Politiechef Keulen: "Om 20 uur was de situatie net zoals vorige oudejaarsavond, ik maakte mij grote zorgen" (hln.be)


HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België, HLN.be brengt je het allerlaatste nieuws 24/24 en 7/7, uit binnen - en buitenland, evenals dichtbij met nieuws uit je eigen regio. ...

door Kiki in Buitenland  ·  41 Reacties

  • 29
  • 1043x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Ook in andere Duitse steden verzamelden grote mannengroepen. In Oostenrijk vonden eveneens een reeks aanrandingen plaats."

Goed lezen...."In Oostenrijk vonden EVENEENS een reeks aanrandingen plaats."

Dat betekent dat er ook aanrandingen plaatsvonden in Duitsland.

Nog even en het gebeurt ook in Nederland.

Stem PVV in maart.

8
1 VVDwegermee

@1 Die pvv'rs die riepen "daar moet een piemel in" ? Die gaan er wat aan doen ?

54
2 proxy

Merkel ist ein gefährlich hexe. Wir vermissen eine Hänsel und Gretel.

5
3 in holland

▲gefährliche

0
4 in holland

@3 Als je de Duitse taal niet machtig bent, schrijf dan in het Nederlands. Het staat zo dom.

32
5 sockknitter

En de zittende politici vragen zich weer af: "waarom worden de partijen zoals Wilders toch zo populair"

1
6 FeHa

Ze hadden nog belooft dat we geen zorgen hoefden te maken. Ze vertellen alleen wat je wilt horen.

2
7 Boelie

@1 Mijn stem heeft ie. Want dit weerzinwekkende gedrag moet een keer stoppen.

2
8 Markies de Canteclaer van Barneveldt

@8 Hoe gaat hij dat stoppen dan ? Ze hebben het nu in Keulen toch ook gestopt/voorkomen?

32
9 proxy

"In Hamburg werden 14 seksuele delicten gemeld volgens de Duitse krant Bild."

"In Innsbruck werden 9 vrouwen betast en seksueel lastiggevallen."

"In Salzburg waren er drie aangiftes van seksuele delicten. In Wenen werden drie vrouwen het slachtoffer van een aanranding. In Graz tot slot werd een 26-jarige vrouw lastiggevallen door twee mannen van buitenlandse afkomst. Ze kon zich losrukken en ontsnappen. De politie sluit niet uit dat er nog meer aangiftes zullen worden gedaan.

Het zal je vriendin of dochter maar zijn. Om dit soort ellende te voorkomen in eigen land....stem PVV in maart.

5
10 VVDwegermee

@9 Ik geloof dat jij het allemaal wel best vind. Is het niet?

4
11 Markies de Canteclaer van Barneveldt

Ook in andere Duitse steden werd een gelijkaardig fenomeen waargenomen. In Hamburg en Hannover vielen Noord-Afrikanen op een onaangename manier op. Ze vertoonden agressief gedrag volgens de politie. In Frankfurt telden de veiligheidsdiensten 1.900 mensen die in meerdere groepen naar de stad gereisd waren.

Eveneens in Essen, Düsseldorf en Dortmund verzamelden grote groepen mannen. Het is vooralsnog onduidelijk in welke mate deze samenkomsten vooraf georganiseerd waren, schrijft de Duitse krant Die Welt. In Hamburg werden 14 seksuele delicten gemeld volgens de Duitse krant Bild.
Ook in Oostenrijk waren vrouwen het slachtoffer van aanrandingen tijdens oudejaar. In Innsbruck werden 9 vrouwen betast en seksueel lastiggevallen. Twee vrouwen konden foto's van de daders maken maar de beelden zijn te donker om goed bruikbaar te zijn. Het gros van de aanrandingen vond plaats tussen 23u30 en 1u30. Het onderzoek loopt.

In Salzburg waren er drie aangiftes van seksuele delicten. In Wenen werden drie vrouwen het slachtoffer van een aanranding. In Graz tot slot werd een 26-jarige vrouw lastiggevallen door twee mannen van buitenlandse afkomst. Ze kon zich losrukken en ontsnappen. De politie sluit niet uit dat er nog meer aangiftes zullen gedaan worden.
En dat allemaal dankzij gutmeschen zoals @9

4
12 Markies de Canteclaer van Barneveldt

@10 Dus iedere keer als er een festiviteit is moet er maar een enorme politiemacht op de been komen. En jij vind dit normaal??!!?????

