door verwijderd322399 in Binnenland  ·  146 Reacties

  • 14
  • 847x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gewoon alle retoriek verbieden en alles zal mooi, vriendelijk en lieflijk worden.

4
101 JackKropotkin

@98 Net nu ik zo dicht bij mijn bachelor was. Eeuwig zonde ...

10
102 Gewoon een student

@102
Ik sta al handenwrijvend te wachten tot je in de samenleving wordt losgelaten, wanneer is het zover, ik kan niet wachten om je met open armen te ontvangen.
Wat studeer je eigenlijk?

5
103 Mesjokke

@91

En wat voor "nuttigs" doe jij dan in het dagelijks leven?
Is een fulltime baan als NK-reaguurder met 17040 reacties in pak hem beet 3 jaar nuttig voor deze samenleving?

4
104 krek

Dat linkse wijzende vingertje houdt maar niet op.. Arrogante zelfverklaarde superioriteit. Maar wel net doen alsof de samenleving van hen is en dat de resty zijn bek moet houden.
Zelf hebben ze geweldretoriek lang gebruikt en er nooit iets over gezegd. Nu dat er als gevolg van de langlopende politiek correcte afbraak steeds meer weerstand komt hebben ze de mond vol. En als ze denken dat het allemaal georganiseerd is in nette acties van rechts, zijn ze nog dom ook. het eerste geweld komt voort uit de extreme hoeken en dat geld voor links en rechts ..

7
105 sparta

Kan je nagaan. Om een dergelijke zaak, van rechts tegen links, te vinden moeten ze terug naar 1977! Dat probleem heb je niet andersom, van islam/links tegen rechts, lichamelijk geweld, doodslag, moord, messentrekkerij, kopschoppen, enfin te kust en te keur bijna dagelijks in NL.

8
106 Wendel

"Volgens veel politici is de extreem-rechtse AfD medeschuldig aan de moord, omdat de partij al jarenlang een hetze voert tegen immigranten en politici die de grenzen zouden openzetten. "

Dan zijn alle imams in alle moskeeen per definitie strafbaar bezig.

9
107 Wendel

@103 Dat kan je volgens mij letterlijk in dit draadje teruglezen. Was sowieso al niet echt een geheim.

7
108 Gewoon een student

"Ze schetsen een apocalyptisch wereldbeeld, waarin ‘onze’ beschaving een strijd op leven en dood voert met immigranten, in het bijzonder met moslims. In deze strijd wordt ‘het volk’ verraden door ‘de elite’. "

En dat klopt niet want?

7
109 Wendel

@106 Huh wat lul jij nou weer? Dit gaat toch over de recente moord van een rechtsextremist op een Duitse politicus? En een paar jaar terug was er ook een moord van een rechtsextremist op een Britse politicus.

12
110 Gewoon een student

Er worden allerlei kromme vergelijkingen gemaakt "ja maar zij..,"

feit blijft dat de situatie in Duitsland ernstig lijkt op een georganiseerde terreuraanval gericht tegen politici die democratisch genomen besluiten faciliteren. Daarmee wordt de democratie zelf aangevallen. Twee bestuurder overleefden elk een aanslag, zijn opnieuw bedreigd, samen met 200 andere dreigmails aan politici, SINDS de moord op Lübcke

Dat is met geen enkele situatie te vergelijken sinds WOII En anders noem me die maar, Zelfs de RAF richtte zich niet tegen politici. En ik kan me geen situatie herinneren waarin politici serieus riepen dat de democratie werd aangevallen. Dat roepen ze nu wel.

Hou dus maar op met het opboeren van allerlei "vergelijkingen" want die lijken niet op wat er nu gebeurt in Duitsland. Daar keert extreem rechts zich nu tegen de politiek.

Dat is ongekend, ik denk dat de reactie ook wel eens ongekend kan zijn. Voor Duitsland staat er veel op het spel: zijn ze Nazi proof of niet.

8
111 Gekste Henkie

** gebruiker verwijderd **

Nog steeds is het "vermoedelijk" en men heeft de hele rechtse scene al verketterd , tot zover het democratisch gehalte van de linxe meute , maar niet heus !!

112 verwijderd682241

* Verwijderd door de redactie *

113 49GR19J

* Verwijderd door de redactie *

114 49GR19J

* Verwijderd door de redactie *

115 denise

* Verwijderd door de redactie *

116 Gewoon een student

@47 mijn reactie
@71 Lipdver

Het is juist zo onverklaarbaar dat van der Graaf nooit gesproken heeft.
Iemand die een misdaad pleegt en daarvoor voor jaren de cel in gaat, - dat laatste was allicht niet de bedoeling geweest , het plan was dat hij zou weg wandelen - , en vervolgens niets zegt.

Wie zo overtuigd is van zijn gelijk, wil het toch aantonen?

