door Moskowfiets in Media  ·  37 Reacties

  • 33
  • 812x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Natuurlijk.
Was vanaf het begin al duidelijk, dat dit een "politiek proces" zou worden.

2
1 Strongoli

Aangetoond is al dat Opstelten met zijn ontkenning heeft gelogen en er dus wel degelijk sprake was van politieke beïnvloeding. Daar komt ook het aangiftecircus nog bij met voorgedrukte formulieren. En zo glijd een land af. Dit is Turkije 2.0 aan het worden.

3
2 Reconquista

Ook de kennelijke betrokkenheid van de omstreden Hoofdofficier van Justitie Demmink (pedofilie) baart mij zorgen. Is onze justitie niet meer dan een uiterst smerig zooitje? Deksel van de put graag!

1
3 logikus

De geloofwaardigheid van het OM stond vaker op het spel... En vaak werden ze tweede. question

2
4 Gandalf

* Verwijderd door de redactie *

5 bosco

Natuurlijk was het van het begin af aan een politiek proces.

3
6 MARCUSAURELIUS

Was gewoon politiek spelletje.
Om Wilders dwars te zitten.
Waar die regering al jaren mee bezig is.
Deugd niets van.
En dat OM deugd net zo min.
Hebben al meer fouten gemaakt.

4
7 annie

Showproces...

3
8 Ghurka

en dat figuur van denk mag wel iemand zomaar ergens van betichten, in het openbaar zelfs en tegen de kamer voorzitter.

1
9 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

10 E.Meel

@2
Ja, dat hele circus inclusief burgemeester optochten om aangifte te doen wees al in een bepaalde richting. Was een naar en onbegrijpelijk gezicht om zo,n optocht in Nederland te zien.
Ben benieuwd hoe het OM en ook Rutte, zich hier uit proberen te draaien.

1
11 Marrie

De partij DENK heeft ook nog aan meegewerkt om het OM en Ivo Opstelten te steunen.

1
12 Gunther

Ik begrijp wat Dhr. Elian bedoeld, maar persoonlijk zie ik niet in hoe het college dat het OM aanstuurt en de hiërarchie op Justitie hervormd en op het rechte pad gebracht zouden kunnen worden.
De cultuur is ontaard. De mensen zijn benoemd op verkeerde gronden. Partijlidmaatschap en loyaliteit aan de partij, de bewindslieden en bovenal aan het Departement gaan boven eerbiediging van het democratische bestel en het recht.

Staatsmiddelen worden misbruikt voor intimidatiepraktijken, zowel intern als richting samenleving. We hoeven maar te denken aan het dure filmpje dat het OM liet vervaardigen , om de zogeheten blokkeerfriezen al vóór hun proces maatschappelijk veroordeeld te krijgen.
Tegen deze mensen werden dan ook verhouingsgewijs bijzonder hoge straffen geëist, terwijl Michael van Zeijl van de Grauwe Eeuw , voor bedreiging met het leven en met openbare geweldpleging ter gelegenheid van dezelfde intocht van Sint Nicolaas in Dokkum wegwandelde met 300 euro boete.
Geen vergelijk.


Bij vermeende pogingen van extreem rechts om een superieure stam van Nieuwe Mensen te prediken wordt opzichtig en zwaar aangezet vervolgd.
Bij pogingen van linkse extremisten om een stam van moreel superieure Nieuwe Mensen te prediken staat het OM meest bewonderend aan de kant. Terwijl het historisch gezien handelt om hetzelfde gevaar dat in de 20e eeuw miljoenen doden heeft gekost ; en het moorden gaat nog altijd door. De loyaliteit aan Pvda, GL en D66 is echter vanzelfsprekend.

Bij haatprediking door islamistische extremisten om een stam van Nieuwe Mensen te aan te prijzen die moet leven bevrijd van de smetten van welke andersgelovigen dan ook, geeft het OM eveneens de voorkeur aan het verkennen van mogelijkheden om vertrouwen te winnen en in de toekomst loyaliteiten op te bouwen.

We zullen zien of Knoops zijn woorden waarmaakt . Een ambtenaar die zijn identiteit laat vaststellen door de notaris en bij akte verklaart dat Opstelten Wilders wilde doen vervolgen , omdat hij andere politici electoraal voor de voeten liep. Het is niet niets.
En het OM heeft dit verzwegen voor de Rechter en deze misleid.
Knoops zet zijn reputatie niet licht op het spel.


tot slot er is wel een voorbeeld uit de Nederlandse geschiedenis van een vergelijkbaar politiek proces: dat tegen Soekarno in 1929 wegens haatzaaien.

0
13 duurendaal

Het gaat er in dit land steeds meer op lijken dat links de PVV maar ook FvD een hak willen zetten.
Ik hoop van harte dat FvD in de 1e kamer links de baas kan zijn zodat er een meer rechtser beleid komt.

0
14 Interessant

Je hoeft geen fan van Wilders te zijn om te zien wat een smerig spelletje er hier gespeeld wordt.

