Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Moeder uit Eppegem die peuter (2) op barbecue legde komt vrij

De vrouw die twee jaar geleden haar dochtertje (2) verbrandde op de barbecue komt vrij uit de gevangenis. De Raadkamer moest vandaag beslissen of de vrouw geïnterneerd moest worden. Maar van de kamer hoeft Julie M. niet naar een psychiatrische instelling. Dagelijkse ambulante dagopnames volstaan. “Deskundigen zeggen dat ze een latente psychotische kwetsbaarheid heeft”, zegt haar advocaat Wouter Smet. “Buiten de dagopnames kan ze gaan en staan waar ze wil.”

43 reacties

  • Alicia Vanderaerschot

    5 jaar geleden
    Hoe is dit toch mogelijk! Een mama die haar hulpeloos kindje op een bbq zwiert loopt na slechts 2 jaar vrij rond, dit is waanzin. Toerekeningsvatbaar of niet, problemen waar je geen uitweg meer in ziet, onder psychose... het kan me allemaal geen barst schelen! Zulke mensen zijn de term ‘menselijkheid’ niet waart en horen niet thuis in onze samenleving! Dit verdient een straf van de bovenste plank! Al wie haar wil integreren is in mijn ogen even gestoord!
  • Serge Vanlandewyck

    5 jaar geleden
    En na 2 jaar miraculeus genezen . De wonderen zijn de wereld nog niet uit.
  • Peter Dignef

    5 jaar geleden
    Hoe erg het ook is .iedereen verdient een 2 de kans de rechters proberen ook maar hun best te doen .er komt veel meer bij kijken
  • Anny Bollens

    5 jaar geleden
    Ontoerekeningsvatbaar! Gemakkelijk toch, ongelooflijk weeral typisch België, waar gaat ons land naartoe? Daar moet serieus aangewerkt worden!
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    De meeste uitspraken van het gerecht hier zijn een schande! Is er niemand die de rechters ter verantwoording kan roepen? Of schorsen?