• 18
  • 1859x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@248
""Welk geweld in Nederland? Er zijn de afgelopen week in Nederland meer mensen in het verkeer omgekomen dan door moslimgeweld in onze hele geschiedenis.""

Appels..peren.. Maar als we toch van alles erbij gaan slepen ken ik er ook nog een: de islam heeft meer doden op zijn geweten dan Hitler en Stalin bij elkaar..

""Hier niet, verder marginaal, onlangs werd in Pakistan door een F22 op 3 km hoogte met een druk op de knop een half dorp gecremeerd.""

Hier niet?? Dan heb je toch iets gemist. En 'verder marginaal'? Dus de al die duizenden slachtoffers in de westerse wereld dankzij islamitische terreur vind jij maar marginaal? Die 350 vermoorde kinderen in Beslan marginaal? 3000 doden bij 9/11 marginaal? De kinderen die in Toulouse werden doodgeschoten doen er niet toe? Nice? Madrid? Utrecht, Berlijn, Londen enz. enz.
Als je dit af doet als marginaal heeft verdere discussie ook niet veel zin meer. Als al die doden er toch niet toe doen heb je inderdaad gelijk en moeten we de islam maar vrij spel geven. Toch?

5
251 Reconquista

Mooi he zo'n linkse regime.
Het linkse arbeiders utopie China.

6
252 meneer van het nieuws

@251 Ja vergeleken met de 6 miljoen doden in Congo of de miljoenen doden in Irak is het aardig marginaal.

Miljoenen mensen afmaken in enkele decennia en dan maar enkele duizenden doden terug door aanslagen. Best een goeie deal toch? Trump wil graag nog zo'n deal door naast Salafisten nu ook maar Sjiieten de kast op te jagen.

10
253 Anti-Prut

De islam heeft duizende keren Europa aangevallen en heeft daar 100% bewezen dat het een gevaar is.
Aalst je de moslims steunt ben je ook gewoon een nazi of nsb'er.
De reden dat China dit doet is juist omdat China links is.
Ze willen niks met nazi's/moslims te maken hebben.

Dus met dit gegeven kan je ook met 100% zekerheid zeggen dat groenlinks gewoon een Nazi partij is.

4
254 meneer van het nieuws

@255
en ondertussen nazi met hoofdletter schrijven...

3
255 Feldwebell

@255 is @254

3
256 Feldwebell

@254 "Dus met dit gegeven kan je ook met 100% zekerheid zeggen dat groenlinks gewoon een Nazi partij is."

Ik kan met zekerheid zeggen dat je een zonnesteek hebt opgelopen.

6
257 21st Century Guy

@240 "Als de ene moslim'slechts' discriminerende maatregelen wil opleggen aan bv homo's en de ander ze van gebouwen wil gooien is dat inderdaad een verschil in opvattingen maar beide blijven even verwerpelijk. Het discriminerende en daarmee verwerpelijke fundament van de islam is in alle stromingen terug te vinden."

Nee dus want vele moslims of ze nou homo's nou leuk vinden om minder leuk willen geen discriminerende maatregelen of ze van gebouwen wil gooien evengoed zijn er te veel moslims die negatief t.o.v. van homo's staan.

7
258 21st Century Guy

@243 Oke je zegt nazisme en islam zijn hetzelfde er zijn in ongeveer 6 jaar tijd 42 miljoen mensen overleden door de nazistische acties in Europa zeg maar 7 miljoen per jaar om dat te evenaren zou islam op ongeveer 1400 jaar x 7 miljoen = 9800 miljoen doden moeten uitkomen , dat is bij verre na niet het geval.

7
259 21st Century Guy

Ach, ander land

1
260 Cremabatida

Ik vind het maar vreemde berichten, iets lijkt niet te kloppen. Zo zou indien China daadwerkelijk de problemen welke zijn geweest willen aanpakken, dan hebben strafkampen pas zin indien er iets te straffen valt. Echter ik kan nergens teruglezen dat bijvoorbeeld de islam in China verboden is. Moeilijk hoeft dat niet te zijn omdat iedere goede studie naar de islam aantoont dat de islam incompatibel is met een moderne rechtsstaat.
Wat heeft het voor zin mensen naar strafkampen te sturen en van iets af te laten kikken waarmee ze meteen weer mogen beginnen zodra ze weer op straat staan. Is China werkelijk zo achterlijk?