Of was van der Graaf de professionele hitman die de opdracht uitvoerde?
Gezien zijn gedrag is dat veel logischer. Het verklaart ook dat hij uitstekend getraind was, zonder emotie kon handelen en dat hem een wapen was verstrekt.
Maar dan handelde hij wel in opdracht.


Even een geheel ander punt.

In Duitsland heeft een rechtse moordenaar toegeslagen en zijn er mogelijk overige dreigingen vanuit dezelfde hoek.
In Nederland sloeg een linkse moordenaar toe en zwijmelen linkse netwerken bij de gedachte Baudet te vermoorden: Als je Thierry dood wilt schieten zing dan paf.


Maar in Amsterdam Buitenveldert kwam een 68-jarige vrouw om door de moordenaarshand van een door rechters allang afgewezen asielfraudeur.
Er moet veel meer aandacht komen voor onschuldige burgers die omkomen door het geweld dat politici moedwillig loslaten op de samenleving.

In 2015 verklaarde Rutte ten tijde van de Migratiecrisis dat overheid en politiek het ditmaal veel beter zouden aanpakken.
Dat is dan een onvoorstelbare mislukking gebleken.

5
117 marielouisevankleinmareslag

Ik was wel even verbaasd toen ik dacht Rutte met grijs haar te zien.

Maar deze columnist zal zijn oudere broer wel zijn question

2
118 progressiefliberaal

Volgens mij kwam de "punch a nazi" (alles wat rechts van communist zit wordt als nazi gezien) retoriek niet van extreem rechts af.

2
119 ik heb ook een mening

@95 zo'n dom antwoord had ik inderdaad verwacht van je. Je beantwoord compleet aan het beeld dat ik van je had gekregen.

6
120 PFL

@97 je valt weer aardig door de mand. Maar troost je dit had ik al van je verwacht. Je bent heel voorspelbaar.

7
121 PFL

@121
Jij ook, want ik mis enig inhoudelijk argument, zoals zovaak.

7
122 Gekste Henkie

@104 hahaha dat wil je wel weten hé. Nou ik kan je wel vertellen dat ik al decennia lang ongeveer 4-6 bijstandsuitkeringen op mijn rug meeneem via mijn inkomstenbelasting. Als ik de rest van de belastingen meereken komen daar nog wel 2 bij. Ik draag dus meer dan genoeg bij aan deze samenleving. En ik heb een hekel aan hard werken. Slim werken is echt de beste oplossing.
En over die berichtjes hier op NK sla je echt de plank volkomen mis. 18000berichten in 3jaar is 6000per jaar. Met hooguit 5 minuten per bericht komt dat neer op 500 uur per jaar. Op de 8800uur van een kan dat makkelijk naast ongeveer 1600uur werk. Rekenen is niet je sterke kant. Zeker ook een alphaatje?

7
123 PFL

https://saltmines.nl/2019/06/22/wie-moet-op-de-retoriek-letten-spiegelverhaal-voor-peter-giesen/

"In de jaren zeventig kwam het geweld van links, nu komt het niet alleen van jihadistische moslims, maar helaas ook weer van links: Antifa, James Hodgkinson, Volkert van der Graaf. Vooralsnog is het linkse geweld in Nederland minder omvangrijk dan het linkse geweld in het Duitsland van de jaren zeventig. De Rote Armee Fraktion vermoordde behalve Buback nog 33 anderen. Niettemin spreekt Twitter van een ‘groene RAF’ die de democratie bedreigt."

6
124 Wendel

@115 : Goedkoop opbergen is voor de rest gunstiger dan in de arbeidsmarkt loslaten als collega van meerdere gedupeerden.

6
125 Wendel

Hoe noemt deze idioot het geweld van moslims naar mensen die flyeren? Juist geloof kan geweld legitimeren. Het geweld wordt in menig moskee aangemoedigd en verheerlijkt. Pagida zou extreem rechts zijn, die gebruikt in deze het geweld niet. Juist links verheerlijkt geweld.

6
126 Merlinswit

@123

Op internet kan je alles zijn wat je maar wil.
Ik vroeg je wat je voor nuttigs deed voor de samenleving. Dan begin je eerst dat je het niet wil vertellen om daarna als een patjepeeër te beginnen over de hoeveelheid belasting die je betaalt.

4
127 krek

@127 als ik je exact vertel wat ik doe dan ben ik veel te makkelijk traceerbaar. Dus dat gaat niet gebeuren. Ik kan je wel zeggen dat ik TU werktuigbouwkunde heb gedaan in een ver verleden en bedrijven in de zware industrie specifieke hulp verleen. Daarnaast ben ik zeer actief in de culturele sector maar dat is 95% vrijwiligerswerk. En inderdaad op internet kan ook jij zijn wie je wilt. Misschien ben je wel een jihadist of eenNL politicus. Wie zal het zeggen.

