Ben Manuputty met de dragqueens Kristel Jongman en Rose Garden, die eerst door jongens werden besmeurd met pindasaus en mayonaise en vervolgens door zes verschillende taxichauffeurs  werden geweigerd.
Volledig scherm
Ben Manuputty met de dragqueens Kristel Jongman en Rose Garden, die eerst door jongens werden besmeurd met pindasaus en mayonaise en vervolgens door zes verschillende taxichauffeurs werden geweigerd. © Facebook

Dragqueens besmeurd met pindasaus en geweigerd door Haagse taxichauffeurs na pride

Taxichauffeurs in Den Haag weigeren ‘dragqueens’ mee te nemen. Ben Manuputty, organisator van de vorige week gehouden The Hague Pride wil in gesprek gaan met taxibedrijven om het probleem aan de kaak te stellen.

  1. Burgemeester schiet schromelijk tekort met overlastonderzoek zalencentrum Opera

    Burgemees­ter schiet schrome­lijk tekort met overlaston­der­zoek zalencen­trum Opera

    De Raad van State velt vandaag een vernietigend oordeel over het lakse optreden tegen en gebrekkig onderzoek naar de overlast van omstreden zalencentrum Opera door de burgemeester van Den Haag. In drie uitspraken veegt de hoogste bestuursrechter de vloer aan met de weigering door de burgemeester van een verzoek van omwonenden om geen nachtontheffingen meer aan het zalencentrum aan het Laakkanaal te verlenen.
    Den Haag