4
261 doxbar

Die andere grote groep moslims in China, de Hui, veroorzaken geen problemen, zitten niet in een kamp, en doen hun eigen ding. Zoek de verschillen en snap dat de Chinees er iets mee moet.

4
262 schrootflint

* Verwijderd door de redactie *

263 Gr@ndioos

** gebruiker verwijderd **

@263 Gr@ndioosie boosie, boosie.... die houdt wel van een beetje generaliseren. question

264 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

265 Gr@ndioos

** gebruiker verwijderd **

@265 Niet goed? Ik dacht toch dat het ongeveer hetzelfde niveau had als dat rijmpje van jou. Boosie rijmt in elk geval op Gr@ndioosie, toch? En verzin maar eens even een woord dat op generaliseren rijmt...

266 verwijderd23941

Ik denk niet dat de integratie in China mislukt zoals hier.

4
267 de gezonde roker

@263 Nee daarom wonen er ook 20 miljoen moslims , heb je goed gezien Einstein......

5
268 21st Century Guy

@261
Het heeft te maken met een historische achtergrond betrekking tot Sinkiang, een gebied 3.000 km van Bejing. Nog verder en dan kom je bij Kazachstan, Kirgistan, Oezbekistan ed. Na 1911 verklaarde Mongolië en Tibet zich onafhankelijk maar Sinkiang niet. Daar waren veel Turkstalige en moslims aanwezig. Maar het regime van China ziet het gebied wel als behorende bij China. Zoals het in het leven gaat hebben verschillende mensen een verschillende kijk op ideologie en culturen. Gebeurtenissen hebben ertoe geleid dat in de jaren 90' een aantal aanslagen op China vanuit Sinkiang was gepleegd. En hoe geen betere manier om geweld en revolutie te verheerlijken in de naam van de "almachtige".
Zelf ben ik van mening dat schuilen achter een religie om je daden te rechtvaardigen laf is. Daar kun je geen rationele gesprek mee opbouwen noch logica. Hij "gelooft en verwerpt immers feiten". Maar goed weet niet wat daar in die kampen gaande is, maar dergelijke mensen onderwijzen kan misschien niet zo slecht zijn. Als men de angst voor elkaar wegzet en je laat betrekken in de wereld om je heen ipv een fantasie wereld. Mensen opleiden in kennis, opleiding, handel, specialisatie, samenwerking ed. is veel voordeliger voor de toekomst en nieuwe generaties en uiteraard een stabiele economie om dat te kunnen realiseren. Een onafhankelijk buur dat eigen regels, tarieven, doorstroom, grondstoffen eist maakt alles alleen maar ingewikkelder. Vanuit oud Chinese keizerrijk kwam een beroemde gezegde "one sky one heaven". En dat is wat je daar ziet gebeuren.

3
269 OpstruuN

Moslims blijven maar klagen en janken. Krijgen ze gratis eten, is het nog niet goed!!

3
270 PeKa

@244 . .aha jij snapt nog steeds wat islam eigenlijk is en inhoud. Zeg dat dan gewoon. Daar kun je wat aan doen hoor.

3
271 PFL

@259 Dus jij denkt gevaarlijke en abjecte ideologieen met rekensommetjes te kunnen vergelijken?

Tsja dan is er weinig hoop dat je ooit gaat begrijpen waar het over gaat.

3
272 PFL

@248 . Hahahahaha u wordt grappig.

Er reden in 1900 al meer auto's rond dan er moslims waren.
in 1900 waren er minder dan 5 moslims in nederland
In 1960 waren er gelukkig nog niet meer dan ongveer 1000 moslims in nederland.

In middels zijn het er tussen de 800.000 en 1.000.000. ( Over islamisering gesproken, het gedraagt zich werkelijk als een onuitroerbaar kankergezwel in de samenleving. )

Dus uw vergelijk slaat werkelijk als een tang op een varken.

2
273 PFL

@8 Is Amerika, Rusland , Japan etc. onderworpen aan de islam ?!

6
274 21st Century Guy

Een prima idee om ze te heropvoeden en communistisch te maken in plaats van moslim. Oeigoeren moet je heropvoeden.

