanelle Monae NakedKiare LordDesi Village FuckRealistic Anime PornJeux Pornos Sans InscriptionXnxx BarzzersSexhamsterTamil ScxNebraskawut CappelloActress Sex HdPrison Porn MoviesHd Sex Video RepIshowspeed Flashing DickPorn Video XnnxXnxx ArbacDog Knotting WomenNude Female SexyDress Change XvideoPornografia Pelicula CompletaJap Lesbian StraponJill Valentine HentaiSexporn IraniMia Amador NudeIndian Porn WebJojo Siwa Naked