2
13 Markies de Canteclaer van Barneveldt

@11 Hoe kom je daar nou weer bij ?? Tegendeel, ik zie alleen niet hoe stemmen op de pvv een oplossing gaat bieden.

17
14 proxy

@14 Hopelijk schrikt de zittende kliek eindelijk eens wakker? Proberen 'we' al sinds de jaren 80 met Hans Janmaat. Maar het lijkt maar niet te lukken.

3
15 Dzzz

@14 Laten we het simpel voor u maken: Het niet(!) op de PVV stemmen heeft overduidelijk ook niet geholpen.

Oftewel : ‘Je kunt een probleem niet oplossen met dezelfde manier van denken als het veroorzaakt heeft’

Met dank aan Alfred

1
16 schuco

Behalve in Keulen werden pleinen ook door afrikanen bezet in Hamburg, Hannover, Essen, Düsseldorf, Dortmund en Frankfurt.
Hier zit organisatie achter! Dit is intimidatie en provocatie; het wordt de normale Duitsers belet in vrijheid de jaarwisseling te vieren!

Voor de derde maal in een eeuw tijd stort Duitsland Europa in het verderf. Dit maal niet door een eigen leger, maar door het oproepen en toelaten van een invasie van personen die ons zeer gewelddadig zijn gezind. Merkel is hiervoor hoofdverantwoordelijk! De EC en het EP faciliteren deze vijandige invasie!

1
17 Bokkerijder

Alleen zeer grootschalige inzet van politie heeft erger dit keer kunnen voorkomen. Eigenlijk komt het er dus op neer dat de immigranten inmiddels de roosters van de politie zijn gaan bepalen. Als je afval binnenhaalt dan krijg je last van afval.

0
18 PFL

Erg toch hoe de politie zich nog moet verdedigen. Ze werken op feestdagen voor een mager loon, met gevaar voor eigen leven aan een werkelijk onmogelijk taak. Ze moeten een groep barbaren in bedwang houden, die de rest van het jaar alles krijgt en alles mag van de Duitse politiek. Ze weten wie het zijn, maar moeten kijken naar oude vrouwtjes want anders is het etnisch profileren. Waarom laten die agenten zo met zich spelen? Misschien moeten ze eens stoppen met het beschermen van politici, want die zijn het die het tuig loslaten op de gewone burger en uit lafheid zich politiek correct opstellen en het politiewerk onmogelijk maken.

2
19 Soare

Ik zag alweer mensen die het massale seksuele geweld door Noord-Afrikanen (en motorbendes, rechtsextremisten - kuch) bagatelliseren. En daags na Oud en Nieuw blijkt dat er helemaal niets is om het seksuele geweld en intimidatie door Noord-Afrikanen te bagatelliseren!

0
20 Gräf und Stift

Dat ze dan evengoed durven te zeggen dat de politie niet etnisch mag profileren.... het is gewoon schandalig. Groepen van honderden Noord Afrikaners maar de politie moet dan eigenlijk blanke duitsers aan gaan houden want de geteinte tegenlanders en migranten (die helemaal niet in de EU behoren te zijn) mogen niet lastig worden gevallen. Niet eens meer een dikke roze bril maar gewoon selectief blind zijn.

0
21 Bleke Betty

@17
Het lijkt er idd op dat er over nagedacht is, het geregeld is. Proefballonnetjes? Net als met die flash-mob overvallen ? Met zoveel allochtonen/migranten en de dagelijkse aanvoer ervan kun je wachten op een gewelddadige confrontatie vroeg of laat. Groepen van bijna 2000 mensen die niets dan ellende van plan zijn!

0
22 Bleke Betty

Zolang deze Noord Afrikaanse migranten niet de grens worden overgezet zullen burgers slachtoffer zijn en blijven van deze stelende en seksuele delicten plegende groeperingen.
Het Duitse volk moet een duidelijke boodschap afgeven aan de regering.
Zolang men zegt dat men zich niet moet laten intimideren door deze groeperingen door weg te blijven bij gelegenheden zoals kerstmarkten en oudejaarsfeesten zal er weinig tot niet veranderen .
Ik vind het beter wel weg te blijven van openbare feestelijkheden , van treinstations enzovoort zodat men een duidelijke boodschap afgeeft aan de regering die dan wel moet handelen wil men de economie geen grote schade toebrengen .
.