2
275 Zeeuw

* Verwijderd door de redactie *

276 Eksteroog

@272 Wees jij maar je hele leven bang voor moslims dat is precies waar radicale moslims je willen hebben.

6
277 21st Century Guy

@276 Mag ik u vragen: ziet u niet dat dat een onversneden racistische mening is, of kan het u niet schelen?

2
278 Smiling

@277 ik ben niet bang voor Nazi's en ook niet voor moslims maar dat ontslaat me niet van de plicht tegenover mijn land en cultuur om zulke zieke en abjecte ideologien te blijven bestrijden.

2
279 PFL

Mooi!

3
280 Jan met de korte achterlul

@68 Wat ben je toch een simpel mannetje. Uiteraard weer 1 (want meer kun je er niet vinden) voorbeeld uit de media oppikken waarbij het een rechtse extremist betreft. Je vergeet uiteraard alle andere zaken die vanuit de moslimhoek plaats hebben gevonden de afgelopen tijd. Wat een walgelijke manier om een statement te maken. Ultra zielig eenzijdig zijn die commentaartjes van je. Waarom neem je niet het eerste het beste vliegtuig richting een streng islamitisch land. Daar moet het voor jou lijkt mij wel helemaal fantastisch zijn.

4
281 Christiaan

* Verwijderd door de redactie *

282 denise

@281 pssst.....meel is geen mannetje maar een oud alcholistisch links fascistisch wijf die hier regelmatig aangeschoten zit te trollen. Niet op reageren. Sterft vanzelf af

5
283 Katte_kop

@283 Ik wist niet dat meelworm een vrouw is. Dan dus een misselijkmakende ultralinkse trut zonder enig besef van wat er speelt in ons land en in Europa. Totaal gefocussed op de zielige achtergestelde en zielige moslims/vluchtelingen/migranten. Dit soort mensen zorgt er voor dat Europa en dus ook ons land in versneld tempo naar de klote gaat. Helaas hebben we dergelijke losers ook in de politiek in Nederland en de EU.

5
284 Christiaan

De Chinezen hebben als enige land ter wereld een manier gevonden om de islam gelijk af te stoppen nog voordat ze kunnen beginnen, onrust te stoken en toe te werken naar een overname van hun land. Moeten we dat echt erg vinden?

6
285 Wendel

Overal ter wereld waar islam is, is strijd, jihad. Overal. Geen land blijft ervan verschoond. Geen land weet zich tot nu toe veilig te stellen. Maar China is de oudste nog bestaande cultuur ter wereld, die al veel eerder dan alle andere streken een hoog-ontwikkelde cultuur had. En die milennialang overeind wist te houden. Ook al zijn ze nu communisten, ze zijn nog steeds Chinezen.

5
286 Wendel

Tja, vroeger bouwden ze een muur om dat lastige volk buiten de deur te houden.
De bekende Chinese Muur. Heel doeltreffend en simpel. (toen waren het nog mongolen of ander volk nu geinfecteerd met het islamvirus).

Heeft uiteindelijk toch niet gewerkt. Dat lastige volk zit nu binnen de grenzen. Hoe ga je daar mee om? Dat blijft een dilemma.
Zal hier ook voor (nog meer) dilemma's, zorgen en problemen gaan zorgen.
Uiteindelijk overstijgt dit ook de traditionele politiek van links en rechts.
Dat zie je al in Amsterdam waar Halsema een AZC laat sluiten. Het gaat in de kern niet om links-rechts , je hebt met religeuze waanzinnigen te maken.

3
287 The Investigator

@209 Gewoon een student
" Is niets anders dan racisme in zijn puurste vorm. Het essentialiseren van de ‘ander’."

Je bedoelt wat de Islam doet? De mensheid verdelen in moslims en niet-moslims?
De laatsten zijn uiteraard minderwaardig volgens hun geschriften.

Jij noemt de Islam dus racistisch, en alle moslims dus Racisten ????? begrijp ik dat goed?

4
288 The Investigator
289 jodelatedieho

Pallywood

1
290 kelb1977

Tja, de islam is wereldwijd aan het moorden, verkrachten en haat aan het zaaien op hele grote schaal...

