De 'Wimbledon Prowler’ tijdens de inbraak in het huis van Boris Becker. Als hij vermoedde dat er camera's hingen bedekte hij veelvuldig een deel van zijn gezicht.
Volledig scherm
De 'Wimbledon Prowler’ tijdens de inbraak in het huis van Boris Becker. Als hij vermoedde dat er camera's hingen bedekte hij veelvuldig een deel van zijn gezicht. © Metropolitan Police

Celstraf voor beruchte inbreker die miljoenen stal uit woningen van sterren in Engeland

Eén van de meest beruchte inbrekers van Groot-Brittannië is veroordeeld tot een gevangenisstraf van veertien jaar. De zogeheten Wimbledon Prowler - die inbrak bij sterren als Boris Becker en Nicolas Anelka - wist jarenlang uit handen te blijven van de autoriteiten, maar liep in februari alsnog tegen de lamp. Zijn bij elkaar gestolen buit is nog altijd niet gevonden.

  1. Veel onrust in Sydney nadat bisschop wordt neergestoken tijdens dienst, menigte voor kerk

    Veel onrust in Sydney nadat bisschop wordt neergesto­ken tijdens dienst, menigte voor kerk

    De Australische politie heeft een 15-jarige verdachte opgepakt na een steekpartij in een kerk in Sydney. Behalve een bisschop raakten een andere geestelijke en zeker twee andere personen gewond. Het incident was tijdens een mis die live werd uitgezonden. Na de steekpartij verzamelden zich honderden boze mensen bij het gebedshuis. Volgens Australische media werd de politie bekogeld met stenen en andere spullen.