0
15 Rapunzel

* Verwijderd door de redactie *

16 hk-sr

** gebruiker verwijderd **

Hopelijk wordt die altijd naar ademsnakkende en amper begrijpelijk Nederlandssprekende Opstelten uit zijn Bommelstoel, uit zijn Opsteltenstein gebeld om even langs te komen.

Vreselijk, als de politiek zich met de rechtspraak bemoeit.

17 verwijderd924924212

@16 laat je niet provoceren jóh. Onze lulkoek manager weet nu niks anders te zaniken, omdat hij weet dat hij het niet kan winnen hier.

2
18 Elpo

* Verwijderd door de redactie *

19 hk-sr

vvd weg ermee!

4
20 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

21 Undertaker

Was het OM dan al geloofwaardig?

0
22 groenengeel

@13 +++
Politieke partijen ontlenen hun macht niet zozeer aan het besturen van het land maar doordat ze binnen het kartel middels nepotisme allerlei partijleden op hoge bestuursfuncties kunnen plaatsen.
De loyaliteit van die bestuurders is dan inderdaad niet aan de democratie of de staat der Nederlander maar aan de partij. Dit is ook de reden dat bijvoorbeeld een partij als de PvdA die volledig weggevaagd is in de 2e kamer gewoon z'n macht behoudt: het stikt er binnen de overheid, semi-overheid en de MSM aan bestuurders die gehoorzaam zijn aan de partij.
De oude partijen verdelen binnen het kartel in achterkamertjes nog steeds de bestuursbaantjes los van hun zeteltal in de kamers.

2
23 Conradijntje

@23 Goed omschreven. +++

2
24 groenengeel

@24 Voorbeeld: ik heb een ver familielid, reeds gepensioneerd, die voorzitter was van de raad van bestuur van verpleeghuizen. De halve CDA staat op zijn Linkedln profiel hem aan te bevelen als een uitstekende bestuurder. De CDA zit veelal in de gezondheidszorg, D66 bij het OM en de rechterlijke macht, weer een andere partij is dominant bij woningbouwverenigingen etc.
Die verwevenheid tussen politieke partijen en geheel bestuurlijk Nederland, dus zelfs de geprivatiseerde overheid, zie ik toch als een vorm van corruptie die de democratie bedreigt.
En als zo'n politiek verbonden directeur van een woningbouwvereniging zoveel miljard aan gemeenschapsgeld laat verdampen hoor je er niets meer van, wordt het stil gehouden.

1
25 Conradijntje

@25 Zo werkt het inderdaad. Je kan het allemaal heel erg goed verwoorden.

1
26 groenengeel

@15

Nou nee hoor, alleen fans van wilders zien een smerige spelletje.

Pvv achterban doet niet aan realiteit questionquestionquestion

14
27 Bullet108

@12

Hoe dan? Denk bestond toen toch nog niet? Die voorgedrukte formulieren was in 2014. Denk bestaat toch pas sinds 2015?

6
28 Zwartwit

@21

Waarom zo erbij een nieuw proces niet opnieuw een politiek spel gespeeld kunnen worden? Telt de uitspraak gewoon mee.
Zou wrang zijn.

4
29 Zwartwit

Niet te vergeten VVD Rutte heft de leugen van Ivo Opstelten 100% gesteund samen met VVD CDA D66 Groen-Links PvdA CU SGP SP DENK in de tweede kamer om als nog om leugen van Ivo Opstelten Geert Wilders vervolgen te laten waar stemmers op deze leugen partijen van VVD CDA D66 Groen-Lings PvdA stemmen blijven.

2
30 Gunther

Sinds de VVD zeggenschap heeft in dat ministerie is ons rechtssysteem corrupt.
Dat is dus al sinds de jaren 80.
Dat er af een toe een CDAér minister geweest is heeft niets uit gehaald. De VVD heeft die ministeries volledig uitgehold, geïnfiltreerd, gecorrumpeerd.

2
31 kloothommel

De vraag is ... werd Wilders terecht vervolgd?

Eén aangifte is al genoeg om tot vervolging over te gaan. Dus of Opstelten wel of niet zich erover uit heeft gelaten is niet relevant wanneer het gaat om de vraag of Wilders terecht is vervolgd. Hooguit kan de conclusie zijn "Foei Opstelten dat had je niet mogen doen!" maar het is niet zo dat daarmee het proces ineens van de baan is.

Wilders heeft een zeer dubieuze uitspraak gedaan waarvan de rechter inmiddels heeft vastgesteld dat die strafbaar is. Wilders is in hoger beroep gegaan en we zullen moeten afwachten wat daar uitkomt. Het is niet zo dat nu ineens dit hoger beroep of de eerdere veroordeling komt te vervallen.

2
32 Kopkaas

Wilders is voor mij al 13 jaar ongeloofwaardig.
Laat maar .

8
33 No newstoday

Als er politieke invloed heeft plaatsgevonden moeten die bewuste personen in plaats van dhr. Wilders worden veroordeeld.
En moet de naam van dhr. Wilders gezuiverd worden.
Dàt zou pas gerechtigheid zijn.

