Humeyra.
Volledig scherm
Humeyra. © Eigen Foto

Vrijgelaten tweede verdachte in moordzaak Humeyra ging al vaker weer snel in de fout

Mohammed Al-M., de vandaag vrijgelaten medeverdachte van de moord op de Rotterdamse Humeyra, heeft een flink strafblad. Ook zat hij vlak voor de moord nog vast omdat hij in zijn proeftijd na een eerdere zaak alweer de fout was ingegaan.

  1. Prinsessen Beatrix, Irene en Margriet verkopen grond rond Paleis Soestdijk en hebben plannen voor nog een deal
    PREMIUM

    Prinsessen Beatrix, Irene en Margriet verkopen grond rond Paleis Soestdijk en hebben plannen voor nog een deal

    De prinsessen Beatrix, Margriet en Irene hebben voor ruim 2 miljoen euro stukken grond verkocht rond Paleis Soestdijk, blijkt uit onderzoek van AD Amersfoortse Courant. Voor een ander, meer omstreden stuk grond hebben de prinsessen een voorlopige koopovereenkomst gesloten met een projectontwikkelaar. Omwonenden hadden hen gevraagd de grond juist niet te verkopen om de ruimte en het groen te behouden.
    Baarn, Soest
  2. Medeverdachte in moordzaak Humeyra (16) schreeuwt naar Bekir: ‘Was er sprake van ontvoering?’
    Play
    Update

    Medever­dach­te in moordzaak Humeyra (16) schreeuwt naar Bekir: ‘Was er sprake van ontvoering?’

    Bekir E., de man die de 16-jarige Humeyra Ergincanli op school in Rotterdam op klaarlichte dag doodschoot, stond vanochtend voor het eerst voor de rechter voor een nog niet-inhoudelijke zitting. Medeverdachte Mohammed Al-M. zegt dat Bekir verzonnen heeft dat hij Humeyra eigenlijk wilde ontvoeren. Al-M. is daar woest over, omdat hij zo bij de zaak betrokken is geraakt. Aan het eind van de ochtend riep hij hard door de zaal naar Bekir: ‘Was er sprake van ontvoering? Nou?’