door Gewooniemand in Politiek  ·  34 Reacties

  • 1
  • 528x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Alleen de islam haat Joden, staat in de koran.

14
1 DNEUS14

Het antisemitisme stijgt exponentieel met de import van de islam. Zodra die knakkers een wijk hebben overgenomen, woont er geen jood meer.

11
2 CrashOverride

* Verwijderd door de redactie *

3 Autochtoon

@3

En Hitler was ook links! Die framen ze ook al als extreemrechts!

/Nieuwskoerier modus off

17
4 WijzeDwaas

Jodenhaat zit vooral bij de moslims; als je dat ontkent ben je gewoon erg wereldvreemd. Uiteraard, antisemitisme komt ook voor bij extreem rechts, echter is dat maar een hele, hele kleine groep.

10
5 Scrow

Haat vergiftigt je leven!

8
6 =*(++)*=

* Verwijderd door de redactie *

7 Captain Hero

@7

Gewoon even de trol-modus van de reaguurdertjes hier over nemen.

13
8 WijzeDwaas

De jodenhaat komt vooral van moslims. Dat een groepje extreem rechtsen joden haten mag veel besproken worden maar de haat die vanuit de moslimhoek komt, wordt door de deugers weggemoffeld. Ze willen het niet horen, ze willen het niet weten. Die engnekken zijn dus wat mij betreft even giftig en gevaarlijk.

9
9 Kameelus2.0

@1 , @5 ,

gelul.
Ga eens een tijdje rondreizen in Oost-Europa.

6
10 jodelatedieho

Jodenhaat speelt niet bij nationalisten omdat er niet genoeg joden in NL, in Europa zijn, om irritatie te wekken, sinds WOII.

Er waren twee redenen waarom joden tot doelwit werden: dat ze zich afzijdig hielden en dat ze vaak schuldeiser waren. Ze zijn gemiddeld slimmer dan de langer aanwezige Europese volkleren en daar balen veel mensen van, dat wantrouwen mensen. Ze hadden steeds meer economische macht vergeleken met de oudere Nederlanders.

Ze hebben nu een dikke vinger in de pap bij het globalistische netwerk, dat hetzelfde doet met ons maar dan erger, doelbewust op genocide uit. Rotshild is degene geweest die de ontwikkeling van het bancaire stelsel en de kapitaalmarkten heeft geinitieerd en sterk beinvloed.

Ik heb alleen de indruk, dat de autochtone Nederlanders nooit zoveel op joden tegen hadden, en al helemaal niet meer sinds WOII, uit schaamte en medelijden en omdat er sowieso te weinig nog hier waren om als bedreigend te worden ervaren.

Het toenemende antisemitisme volgt dezelfde stijgende lijn als de toenemende aantallen islamitische immigranten hier. Dat is geen toeval. Men probeert weer te zeggen "maar hullie doen het ook" door steeds te praten over "rechts" oftewel nationalistisch antisemitisme, omdat dat helpt, de link tussen toenemende islam en in hetzelfde tempo toenemend antisemitisme te ontkennen.

Dat is ook de reden dat al die aanvallen op priesters, kerken etc. worden verzwegen. Want je kunt niet beweren dat dat de joden zijn geweest, wie dan wel is overduidelijk. Als die dan zoveel agressie plegen tegen kerken, is het toch zeker logisch dat ze dat ook tegen joden doen?

9
11 Wendel

@4 Hitler was ook links. Hij was immers een nationaalsocialist. Een socialist dus en socialisme is een linkse stroming.

10
12 Wokkel

@12

Dat bedoel ik, ik imiteerde jou in @4 …….

9
13 WijzeDwaas

@12
Hitler stond boven links én rechts en was vooral zichzelf. Hitler was een raciale nationalist en determinist, hetgeen je rechts kunt noemen Een populist en ten dele modernist, wat dan wel weer links kan zijn. Maar dan vooral toch een geweld verheerlijkende antisemiet, een eigenschap die aan beide zijden (links en rechts) kan voorkomen.

5
14 rebo

@5 Wij hadden een tijdje terug een accountmanager die in een taxi in de woestijn van SA meereed. Hij dacht leuk te zijn en wees naar een verzameling huizen midden in de woestijn en zei tegen de taxi chauffeur: "zijn dat nu die nieuwe joodse settlements? " Onder bedreiging is ie toen de taxi uit gesmeten!

