Het beste van Turkije… Nu extra voordelig vanaf Maastricht!

© Corendon Turkije

Ben jij ook zo toe aan een zonovergoten zomervakantie? Weet dan dat de schitterende stranden en gastvrije bevolking van Turkije je met open armen zullen verwelkomen! De onnavolgbare All Inclusive kwaliteit in de eersteklas resorts, de tientallen meters lange buffetten vol met heerlijkheden uit de wereldkeuken, de vriendelijke benadering van het personeel én de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maken Turkije tot een van de fijnste vakantielanden ter wereld. En dan ben je ook nog eens extra voordelig uit want bij Corendon hebben ze de hoogseizoen prijzen verlaagd met vertrek vanaf Maastricht!

Corendon

Ontspannen op vakantieWie wordt nu niet blij van een ontspannen begin van de vakantie? De prachtig gerenoveerde luchthaven van Maastricht draagt daar zeker aan bij. Hier parkeer je gratis, heb je een snelle incheck en nauwelijks wachtrijen voor de douane of security. Ook fijn: je hoeft pas anderhalf uur van tevoren in te checken in plaats van de gebruikelijke drie uur op Schiphol. Nog fijner: Corendon vliegt in het hoogseizoen meerdere keren per week vanaf Maastricht naar een aantal Turkse aanvlieghavens.

Voor elke vakantiewens de juiste accommodatieOf je nu kiest voor relaxen in een All Inclusive 5-sterrenresort, een golfhotel aan een van de topbanen bij Belek, met het gezin wilt verblijven in een waterparkhotel of zoekt naar een romantisch en kleinschalig boutique hotel, nergens anders vind je een groter een aantrekkelijker vakantieaanbod naar de Turkse kusten. Corendon biedt je het beste van Turkije!

Betaalbare vakanties in All Inclusive paradijsjesHet onovertroffen All Inclusive concept van Turkije behoort tot het beste van het Middellandse Zeegebied. De Turkse Rivièra en Egeïsche Kust zijn populaire bestemmingen die worden gekenmerkt door luxueuze (Ultra) All Inclusive hotels aan lange zandstranden met kinderanimatie en veel sport- en spelmogelijkheden. Er is de hele dag door heerlijk eten in buffetvorm, à la carte en snacks. IJsjes, drankjes, plaatselijke specialiteiten, zo goed als alles is bij de prijs inbegrepen. En denk nou niet dat je je hele portemonnee moet omkeren voor zo’n fijne vakantie. De prijs-kwaliteitverhouding is namelijk nergens zo goed als in Turkije.

Luxueus genietenWat denk je bijvoorbeeld van het 5* Grand Park Kemer? Dit heerlijke All Inclusive hotel met prachtige ligging direct aan het strand, is onlangs volledig gerenoveerd en zorgt met z’n uitgebreide faciliteiten voor een fantastisch verblijf voor het hele gezin. De (familie)kamers zijn netjes, het eten gevarieerd en lekker en de sfeer is gezellig en relaxed. Kortom, alle ingrediënten voor een topvakantie.

Waterpret en meerIn veel van de kindvriendelijke hotels zijn spetterende waterparken te vinden. Zo ook in het 5* All Inclusive Gold City in Alanya. Je wordt hier op je wenken bediend met een supercool aquapark met maar liefst 21 glijbanen en meerdere zwembaden waaronder een spetterend kinderbad. Een speeltuintje, miniclub, meerdere restaurants, Spa Center én gratis shuttleservice naar het strand maken je vakantieplaatje compleet.

Op en top verwennerijHet Only Adult hotel Diamond Elite is de juiste keus als je samen met je partner of met een vriendengroep wilt genieten van een onbezorgde vakantie. Dit heerlijke 5* vakantieadres ligt op korte afstand van het strand. Met de dolmus ben je zo in Side. Geniet van het Spa Center, de ruime kamers, de à-la-carterestaurants en de Turkse gastvrijheid!

Benieuwd naar nog meer vakantieknallers vanaf Maastricht?Bekijk dan de Corendon website en boek snel een supervoordelige vakantie naar de zon.