Jack Spijkerman tegen dames: ‘Doe wat aan je uiterlijk!’

Dat Jack Spijkerman er zo uitziet is tot daar aan toe, maar dat uitgerekend híj gaat klagen over het uiterlijk van vrouwspersonen is wel heel erg de wereld op zijn kop. Toch gaat hij er vol voor in een interview met de Privé. Het blad confronteert de presentator ermee dat hij alweer twaalf jaar geleden is verlaten door zijn twintig jaar jongere ex-vrouw, waarop de tv-ster onthult naar wat voor soort vrouw hij op zoek is. “Elke vrouw is welkom, want ik heb niet echt een vast type“, geeft hij aan.

Het gaat Spijkerman ‘om de uitstraling die iemand heeft’. “Soms kom ik fantastische vrouwen tegen van wie ik meteen onder de indruk ben en soms ontmoet ik vrouwen van wie ik denk: dat uiterlijk, tja, doe er wat aan.”

Sommige vrouwen zijn gewoon lelijk, vindt Spijkerman. “Je hebt het of je hebt het niet, maar je kunt het altijd verbeteren.”

De presentator stelt die lelijke vrouwen gerust, want volgens hem past op ieder potje een dekseltje. “Gelukkig is ieders smaak anders. Ik mag toch hopen dat niet iedereen achter dezelfde aanloopt, want dan krijgen we problemen.”

Het Privé-interview met Jack Spijkerman kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen