door Hadito in Buitenland  ·  28 Reacties

  • 7
  • 620x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

En aan de andere kant roepen ze hetzelfde. Het houdt nooit op zolang het louter zwaar geïndoctrineerde primitievelingen aan beide zijden blijven.

1 verwijderd322399

Koekoek, volgens moslims moeten alle andere religies ophouden te bestaan, volgens hen is er maar 1 ware religie: de religie van de wrede.

4
2 gaulette

* Verwijderd door de redactie *

3 violet led

Onzin, Israël is de gene die een 2 staten oplossing weigert questionquestionquestionquestion

Hypocriete tuig question

26
4 Bullet108

Palestijnen hebben al een land, het heet Jordanië

5
5 wijs

... zegt een “staat” die zelf niet eens bestaat! question

4
6 Jan met de korte achterlul

@5 Jordanië heeft ze de Westbank geschonken, zij willen dat tuig ook niet.

8
7 Lievense

Kan iemand mij uitleggen waarom er hier behoefte zou zijn aan een Nederlandse tak van het Zionistische ministerie van Propaganda?

13
8 Huskymanus

@4 Zie jij het al gebeuren dat hamas en fatah samen in 1 regering zitten van 1 land?
Die schieten elkaar letterlijk af, dus wie is er dan tegen een 2-statenoplossing?

2
9 Snuggles

@7
Jordanië bezette in 1948 illegaal Judea en Samaria, ook wel de Westbank genoemd. Het gebied was onderdeel van het Engelse Protectoraat, een deel van dat protectoraat werd via de VN Israël en Jordanië. Jordanië droeg de Westbank over aan de Palestijnse Autoriteit, maar dat was in feite een illegale actie; ze bezetten het immers in 1948. Hier had de VN zich over moeten uitspreken, temeer omdat er verdeelplannen voor dat hele gebied waren, waarin de Westbank gewoon onderdeel zou zijn van het nieuwe Israël... Het is alsof je buurman een stuk van je tuin inpikt en dat jaren later aan een andere buurman geeft, terwijl het jouw tuin was! Heling, heet dit in juridische termen, en dat is illegaal.
@5 heeft dan ook helemaal gelijk; wat nu Jordanië heet en door een heel ander stel arabieren wordt bestuurd, was bestemd voor de groep die zich 'palestijnen' noemt. Ze probeerden dat ook een keer te veroveren in 1957, maar die coup mislukte. (Meer op: https://en.wikipedia.org/wiki/1957_alleged_Jordanian_military_coup_attempt )
Duizenden 'palestijnen' werden door de Jordaanse koning afgeslacht, en een grote groep werd naar de Westbank verbannen, om daar dan Israël maar te gaan pesten en niet meer tot last binnen Jordanië te zijn.

https://pillaroffire.nl/2017/01/sinds-wanneer-hebben-de-palestijnen-recht-op-een-staat/

3
10 weerman

@10 Eigenlijk zegt u dat de VN fout zit. Die mening deel ik, en velen met mij, niet.

Los van de discussie, deze Palestijnen wonen daar en zijn daar geboren. Die hoeven dus niet gedeporteerd te worden. Ze hebben het recht om daar normaal te kunnen wonen.

Of dat nu als deel van israël, Jordanië of zelfstandig is, maakt mij niet uit.

5
11 Lievense

@11

Nee, ik zeg niet dat de VN fout zit. De VN heeft zich na 1948 nooit uitgesproken over de rechten voor wie dan ook, over de Westbank. Dat is heel wat anders. De landen binnen de VN zagen de bui al hangen en hielden hun mond dicht, toen Jordanië bezet gebied aan anderen weggaf, daar zit 'm de crux!

Verder hebben die mensen daar behoorlijk veel rechten, nu de Palestijnse Autoriteit het voor het zeggen heeft in een flink deel van de Westbank. Dat wordt voortdurend genegeerd, omdat de Autoriteit de Israëlhaters in de weg zit. Zij doen voortdurend voorkomen alsof de hele Westbank zwaar bezet gebied is, er overal kolonisten land stelen en overal militairen op arabische kindertjes schieten. Een enorme hoeveelheid onzin en overdrijving, ingegeven door Joden- en Israëlhaat.
Israël geeft ze heel veel rechten. Zo veel zelfs dat die arabieren liever bij Israël horen dan burger zijn in een door Fata beheerst land. Zij zien de bui al hangen, als Fatah de totaalmacht krijgt. Het verschrikkelijke voorbeeld zien we met Hamas in de Gazastrip; gewoon een bende fanatieke gerelicapten die erg makkelijk mensen vermoorden.

