De VVD is al jaren op rij de partij met de meeste corruptieschandalen en integriteitsaffaires. Het zijn geen incidenten, het is structureel machtsmisbruik door leden van een regeringspartij. Volgens ons „verheerlijkt en faciliteert” de partij zelfverrijking en andere misdrijven ten koste van de samenleving en word een cultuur in stand gehouden die steeds opnieuw leidt tot economische delicten. De samenleving loopt gevaar door de VVD. Daarom moet deze vereniging verboden worden ter bescherming van de rechten en vrijheden van anderen.

Een greep uit de lange lijst van in opspraak geraakte VVD’ers.

Naast het runnen van een criminele organisatie onder de dekmantel van een partij schuift de VVD steeds meer democratische spelregels en gemaakte afspraken terzijde. Haal de ‘D’ uit de naam VVD, want het is beschamend. Hierbij wat korte lessen om eens over na te denken:

– Het raadplegend referendum is afgeschaft tijdens de ambtsperiode van de VVD. De uitslagen van de eerdere drie referenda werden door de antidemocraten van de VVD toch steeds genegeerd, want de uikomst was steeds niet wat ze wilden horen, het was en blijft wel een klap in het gezicht van het volk dat ‘tegen’ gestemd heeft. De meerderheid beslist, zo hebben wij het als samenleving afgesproken. Dat is democratie.

– VVD burgemeesters blokkeren herhaaldelijk de vrijheid van demonstreren, oftewel artikel 9 van de grondwet. Uit angst voor geweld van tegenstanders werden demonstraties van Identitair Verzet en Pegida in het verleden op voorhand verboden. Het recht op demonstratie is verankerd in onze grondwet; het is dan ook onacceptabel dat dit grondrecht door de antidemocraten van de VVD gesaboteerd word. Het recht op demonstratie dient altijd gewaarborgd te blijven. Dat is democratie.

– Het Openbaar Ministerie is door de VVD aangestuurd om een oppositieleider te vervolgen. Dit is een schandalige schending van de trias politica. De scheiding der machten is de basis van onze democratische samenleving. Iets wat VVD’er en toenmalig minister Opstelten niet schijnt tegen gehouden te hebben toen hij opdrach gaf Wilders te laten vervolgen. Want “Hij liep de VVD voor de voeten”.

Het tarten van de rechtstaat door de democratische spelregels terzijde te schuiven en het faciliteren van criminaliteit in het publieke domein zijn voor ons de twee belangrijkste redenen om de achtergronden van de schimmige VVD aan het publiek te laten zien. Wij eisen democratie, nu!

Met een landelijke campagne gaat wij de komende tijd de aandacht vestigen op de duidelijke misstanden bij de VVD. Het wordt tijd dat de antidemocratische acties van de VVD worden besproken en berecht. Eerder voerden wij al actie tijdens de VVD campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen in – onder andere – Nijmegen.

Deze campagne financieel steunen? Dat kan via een donatie naar NL80 ABNA 0812 8188 65 t.n.v. St Identitair Verzet of een donatie via PayPal. 





Meedoen? Stuur ons een email naar info@idverzet.org of stuur een bericht naar 06-18800749.

2 thoughts on “Democratie nu! – Aftrap anti-VVD campagne”

  1. Dit zijn in mij ogen helden. Weg met de islam weg met de asielparasieten en weg met de vvd. Allemaal nsbers.

Comments are closed.