2
15 Conradijntje

Jodenhaat/antisemitisme was ooit vooral een extreemrechts probleem, met de komst van moslims werd het vooral een islamitisch probleem en omdat paternalistisch links (bijna geheel links dus) graag moslims steunt want die kunnen blijkbaar niet voor zichzelf opkomen werd Jodenhaat ook bij links graag geventileerd.
(Antisemitisme op internet was voor zeker 80% links en islamitisch gerelateerd)
De laatste tijd is antisemitisme vanuit extreemrechts weer duidelijk in opkomst.

9
16 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

17 Gewooniemand

Dat doet links dat aanwakkeren, nu ook weer.

5
18 Pelikaan

De topicstarter heeft, bedoeld of onbedoeld een essentieel onderdeel in de koptekst weggelaten: radicale moslims.
De volledige koptekst:
"Waarom jodenhaat een probleem is bij rechts, links en radicale moslims".

0
19 Graaier1000

* Verwijderd door de redactie *

20 Captain Hero

@4 politiek gezien was Hitler links

7
21 Cremabatida

@21 ,

kleuterschool afgemaakt of ben je gewoon een beetje achtergebleven in algemene ontwikkeling?

4
22 jodelatedieho

Waarom steunen Israëli extreem rechts in westerse landen? Waarom leveren Israëli wapens tijdens genocides in Afrika? waarom geven rechtse joodse mensen af op alle joodse mensen die het met ze oneens zijn? Waarom fluiten joodse mensen soms hun eigen organisaties niet een beetje terug?

Zoveel vragen...

4
23 Anti-Prut

Stel er wordt een politieke partij opgericht die zichzelf socialistisch noemt en in haar programma heeft staan dat de staat de plicht heeft ervoor te zorgen dat alle burgers in hun levensonderhoud kunnen voorzien of door de staat worden onderhouden.
In andere programmapunten belooft de partij: uitbreiding van sociale voorzieningen; goede gezondheidszorg en dito onderwijs die toegankelijk zijn voor iedereen; onteigening van grond ter voorkoming dat particulieren ermee speculeren; nationalisatie van bedrijven die een monopolie hebben en winstdeling bij grote bedrijven.

Dertien jaar later komt de partij aan de macht. Ze heeft haar ideologische veren niet afgeschud; het programma is al die tijd onveranderd gebleven en wordt voortvarend uitgevoerd. Een echte linkse partij, zou je toch zeggen. Maar omdat het nu toevallig de Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP) betreft, beschouwt bijna iedereen die partij en haar leider, Adolf Hitler, als heel erg rechts.

6
24 Cremabatida

** gebruiker verwijderd **

@6 Waarom haten moslims alles wat niet hun eigen geloof betreft? Zij haten zelfs elkaar. Het hele Midden Oosten hang aan elkaar van haat.

25 verwijderd5929219

@24 is voor @22

3
26 Cremabatida

@24 je eerste zin is al een leugen. De NSDAP had helemaal niet in haar programma staan dat alle burgers recht hebben op de staatsvoorzieningen. En dat weet je zelf ook wel.

1
27 Kimberly1995

@27 want u was erbij?

4
28 Cremabatida

In de Weimarrepubliek (1919-1933) werd de verzorgingsstaat verder uitgebouwd, bijvoorbeeld met de introductie van de achturige werkdag en een werkloosheidsverzekering (in 1927). Tegelijkertijd bleek de verzorgingsstaat tijdens economische crises onbetaalbaar – bijvoorbeeld toen de hyperinflatie van 1923 de prijs van een brood in 4 maanden van 100 duizend mark tot 20 miljoen mark deed stijgen of toen na de beurskrach van 1929 het aantal werklozen snel toenam, tot zes miljoen in 1932 (bijna een derde van de beroepsbevolking). Bijkomend probleem na 1929 was dat vakbonden en werkgevers het maar niet eens konden worden over arbeidsvoorwaarden. In 1933 kreeg de NSDAP (inmiddels de grootste partij van het land) voor het eerst regeringsmacht.

3
29 Cremabatida

@28 Nee normale mensen lezen gewoon boeken en zo. En jij praat standaard poep. Het soort poep dat je kan vinden op pagina's als stromfront ook nog eens.

