De Franstalige school Aurore in de Van Rolleghemstraat.
Volledig scherm
De Franstalige school Aurore in de Van Rolleghemstraat. © Baert Marc

Basisschool in Jette dient een klacht in tegen leerling van 8 jaar oud: “Drie leerkrachten geslagen”

JetteDe directie en drie leerkrachten van een basisschool in Jette hebben klacht ingediend tegen een leerling van 8 jaar wegens slagen. De leerling werd op school zeer agressief en de politie moest tussenbeide komen. “Maar de politie bellen voor een achtjarige is toch overdreven.”

116 reacties

  • bart mens

    5 jaar geleden
    Dat komt van het pamperbeleid tegenwoordig. Wij kregen 50 jaar geleden een ferme draai rond ons oren van de leraar, en waren onmiddellijk gekalmeerd. Maar vandaag laat men maar betijen, of men probeert te "praten". Lachwekkend!
  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    Myrte Pass, was het uw kind misschien beter de kinderen thuis opvoeden is niet de taak van de leraren maar van de ouders zo simpel is het maar ja ze hebben voor alles een coach nodig zelfs om een kast op te ruimen
  • STEVEN VANBUNDEREN

    5 jaar geleden
    Al eens aan gedacht dat dit kind op de verkeerde school zit? Buitengewoon onderwijs... En dat deze school niet om kan met zulke kinderen... Ooit al gehoord van het nieuw M-derceet...
  • ronny van cleempoel

    5 jaar geleden
    100% juiste reactie peter colson.Denken dat ze altijd slachtoffer kunnen spelen. Als kinderen van die leeftijd tot 22u -23 u op straat rondhangen(ik zie het hier alle dagen) dan geef je ze geen goede opvoeding. Elke school moet dat doen als je zo'n gevallen meemaakt.
  • Mario Plein

    5 jaar geleden
    Waarom niet? Moet je u laten slaan door een kind? Als de ouders niet voor een degelijke opdvoeding kunnen zorgen moet het kind misschien eens op een andere manier doorkrijgen dat hij heel fout bezig is. Als ze oud genoeg zijn om te slaan, dan ook oud genoeg voor een volwassen behandeling. Dat doe je niét.