0
23 Olivia

Die politiechef heeft goed gehandeld. En de Oostenrijkers zullen spijt gaan krijgen dat ze voor links hebben gestemd.

3
24 benbenieuwd

Iedereen schijnt het wel gezellig te vinden om samen met de politie een feestje te bouwen.

4
25 niet-alles-geloven

Ongelooflijk dat je je tijdens de jaarwisseling, na alles wat er vorig jaar gebeurd is, als agressieve Noord Afrikaan nog durft te laten zien bij het Keulse Hauptbahnhof. Dat tuig moet het land uit of een keer heel duidelijk gemaakt worden om zich normaal te gedragen.

1
26 Hendrianus

Het houdt nooit op. Niet vanzelf. Zorg in ieder geval dat de uitgeprocedeerde asielzoekers zo ONMIDDELLIJK teruggestuurd worden. Als dat niet mogelijk is, sluit deze mensen dan op.

0
27 Burggie

@24

Totdat de mobiele eenheid er eens flink met de lange lat overheen gaat, dan is het opeens minder gezellig. Helaas gebeurd dit veel te weinig. Begrijpelijk, die mannen doen het niet voor hun plezier en zijn het gezeik met de etters, en de politiek daar omheen, meer dan zat.

2
28 Hendrianus

Maar moslims mogen toch helemaal geen (westers-christelijk) oud en nieuw vieren dus wat doen ze er überhaupt?

0
29 Hefan430

Make Holland Great Again in maart 2017!

1
30 DTS

@28
Heb nog meegemaakt in de jaren zeventig dat de Dam werd "schoongeveegd" met "hippies". Die waren er echt niet op uit om vrouwen lastig te vallen, maar toen konden de mariniers "lekker los" op dit vreedzame volk, alleen maar, omdat het Nationaal Monument "bevuild" werd..
Tijden veranderen...

1
31 Dieke

@1 Zelfs hier in Xepcoh vonden aanrandingen plaats. Werd er zelf als man slachtoffer van toen een aantal dames in de gaten kreeg dat ik uit het "rijke" westen kwam. Mijn Oekraïense partner moest er wel om grinniken.

5
32 Gut

@30 Is het niet great dan op dit moment? We hebben net weer een wereldkampioen pijltjesgooier, staan weer in alle positieve lijstjes in de top 10, financieel zijn we weer aardig " boven Jan", hebben een werkloosheids percentage waar veel landen voor zouden willen tekenen, etc. etc. Dramaqueen.

8
33 Gut

Fijn al die pareltjes die nogsteeds dagelijks worden opgehaald door AZG, Unhcr, Frontex en nog een stuk of wat van die gutsie clubs die alleen maar oog hebben voor feit dat dat de snelste manier is om een hoop geld verdienen om dan over een poosjes weer met een collecte komen om dat ze geld nodig hebben!

0
34 Zie Hier

@31 Die actie werd niet door iedereen gewaardeerd, de mariniers werden bestraft. Burgers dienen niet voor eigen rechter te spelen, de politie heeft het monopolie op geweld.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Schoonvegen_van_de_Dam

6
35 Hendrianus

They're bringing drugs. They're bringing crime. They're rapists.

2
36 Optimaforma

@23 Prima, dit tuig moet Europa uit, U zegt: over de grens zetten. Oké, maar niet deze kant op.

0
37 gaulette

Dan zal Youtube vol staan met filmpjes van de ongeregeldheden zoals die altijd worden gefilmd door mensen.
Sommige bewerkt van oude filmpjes met bijvoorbeeld Turkse hooligans die dan als Marokkanen worden gepresenteerd of ander bewerkte troep maar er zullen zeker originele videos van zijn gemaakt.
Zo niet klopt er iets niet dus ik ben benieuwd.

5
38 techcenter

@38 wat wil je nu eigenlijk zeggen, dat het allemaal weer niet waar is? Iedereen liegt er maar wat op los volgens jou zeker - politie, aangerande vrouwen, de pers. Alleen die zielige minderheden - die geloof je ongetwijfeld altijd direct op hun woord. Wat is er toch mis met sommige mensen....

1
39 tellybelly

We worden gewoon belachelijk gemaakt, vreselijk.

1
40 Ceesje

Wanneer gaat dit stoppen. Dit is nog niet eerder gebeurd.
Maar de PVV gaat MIJN stem krijgen. For sure!
Ik ben die MOSLIM TERREUR ZAT!