3
30 Anti-Prut

@28 zit je de boel nou gewoon te fucken of ben je echt zo dom? Joden, communisten, sociaal democraten, homo’s, lesbo’s, zigeuners en gehandicapten werden uitgesloten van alles. En op een gegeven moment zelfs in kampen opgesloten en vermoord. Dus nee, de Nazis zorgden niet voor alle burgers. Maar nogmaals, dat weet jij best. Hou je niet zo van de domme.

3
31 Kimberly1995

@26 ,

je bent dus gewoon te dom om te poepen.

1
32 jodelatedieho

Wat is fout rechts toch in zijn nopjes met de moslims. "Nee hoor, wij vinden joden lievvvv, het zijn hullie die ze haten". Je moet toch wel een ongelofelijke sukkel zijn wil je in die hypocriete ranzig rechtse leugens trappen.

1
33 PuurHagelslag

@22
Ach, @21 zit op het niveau van "koeien hebben 4 poten dus alle dieren met 4 poten zijn koeien" alles wat meer nadenken vraagt is te moeilijk.

0
34 PuurHagelslag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Ski Slope TitsKeerthi Suresh BoobsHit Xxx VideoDonkey_ponkeyDps Mms PornForced BlowjobpornAfricaan PornMetarthunter ComVideo X JaponaisesFilme Desexo CaseiroFatalmodrlNatassia DreamsObolozuMadhuri Dixit HotNhentai TagsWrestling BulgesJada Stevens AnalToktok PornGenshin Impact PornographyNyny Irene PornMoti Aurat Ki ChudaiMadrasi Sex MovieIndian Gf BlowjobMum And Son Blue FilmPorn 2012NunssexDickdrainer PornPorn CompilationsPrincess Oeach PornShaven PornBhumi Pednekar NudeNew Hot SongAnna Bell XxxCum Dump HentaiBbw Lesbian Ebony PornLightskin PussyVivian LangAsmr Male MoaningJennifer Love Hewitt NudeSelma Hayek NudeMom Ko Jabardasti ChodaXxx Com Hindi SexCelebrity FemdomNohemyorosco NudesPron Free BlackHentai QuadrinhosRakul Preet Singh XnxxBeautiful Xxx Hd VideoNude HoliGroping On TrainLocalfucksEllepandaJapenese Xxx MoviesNude CossplayCat Dennings TitsChudel Ki PicAnabel PyncAudrey BlackSavannah Bond PornHidden Cam UpskirtLebian Massage PornBest Porn VidoesNonton Hentai Sub IndoHot XxxxxHorny Snapchat GirlsSkylar Mae Xo PornFree Teen Porn MoviesOdia X VedioKushpipeherDuather SwapFlacos HouseWomen TribbingHindi Movie Hd XxxMassage Pornography VideosBacherolette Party PornSitusbokepHott4lexiGia ItizelXnxx CarIndian Mature XxxBoy Fuck Girl VideoClipage SexXxxxx GameMia Khalifa In IndiaVina Sky DreddProne Bone Sexual PositionExxtreme PornMelhores Sites PornisBig Old TittsPorn Gay HandjobsPrecum PornEmily Willis LeakedIxxx IndianXxx UluKerala Girls Hot Sex VideosMomboobsContos Heroticos HqAlva Jay PornDragon Ball Chichi PornSaeko Matsushita UncensoredAir Hostess Xxx VideoArab Girl PornSeks XxxSexy Video 19IndianhairypussySleeping With Mom PornNudespuriChassidy BanksHomade Mexican PornLesbian JavHentia GifMilfs LiveAmateur Video SexeFilmy Pornograficzne Za DarmoBrynn WoodBlow Jobs In The MorningPritty TitsDani Daniels Sexy VideoRaw SexInjection XxxXxx Oil SexAnnabel Redd NudeFull Sexi VideoNew Desi Blue FilmMature MilfPriyanka Chopra Sexy FilmTurningred PornRyhndee JamesBiphoriaKesha And Sheila OrtegaSexi Bf VidioUnfaithful Wife PornMichelle Rabbit VideosLive Porn SitesHome Movies Tube Pornэротика филмиPorn K TubNude SpankingXxxsitesEbony CumdumpXvideos AtualizadoCharli D'amelio NakedDehati Sex MmsBbc69comValentine XnxxBrazzers SexStephanie FantauzziطيزكبيرBondage GifsChloe Moretz Naked