4
12 weerman

Goed beschouwd hebben de Palestijnen gelijk. Het is en blijft hun land ook al is het bezet en overgenomen door zionisten.
Enkele jaren geleden heeft de VN nog een resolutie aangenomen over het behoud van landrechten van autochtone bevolkingen die overlopen en uitgeroeid zijn door andere volkeren. Zoals de landrechten van Noord en Zuid Amerikaanse Indianen en de landrechten van Australische Aborigines. En dat geldt uiteraard ook voor het Palestijnse volk. Onder het Otttomaanse regime waren ze de wettige eigenaren van 92% van Palestina. Dat kun je niet zomaar onder de tafel vegen.

10
13 samcash

@13
Hoe is het Ottomaanse Rijk aan al dat land gekomen?

2
14 weerman

@14 Veel gebieden sloten zich aan bij het Ottomaanse rijk andere werden veroverd. Van landen was toen in mindere mate sprake zoals wij dat in het westen kennen. Alles was meer ingedeeld in stammen en religies met hun eigen gebieden totdat westerlingen met een kaart en potlood in de weer gingen met alle gevolgen van dien..

Palestijnen moeten gewoon nooit opgeven en blijven vechten tegen kolonistentuig dat volk is geen haar beter en even onmenselijk als dat Hamas namelijk.

9
15 Anti-Prut

@14
Op dezelfde manier als de zionisten. Dat kun je allemaal hier lezen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Ottomaanse_Rijk
De Palestijnen was onafhankelijkheid beloofd als ze aan de zijde van de Engelsen zouden vechten tegen de Turken. Helaas hadden Engeland en Frankrijk een dubbele agenda voor het MO. Balfour en zijn tijdgenoten vonden dit een uitgelezen manier om van hun joden af te komen: de Balfourdeclaratie.
De zionisten zagen het als een manier om een eigen staat te verkrijgen en de Palestijnen waren en zijn tot op de dag van vandaag het kind van de rekening.

Persoonlijke noot: Balfour, de man die de basis legde voor de huidige joodse terreurstaat Israhell was zelf een antisemiet. Is dat niet het toppunt van cynisme?

11
16 samcash

@10 weerman

Je schrijf6, "....temeer omdat er verdeelplannen voor dat hele gebied waren, waarin de Westbank gewoon onderdeel zou zijn van het nieuwe Israël"

Dat is absoluut onjuist. In het VN verdeelplan van 1947 werd de Westbank, met uitzondering van Jeruzalem, toegewezen aan de Arabieren. https://images.app.goo.gl/7w4v18GXPvN1hfby6

Jordanië is nooit bestemd geweest voor hen die we nu de Palestijnen noemen, het is indertijd aan de Hasjemieten (Arabische stam) overgedragen. Dit uiteraard incluis de toenmalige bevolking. Sindsdien is Jordanië een Hasjemitisch Koninkrijk.

12
17 Hendrianus

@15
"..sloten zich aan..." Welnee joh, ze kregen de keuze: moslim worden in het nieuwe Islamitische imperium, of je kop eraf. Het land werd gewoon veroverd, hoor. Zoals zo veel volkeren daarvoor óók gebieden veroverde. Dus praat niet recht wat krom is.
Met je laatste zin laat je zien dat je pal achter de ideologie van terreurbeweging Hamas staat. Ik hoop dat de AIVD jou in de gaten houdt.

@16
Je Jodenhaat is weer goed te zien in je smerige woordgebruik: "...huidige joodse terreurstaat Israhell ..." Het maakt dat je geen normale, volwassen gesprekspartner bent en kunt zijn. Je spuugt, scheldt, schopt en treitert. Dergelijk puberaal taalgebruik zou gewoon geband moeten worden. Je verpest een forum.

@17
Het is jou al eerder verteld, maar je luistert nooit, vóór 1947 waren er al verdeelplannen. En die gelden in feite nog steeds. Ik las gisteren nog de uitslag van een enquête in de Westbank; de meeste bewoners daar leven liever onder een Israëlisch regime dan onder een "palestijns" regime van Fatah. Die "bezetting" valt wel mee, blijkbaar. Het wordt dan ook zwaar overdreven en uitgelicht door voornamelijk Joden- en/of Israëlhaters op fora. Leuk he? question

3
18 weerman
19 Anti-Prut

@18 weerman

Welke verdeelplannen gelden er nog steeds?

8
20 Hendrianus

@18
Joh, weer geen inhoudelijk weerwoord? Valt ook niet mee als je aan de verkeerde kant staat.

Tussen haakjes; ik ben lid van Jewish Voice for Peace en ik heb daar veel vrienden. Bijna allemaal joden. Beetje vreemd voor een jodenhater vind je ook niet?