3
291 view2006

@208 Quote "Wat vaak wordt vergeten is dat de Nazi’s eerst ook andere oplossingen voor het ’Jodenprobleem’ zochten voordat ze op vernietiging overgingen. Zo werd bijvoorbeeld overwogen ze naar Madagascar te deporteren. U bevind zich nog ongeveer in die fase".

Wat vaak wordt vergeten is dat moslims ook andere oplossingen hebben voor "andersdenkenden" voordat ze tot vernietiging overgingen, zo word b.v geprobeerd de sharia op te dringen.

2
292 Rapunzel

@208 Quote "Zodra je mensen niet meer als mensen erkent hoef je ze niet meer als mensen te behandelen. Dan kan je ‘s nachts zonder gewetensproblemen slapen terwijl de stank van verbrande lijken door de lucht trekt."

Zodra je mensen niet meer als mensen erkent hoef je ze niet meer als mensen te behandelen, dan kan je 's nachts zonder gewetensproblemen slapen terwijl de rook rook nog optrekt van een zoveelste islamitische aanslag en het bloed van de slachtoffers nog over de straten verspreid ligt.

3
293 Rapunzel

China wordt steeds meer een schrikbeeld voor hen in de wereld die de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van handelen wel een warm hart toedragen. Het controleert in toenemende mate haar bevolking van meer dan 1 miljard via hulp van de techniek van wieg tot graf in doen en laten. Het eist in toenemende mate een door de partij voorgeschreven wijze van denken, handelen en nalaten. De partij bepaalt en de mens past zich aan of wordt anders gestraft. Doodeng.

Dat hier nog zo veel mensen de handen voor op elkaar kunnen krijgen is iets wat ik nooit zal kunnen begrijpen. En ook niet wil begrijpen.

3
294 De Vliegende Brabander

Chinezen zijn niet PC. Die doen wat voor hunzelf het beste is. Natuurlijk zijn dit mens onterende praktijken maar dat zijn de meeste islamitishce praktijken ook. China heb ik weinig mee maar islam beschauw ik als vijandig tegenover mijn cultuur. In dit geval is de vijand van mijn vijand dus mijn vriend. Alles wat de islam tegen werkt en tegen houd heeft mijn support.

1
295 Ziener

@295 het bevreemd mij dat alhoewel ik de dreiging van radicale moslims echt wel zie, mensen zo makkelijk op basis van een demografisch kenmerk een individu compleet waardeloos kunnen vinden. Blijkbaar heeft een individu die moslim is ineens geen mensenrechten meer, omdat er andere moslims zijn die hele foute dingen doen. Dat druist volledig in tegen de christelijk humanistische Nederlandse waarden. Ik snap dan ook niet dat je een land wat straft op basis van welke groep een individu toe behoort kan toejuichen. Dat terwijl je in diezelfde reactie spreekt over jouw (ik neem aan Nederlandse) cultuur op een manier dat je die belangrijk vindt.

0
296 Repelsteeltje

** gebruiker verwijderd **

Daar krijgen ze tenminste een soort van opvoeding, iets waarin de Koran nogal tekort schiet,

297 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Chinezen maakten alles na, dáár kunnen wij nog eens van leren.

298 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

299 Gr@ndioos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Groene droom Utrecht spat uiteen: elektrische laadpalen moeten 's avonds uit om netcongestie te voorkomen - NieuwRechts.nl

Den Haag wilde ons een paar jaar geleden allemaal op de groene stroom hebben en subsidieerde de aanschaf van een elektrische auto. Nu er dan een...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Praat mee: wat vind jij ervan dat Jumbo stopt met aanbiedingen van vlees?

Het maakt voor de hoeveelheid vleesconsumptie niets uit, want wat Jumbo niet verkoopt, wordt door een andere super wel verkocht....

9 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
VVD wil ongevaccineerde kinderen weren uit de opvang

@3 Dat vraagt dan van de opvangleiding dat ze begrijpen hoe een vaccinatie werkt....

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
COA: ,,Grote zorgen over snelheid waarmee tekort opvangplekken oploopt’’

@5 Maar meneer van der Burg is ook niet al te slim bezig met zijn dwangwet. Dat gaat voorbij aan het feit dat er geen plaatsen (meer) zijn en da...

