RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

Neymar appt PSG-baas: 'Ik wil terug naar mijn huis'

Neymar speelde eerder succesvol samen met Suarez en Messi bij Barça Beeld © Pro Shots / Pressinphoto

Neymar heeft intern bij Paris Saint-Germain duidelijk aangegeven hoe hij denkt over zijn nabije toekomst. De Braziliaanse aanvaller stuurde een bericht naar de president van de Franse club, Nasser Al-Khelaifi, waar geen woord Frans bij zat: "Ik wil naar mijn huis, waar ik nooit had moeten vertrekken."

Dit meldt Mundo Deportivo. Volgens de Spaanse krant doelt Neymar daarmee op een terugkeer naar FC Barcelona. De Braziliaan, die momenteel geblesseerd is en de Copa América mist, vertelde Al-Khelaifi dat hij niet wil doorgaan bij PSG. Dat komt goed uit, want de Franse topclub lijkt ook wel klaar met de acties van Neymar, met name buiten het veld.

"Ik wil niet meer voor PSG spelen. Ik wil terug naar mijn huis, waar ik nooit had moeten vertrekken", zou de aanvaller naar Al-Khelaifi hebben ge-appt.

Barça
LEES MEER
Barça gaat voor Neymar: 'Drie spelers plus 100 miljoen euro'

Mundo Derportivo meldt ook dat PSG-trainer Thomas Tuchel een vertrek zou toejuichen. De privéproblemen van Neymar zouden problemen in de kleedkamer veroorzaken. Een scheiding tussen speler en club zou PSG daarom niet verkeerd uitkomen.

Bron: VTBL