9
21 samcash

* Verwijderd door de redactie *

22 samcash

@21
O, ik noemde geen namen, hoor. Maar je voelt je aangesproken? Dan geldt: "Wie de schoen past, trekke hem aan. "

Verder nog iets over het -belabberde en foute- "palestijnse" onderwijs te melden (het topic!), of blijft het bij opzettelijke verdraaien van de naam van een land? Je haat spat er van af, namelijk. Met je Joodse vrienden. Jaaaa ja...

2
23 weerman

* Verwijderd door de redactie *

24 Anti-Prut

@24
Ook niets meer over het topic, maar slechts persoonlijke beledigingen, smaad en leugens? Zó kennen we je weer.

1
25 weerman

Redelijkerwijs kan er van de Palestijnen niet verlangd worden dat zij neutraal onderwijs bieden over het Palestijns/Israëlische conflict. Ik zie ook niet in waarom zij Israël als Joodse staat moeten erkennen als Israël al decennia zijn uiterste best doet om een Palestijnse staat te voorkomen. Ergens houdt het een keer op.

6
26 Hendrianus

@18 weerman

Je bent natuurlijk niet verplicht om te antwoorden maar in een nette discussie past het toch om een vraag @20 te beantwoorden temeer omdat je in @10 een nogal een forse bewering neerzet.

6
27 Hendrianus

@23
Je weet zelf niet meer wat je eerder geschreven hebt. Ik houd het voor gezien met jou want een excuus zal er wel niet vanaf kunnen. Doei en de groeten, joh.

5
28 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

2 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

3 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Sexy Kamasutra Video80s Porn VideosPornozotGrandestetascolombiaBallet BootsXxn Hot VideosInteractive Sex GamesKedamono-tachi No Sumu Ie DeXxx School MadamJizzhut ComPorn Drunk MomMeetandfuckFrench PussyFamoso.nudesDesi Aunty Hot RomanceCouple Night SexMark Rockwell PornLana Rhoades FootXhamasGay Twinks TubesLadynoy TubeBabita Ji Ki Nangi PhotoVidoeszDinner Table Sex VideoNatasha MilkovaBdsmcomMilf Teen LesbianR.celebsPornodom ComSankbangXxx Hd MeDoctor Sex Videos ComMcaylaaa OnlyfansTravestı PornaMobil Free Porn VideoAngela White HottestJudy Greer TitsGal Gadot SexXxx SochoolTelugu Xxx ComIpx 580Chudail WalaWorld Porn VideosHorny SisSteamworks ChicagoLauren Dascalo NudeFree Xxx Hot SexCum All OverLady Teacher FuckAlexis Fawkes AnalIsland Boys Oral SexMyhentiagalleryStinkfaceBbc Cream Pie CompJaime Pressly NudesSasha NylonXnxx Dasi VideoLouisa Khovanski VideosMale Masturbation PornCaught Panty SniffingPorn SharingReddit Gone Wild AsianPrompt Chan AiIncest Captions RedditBlack Couple PornLillyfordFingering XvideoBokep JepanesSex Hot Hollywood MovieTeens CamAnastasiaxxx89Mom Xxx ComDig SexJapanese Fuck ComYuka Kuramochi PornMature Nl PornSexo Gratis LesbicasAna BiancoXxx Video Hd 2015Sydney Lint NakedHindi Xxx Hd BfMia Khalifa BooWinnie The Pooh PornJapanese Muture PornVideos.pornodErslistMinecraft Jenny PornChrokee PornXxx Free Porn SexDan Bilzerian XxxBlue Picture ChaluMaseratipornLesbian Massage Seduction PornThotslifContos Eróticos.Hentai Doggy StyleXxxlena300ntk-791Femdome HandjobDesicinemasFuqqtAnal Porn TubeMsala Seen.comJerk Dog OffCock SuckerProstitute PornosBriana Beach PornBurkha Sex VideoAstrailian PornTubegakoreMotherless YoungPorn The MoviesDamon Salvatore Rule 34Sex FXnxx Bhabhi HotBlouse Sex VideoPashto Sex VideoLillth MorningstarHzgd-241Escort TrystGranny Interracial PornPorn NymphoPhenoix Marie PornBrazzers HardcoreBoy And Girl Porn VideoLinda SpecialeSharking JapanFikfokWet PussysexTarjan XAdult Sex Video HdMarathi Bf OpenMistresst PornLobunny PornBriella FoxxxWife BlackbredWikifetChavgirlsPushpa SexPorn HopPorn HimataRealiotykingsStella Hudgens NudeAyana AngrlXxx Video Indian DesiConcert BlowjobsWomen Fingering ThemselvesChina Pornhd연예인합성야사Porn Gay Brazil