11 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

MARCUSAURELIUS
Offtopic

@1950Goeden Middag Allemaal en speciaal Graaier1000.Pluk de tweede helft van de dag mensen....

15 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

21st Century Guy
Nijmeegse loopt wereldrecord halve marathon bij vrouwen boven 70

Knap hoor, age is but a number....

19 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@93Je pikt de toeristen er vrij gemakkelijk uit , de boodschappentassen zijn voor mij een aardig ijkpunt. ...

29 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Olivia
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

@5Die sabia die liet zich wel onderhoudendoor de heren ....

30 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

@5De spotlights zijn haar inkomen , dat kun je haar toch niet kwalijk nemen .Verder verdient ze haar eigen geld , daar heeft ze geen vent vo...

35 minuten geleden geplaatst door Olivia

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@92 Ik fiets naar Noord, Centrum, Zuid , Oost en West, dus zie ook het nodige , maar ik weet ook dat het straatbeeld niet altijd indicatief hoef...

35 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Motherless Porn SiteFabiola CampomanesAriel Rebel SexGirlfriends FilmsBlue Film Chahie VideoFriends Mom XxxReptile PornTera VeeMaria NagiCartoon HentialArianaxlu LeaksMexicana AnalX Video Com HotSaba Qamar NudeXxx SofaJaiden Animations HentaiMom And Son HavesexRose Monroe SoloHypnohibSexo AovivoBbbjBokep Viral 2023Sivr-274Jav Big TitsMost Hard Sex VideosJack Doherty NakedPleyboy PornHot Pron LesbianLatina Abuse AnalCamwhorezMalayalam XnxIndian Wife Swap SexAsia M PornSlow Sensual BlowjobsValentina Nappi PornolarıDrawing PornographyTiktoker LeakedXxx Videos OutdoorNatalia Dyer SexMachine PornMaharaja Sex VideoFriendsonlyGirl MasturbatingBigboob PicSexmex XxxSexxx VidioShort SexPussy OrgBestass PicsFull Porn Movies Free DownloadSmall FuckHookup HotshotsThumbzilliaFilm Porno Francais EntierBest Porn Stars BlackKajal Raghwani Ka XxxForce To Sex VideoMckinzie Valdez OnlyfansWe Love PornFotos De Mulheres SexoCasting Couch VidsPeachycatsnackNude ToiletWorld Star Hip Hop CandyNude Ameteur WomenPorn Hindi Full MovieBbw BukkakeRide This CockXxx Hindi Short FilmIndian College Girls X VideosBrookelynnebriarDad Daughter CreampiesHardsex Videos FreeTurk PornooBlogger PornHot Girls Having SexPlane Blow JobFree BangerbrosAlvin And The Chipmunks PornPeeking Tom PornFreesexy IndianTarzan X SexStefanie Mcmahon NudeNikki BrookesNicole Anaston PornBig Booty Porn AsianShalu SexLanka PornNacked CowgirlsVideos Pornos TravestisSexiest PirnNude Mom IndianMom Dom PornVore Animation PornLana Rhoades SislovesmeHot PornstasMaturebigtitsPublic Masturbate PornPankbangVilem BokepBathroom XnxxHantai VideoGav Ki XxxElla Knox Porn VideosNude Saree VideoAz Nudes MenQueenie Sateen AntonCherie Deville JoiBukkaePorn Tasty BlacksTities Falling OutOmg Girlz DollsBrazzers Xnxx ComHollywood Web Series Hot SceneSunny Leone Xvideo NewMya Khalifa NakedSubmissivemilfReal Masaage PornFull Taylormadeclips VideosHana Owo OnlyfansNekopoi.cqreBlack Ten PornMonica MazarratieRenee Gracie PornDonte Phillip SpectorSamiyar SexThe Last Of Us XxxSkyla Novea Porn VideosIndian Women Fucked HardPublic Nude RedditNaked GurlsTeen Couple PornXxnx Video ComTamil Serial Actress Sex VideosSky Bri FuckedPissasianFree Chat AdultNaked Alison BrieBig Boots Black PornDamien Soft PornVideos Amateurs Voissaلزبینهای ایرانیImpregnation CaptionsNina Mercedez SexAudio Gay PornDesi Randi Xxx VideoErotic BhabhiDesihub PornDelhi Bf MovieBbw Black Anal Porn