Het lijkt erop dat het huwelijk van Rose Hanbury (rechts, met echtgenoot David Rocksavage) voorbij is na haar vermeende affaire met prins William.
Volledig scherm
Het lijkt erop dat het huwelijk van Rose Hanbury (rechts, met echtgenoot David Rocksavage) voorbij is na haar vermeende affaire met prins William. © AP/Isopix

Vermeende maîtresse van prins William gooit nog meer olie op het vuur en draagt trouwring niet langer

RoyaltyGisteren schreven we nog hoe de Britse prins William (36) en zijn vrouw Kate Middleton (37) omgaan met de geruchten over zijn vermeende ontrouw, maar het lijkt erop dat Rose Hanbury (35), Williams veronderstelde maîtresse, heel wat minder moeite doet om de roddels de kop in te drukken. Onlangs verscheen ze zelfs zonder trouwring op een officieel banket.

22 reacties

  • Johan Sirjacobs

    5 jaar geleden
    Blijkbaar leuke hobby bij de royalty s , tja als ge niks anders te doen hebt en t geld komt vanzelf binnen ...
  • Lore Kluwer

    5 jaar geleden
    Volgens Engelse en Spaanse reportages op YouTube zou die Rose zelfs zwanger zijn? Ben benieuwd wat er nog allemaal zal worden onthuld.
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Die Rose is wel een heel begerenswaardige vrouw, dat wel.....
  • Karel van Velzeke

    5 jaar geleden
    hopelijk heeft zij ook haar lippen stijf op elkaar gehouden anders zou het kunnen dat er binnen 50 jaar iemand om DNA moet smeken ....
  • louis reinquin

    5 jaar geleden
    Schandalig hoe zo iets als" geruchten" "des rumeurs" de wereld rond gaan. Vraagt men zich wel eens af welke beschadigingen betrokkenen hierdoor oplopen.