1
41 Cornelis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Slowakei macht den NATO-Türsteher: Kein Zutritt für die Ukraine

Zie ook:https://ejbron.wordpress.com/2024/04/17/slowakije-is-de-navo-portier-geen-toegang-voor-de-oekraine/...

30 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Jim Ferguson (@JimFergusonUK) on X

Zie ook:https://www.ninefornews.nl/data-analist-wouter-aukema-heeft-een-heel-verontrustend-signaal-ontwaard-en-vertelt-er-alles-over-bij-jim-f...

36 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Bewoners balen, zonnepanelen moeten weer van daken af: 'Onbegrijpelijk'

Je kunt om zonnepanelen te plaatsen natuurlijk veel beter bossen kappen of goede landbouwgrond opofferen en ze daar te plaatsen.Wie legt die d...

43 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mark Rutte vindt Poetin eigenlijk maar een lulletje - Joop - BNNVARA

@7 Rutte en de waarheid 🤣...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

4 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

5 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Hindi Xxx ComSaniloni X VideoCei CuckoldIvfreeVidio Pono GratiJohnny Sins HdAmy Jackson BoobsKaylasimmons Onlyfans LeaksBlue Picture Sexy MeinFull Length Indian Porn MoviesSafest Free Porn SitesVr Video PronSybil Porn StarSasha Foxx PornHindi Sex Video ChudaiGianna Dior OnlyfansNeve Campbel NudeVillage XnxxGirl And Girl BfStepmom SeducedStuck Sis PornAlaina Dawson Pornएक्सएक्सएक्स Hd VideoBoro Bf VideoGumdrop NippleShe SquirtsEbony GapingAnal WhiteNhentai EnglishThe Porn DiudeLightskin NudeCartoon PornySecretary PornographyHelena Christensen NudeJade JsydenM.xvideosBadkittyyy PornChuda VideoJhonny Sins ThreesomeMieruko-chan HentaiKissasinsShion Utsunomiya UncensoredWww Df6 OrgSex Film ComLesbea ComXhamayeeBrazzers XhamsterX Veideo ComIndian Xxx Hot SexyKelsie Edwards DevineBrittanya Razavi Sex TapeBlog DefolieKim Cattrall In Porky'sBehan Bhai Ki Sexy BfMy Stepson Wants To Be My Husband . Kourtney LoveRailey Sel NudeSex Video Indian BhabhiHot Bf DesiAva Addams SecretaryBegging PornYorgelis Carrillo AnalCamara Oculta Videos PornosOmegle DirtyHarlothub/r NsfwJeux Pornos MobileLizzy Musi NudeTwerk On DickBokeptanteMarisa Tomei ToplesAll Sex MoviesIndian Bhabhi XhamsterTs Laura SaenzMichelle Tucker PornstarSeleh RainOkusama No Kaifukujutsu The AnimationNala Fitness OnlyfansTentic PornMilf TwitterTotaldrama Island PornHeidi Klum Nude PicsPoanMom Fucks Sons BullyScato PornGaby Ortega PornNudes At The BeachCoco Austin PornstarHd Beautiful Porn VideosSexy Naked GuysXxx Adult ComBlack Raw.comPorn Thick BlackBlowjobs In The MoviesX X X StoriesNude Natalia DyerNatasha CummingsEarlicking AsmrBollywood Ki ChudaiLesbians Rubbing PussysStevie Moon AnalFilipina MilfGay Porn SiteTeen SexXxx X HdXxx Bhabhi HdEnglish Sexxx MovieDivineddIndian Couple PornForced Porn With MomRarecordFotos De Transexual NuaGirlfriend PornCam DamageCherry DevivreLoud Hpuse PornNora Fatehi Nude PhotosJanhvi Kapoor Sexy PicsBoy Fuck BoyIndian Sec VedioMartini PornMilftoons DramaPornos BizarrosGaladriel StinemanMia Milkova NudeNudes On SnapchatMujer MaaturbandoseVeronicaperasso OnlyfansAngel Wicky VideosDog Sucking BoobsMasturbating SisBig Boncing TitsBrandy AnistonDoctor Porn GayBrazzers Asian1ass NetXxx Sex Video Mp3Big Ebony Tits LesbiansOne Piece JvidالاباحيةCosplay PronHow To Suck Your Own DiPskistani XxxHindhi Porn VideosLesbian Stripper PornAmyfisher PornYoung Porn StarsNudes De Famosas VazadosFreeporn XxnxSex In Indian Web SeriesCollegesex Porn