Gewelddadige arrestatie jong gezin in Phoenix
Volledig scherm
Gewelddadige arrestatie jong gezin in Phoenix © rv

Politie dreigt te schieten op jong gezin nadat vierjarige “pop stal in winkel”

Claire Gallego, de burgemeester van Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona, heeft haar excuses aangeboden nadat er een video was opgedoken waarin een gezin met jonge kinderen op een gewelddadige manier wordt opgepakt.

8 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Die hoge bedragen die ze eisen. Dat komt door hun systeem. Nadat de gerechtskosten en de advocaten betaald zijn schiet daar niet veel meer van over.
  • Filip Van Holsbeeck

    5 jaar geleden
    Een kind van 4 jaar Patrick, 4. Die stelen niet maar nemen iets mee zonder bijbedoelingen.
  • Joeri Declercq

    5 jaar geleden
    Iedereen die al in america is geweest en politie acties heeft gezien, weet dat ze soms erg overdreven hard opstellen. Zo heb ik in Miami en Detroit tafarelen gezien dat veel profesioneler en zachter kon aangepakt worden, moet reken dat dader ook weet hoe ze hem gaan pakken,, dat is gelijk achter een wild dier aanlopen dat is angst en adrealine en instinckt en dan kan je rare sprongen maken. Moesten wij zo een beleid hebben hadden andere criminelen op ons grondgebied. Je oogst wat je zaait
  • P R

    5 jaar geleden
    Ze eisen 10 miljoen dollar. Komen er ook nog excuses voor het stelen van de pop?
  • Ludwig VdB

    5 jaar geleden
    Zoals altijd worden de dader slachtoffer en blijven de echte slachtoffers in de kou staan.
  1. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NAVO-landen gaan Oekraïne meer luchtafweer leveren, Nederland maakt 210 miljoen vrij

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NA­VO-lan­den gaan Oekraïne meer luchtaf­weer leveren, Nederland maakt 210 miljoen vrij

    De NAVO-landen zullen Oekraïne meer luchtafweersystemen leveren. Dat heeft Jens Stoltenberg, Secretaris-generaal van de NAVO, beloofd. Ook de zeven grote westerse industrielanden (G7) hebben Oekraïne meer hulp tegen de Russische luchtaanvallen in het vooruitzicht gesteld. “We zijn vastbesloten om de luchtverdedigingscapaciteiten van Oekraïne te versterken. Zo willen we levens redden en kritieke infrastructuur beschermen”, klinkt het in een verklaring die verspreid werd na afloop van de bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky bracht intussen een bezoek aan zijn troepen in de regio Donetsk. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.