4
128 PFL

@124
Extreem rechts is geradicaliseerd, links niet.
Je kunt 100 keer naar links wijzen, in Duitsland heeft elke politicus het nu over extreem rechts, daar verander je niets aan.

5
129 Gekste Henkie

@129 "Extreem rechts is geradicaliseerd, links niet."

Haha, en daar ging m'n koffie bijna. question

Extreem links is geradicaliseerd, rechts niet. question

5
130 Bluth

@129 Hier op NK kan extreem rechts niks fout doen En geven ze links nog de schuld van de Laat-Ordovicische massa-extinctie

4
131 RonMVV

@130
Ja slim bedacht bluth, je "wint" weer eens.

Feit blijft dat de Duitse politiek massaal druk is met de moord en bedreigingen door extreem rechts en niet door extreem links.
Ook de rechtse internetriddertjes gaan het daar zwaar krijgen verwacht ik.

3
132 Gekste Henkie

@131
Wauw!
Die moest ik even opzoeken....
En nu heb ik hier al een heleboel malle dingen gelezen, ik heb nog niemand eerder de Laat-Ordovicische massa-extinctie zien benoemen.....

Ik durf bij deze uw stelling "boud" te noemen.

question

2
133 Janzzen

@132 Altijd leuk, mensen die een discussie voeren om te winnen (of te verliezen). Nou ja, ik ben niet zo kinderachtig.

Het was gewoon leuk dat jij zegt dat extreem rechts radicaal is, en links niet. Je vergelijkt (moedwillig) appels met peren. Extreem rechts, en extreem links zijn radicaal.

Tsja, in Amerika zijn ze dan weer erg druk bezig met geweld van extreem links op vooral universiteiten.

3
134 Bluth

@133 question

0
135 RonMVV

Kan maar hoeft niet.
Er kan zoveel maar in de werkelijkheid gebeurd het niet.
terwijl we wel last hebben van radicale links en islamisten die als tegendemonstranten demonstraties blokkeren, censuur op ander proberen neer te leggen.

4
136 Handalf

@134
"Nou ja, ik ben niet zo kinderachtig."

Hahahahahaha!
Thanks!

3
137 Lidpver

@134 Inderdaad extreem rechts, en extreem links Is van hetzelfde laken een pak

1
138 RonMVV

@137 Dat jij dat wel bent wist ik al hoor, maar mooi dat je dat nu hebt verduidelijkt. question

@138 En dat is dus iets wat je hier niet schijnt te mogen zeggen. question Je ziet het al in @129 , niet het benoemen van extreem links, maar wel extreem rechts vergelijken met 'normaal' links.

Alsof je een terrorist vergelijkt met een gematigd persoon. question

2
139 Bluth

Bluth, je wint.

ik luister naar de geluiden in Duitsland, die staan haaks op wat je roept. Maakt niet uit, jij mag je gelijk hebben van me.

3
140 Gekste Henkie

@128

In de culturele sector vrijwilligerswerk?

Nee, dat is lekker nuttig.......................................

4
141 krek

@141 je kunt kennelijk niet goed lezen. Dan weet ik genoeg. Je wilt framen maar bent zelfs niet in staat om dat goed te doen.

1
142 PFL

@142

Ik denk dat je zelf iets moet doen aan je Nederlands. Je schrijft onder andere dit:
"Daarnaast ben ik zeer actief in de culturele sector maar dat is 95% vrijwiligerswerk."
En dat vind ik dan niet zo nuttig. Er is veel nuttiger vrijwilligerswerk.
Wat jij doet bij anderen is framen door iets te roepen over wat volgens jou al dan niet nuttig is voor de samenleving en als het dan bij jou gebeurt dan vind je het niet oke. Spiegeltje spiegeltje

"als ik je exact vertel wat ik doe dan ben ik veel te makkelijk traceerbaar"
Hahahahaha ongelooflijk de arrogantie dat je denkt dat je zo interessant bent dat ik je ga googlen. Je bent een patjepeeër van de bovenste plank man. Daarnaast ben ik ook niet zo geïnteresseerd in mensen die ik typeer als racistische proleten. Die personen vind ik totaal NUTTELOOS voor de samenleving, ze voegen niets toe.

3
143 krek

@143 en je laatste zin over jezelf had ik al snel door en alleen al daarom vertelde ik niet meer dan nodig. Jij bent niet geïnteresseerd in mensen maar alleen in je eigen verknipte linkse gedachten. Het kwam kennelijk niet eens in je op dat ik dit culturele werk in de weekenden en vacanties doe.
Misschien moet je eens professionele hulp gaan zoeken.

4
144 PFL

@129 : Ze kletsen zich al tijden de tong pluizig over extreem-rechts, alsof iedere nationalist extreem zou zijn. Terwijl over islam mogen de agenten niet eens wat opschrijven. Niet willen snappen he?

5
145 Wendel

@143 : Wie schiet er iets op met dit gezever? Weer typisch extreem-links dat altijd de persoonlijke aanval boven de beschaafde discussie met zinnige argumenten verkiest.

4
146 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@11 En nu verwacht jij dat ik jouw werkzame oplossingen erbij ga zoeken? ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@7 Vandaar dat hij de politiek is ingegaan. . . Je zou zo'n loodgieter of aannemer aan de deur krijgen, bij een lekkage. . . ...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Hendrianus
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@12Punt is wel dat we vluchtelingen met daaronder economische vluchtelingen niet hierheen halen maar dat ze naar ons toekomen. ...

2 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@6 Echt niet. . . . ...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Ronaldo komt met Ferrari van 2 miljoen aan bij hotel in Lissabon

Ik vind hem er niet geweldig uitzien.De auto dan hè. Ronaldo is best een lekker ding, al is hij mijn type niet....

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@9 Alsjeblieft zeg!!! Ik ga echt de politiek niet in. . . heb wel wat beters te doen.En wat mijn "werkzame oplossingen" zouden zijn, he...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Voor je gaat dweilen, moet je ook eerst de kr...Ach, laat ook maar....

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

Ondertussen roepn kolonisten op de Westoever op tot een legeroffensief in de Westbank, "Op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever i...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Het is en blijft een trieste zooi daar in de Gaza. . . . ...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Schuitje varen thee tje drinken en dan richting thuisland....

15 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Gina Carano NudeSadie Sink PornVergas RicasStudent Fuck VideoVictoria LawsonBlue Film Hindi Sexy VideoMiralimeAnimate TitsSwetie FoxNaked AmimeFuturama HentiaTs Rose MarieOrgasmic RedheadSxxs VideoPhoenix Marie Sex VideosLita NudeKorean Lesbian SexHermaphrodite PornAlexandra Daddario Hot NakedFreeadult Porn VideosSavannah Bond LesbianAdultfriendfinder. ComJill Scott NudeNude ShemalesByrong LongRedgifs.comCheap Escort Near MeBrazzers-moviesAlison Brie HotTgpornBbc Pic PornIndian Xxx PhotoNimrat Khaira PicSakshi Agarwal SexCheerleaderkait NudeRoommate Lesbian PornPorn UsaVivastreet.co.ujMovies With SexX Nxx.comXxxxxxxxnSuper Sex PornFu CkFilm Xxx JapanCojiendo Ami TiaKira Perez JmacBig Tits GamgbangVery Hot Girl SexEbony Porn For FreeClose Up ScissoringPorn Hd FeerSex XmxxJija SexSyriah SageBwc CummingJohana Orozco OnlyfansFree P CamXxx CanMia Malkove AnalAlina XxxAshemale ComCarlie Jo NudeStrapon Lesbian GifIndian Erotic PornIndian Wife Nude VideoJulia Ann BlackedVoir Film PornosTrans FodendoSteph Oshiri NudeCogiéndome A Mi SuegraCharlie PheonixVhaturbayeNew Deshi XxxBangbros Free PornTrap AnalDsl BlowjobsCumshot In EarCam4 FrancaiseHow Make A FleshlightSexo Au VivoBig Tits On LesbiansXxxvidesSofia The First PornPorn PubilcGabrielle Union NudesJust XxxPornstars In NudePornolar SitesiEriticaCybill TroyNier Automata Rule 34Hindi Porn Sex VidioLola Bredly PornFive Nights At Freddys Chica PornPornos ProibidoAzulapornIce Spice LeekTrisha Sex VideoSexe.modeleLobopornoHalle Bailey NakedTeenage Nipple SlipXxxii Porn VideoFuckslut WifePov Blow JobIndian Bhabi XxLana Rhodes XxxxAmatuer Big TitsTransblowjobHow To Find Onlyfans Creators In Your AreaMomsexhdCosplay FuckSadha XxxCartoon Xxx IndianOil Massage Sexy VideoKimkardashian Sexy VideoFamilyhd PornFurrie HentiBucwteiroPorn De BrasilChina CreampieFree Porn GammesDemon Slayer NakedHuge Tits PicsHentai Blow JobJoannajetWww Sex Loving NetLesbian Foot WorshippingDiaper CuckInterratial Lesbian PornXxx Video BastMilly D AbbraccioCoroas Nua FotoFairly OddparentspornBrazziers Free PornWebcam Ao Vivo SexoNew 2019 Sex VideoAmmamagansexDoctor Hd BfAdult Deep FakeListcrawler.conMelissa Rauch SexyMaria Gjieli PornosDesi Randi ChudaiErotismo En PeliculasMegan RainJohnny Sins Sex VideoTelugu Comic Sex StoriesXxx Desi Porn VideoFat Sex Video