3
34 Jan met de korte achterlul

Ik heb het idee dat ze geloofwaardigheid helemaal niet belangrijk vinden. Dat ze niet eens te shamen zijn. het kan ze niet schelen wat mensen ervan vinden want ze zijn niet van die mensen afhankelijk voor hun macht.

Marokkanen zijn een ras. minder Marokkanen willen naturaliseren is "racisme". Uitspraken van het hof. Het gaat zoveel verder dan het OM. Het is een in alle lagen geïnfiltreerd rot dat integriteit als deugd heeft afgeschaft en voornamelijk groepstrouw als deugd ziet.

Net als in de Sovietunie. Mao's China. Of het derde rijk me excuus voor de Godwin.

1
35 purelogica

@33
Je preekt anti wilders voor een Wilders parochie. Zelfs feiten als @28 worden als onwaarheid bestempeld.

Moge hopen dat Wilders bij een nieuw proces wederom bakzeil zal halen. Nederland is Wilders moe.

1
36 Zwartwit

@20
Tja, duidelijk dat de VVD meer stemmers/leden heeft dan de PVV. Misschien kan Wilders ZIJN partij nog redden door mensen lid te laten worden en hun zeggenschap te geven. Nu is wilders wil wet en wordt tegenspraak niet geduld. PVV staat op klappen.

1
37 Zwartwit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@81 Ben je er nou nog joh?ga eens gauw weg vieze narcist....

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

Als je niet antwoord Querido Not, dan weet ik genoeg....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Biscanna
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@81 Maar zijn punt negeer je gemakshalve maar even, of begrijp je het echt niet?...

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Hendrianus
Wilders: 'Als Israël valt, zijn wij de volgende'

@2 Een toekomstbeeld, wat je dus nog niet ervaart, verdedigen. Die snap ik niet. ...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Strongoli
Ook streekbussen staan zaterdag drie minuten stil, stationswinkels dicht

Gewoon symboolpolitiek, dat helemaal geen invloed heeft, op diegenen waarvoor het bedoeld is.Onzin dus, zeker als het ook nog in het weekend p...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

@16 Ze moeten nog beginnen met verbouwen....

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

FrisseBries
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@78Baba JagaJouw familie, bijna iedereens hier familie hier, is tokkie. Nogmaals: JOUW FAMILIE, BIJNA IEDEREENS FAMILIE HIER, IS TOKKIE....

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Dertienjarige jongen met 30 centimeter lang mes aangehouden op Schiphol

"De jongen heeft een nacht in de cel doorgebracht omdat zijn moeder weigerde hem op te halen, laat de marechaussee weten." Dan komt die jongen ...

9 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Ook streekbussen staan zaterdag drie minuten stil, stationswinkels dicht

@1 Dat denk ik ook. Zeker als ze die actie om 22.30 uur op zaterdagavond houden. ...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

Biscanna
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@76 🏃En weer een tokkie minder. Daaaag 🖐...

12 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
XvidiosBellesa CoIndian SwingersWww Sax Video ComHindi Bhai Bahan SexPunjabi Sex KandBest Indian Blue FilmTamil Girls Blue FilmKim Kardashian VaginaAnty Boobs PressMadhuri Patel X VideoLesbian Double DildoTease In StockingsCelebrty PornSexporn StarsMixed Wresting PornDeepthroat DebbieMega LatinassIndian Pregnant PornFunny HentaiKissing Brother And SisterGifs De PornoCandid UpskirtsKathy Baker NudeBo Barah NudeAlia Bhatt Leak PhotosSharon White NudeIce Spice HentaiBengali Fucking VideoSunny Leone Bf Hd NewShruti BoobsDiamond Booty LiciousTrans PornstarsInatagram PornSylvia SaintStep Dad PornosHeather Paige CohnGollian Anderson NudeAlinity DildoJanuflix.comXnxx 300Hot Porn HdYumi KazawaPriya Rai Pron StarPornográficas PornográficasMulheres Anime PeladaBianca Richards NudeAfricanbootySunny Leone XhamsterGujarat Sex VideosBig Hips XxxXxxhentaiNaked Village GirlShruti Haasan Porn VideoMorrita MamandoFree Porn Daughter DadHampsterxTwitter Hard Core PornScan He TaiAnal Kim KardashianTeen Sister XxxElla Knox HdSpy UpskirtsRihanna SexyAvatar NakedTooturnttony PornoTamanna Sex Videos ComKnchPorn DubReily Reid Porn2b Rule 34Guilty Gear Bridget HentaiUltra Hd Sex VideoNikki Galrani Sex PhotosKendall Karson Weather SexForher PornXhansterNude Porn Hd VideoNikki NovaPeliculas Pornoxxx GratisCreamy White PussyR/gonewdPorn Games ItchioInfluenceersgonewildHqs EróticasLasbian PorDabofkya PornLil_shouty_bitchPorn TokerWebtoon.xtzWomen StripingZorla PornosuHot And Nude BoobsHentaiguyOnly Fans SitePorn Vintage LesbianPon HuSmall Tits BouncingR/onoffJill KasityDesi Wife ThreesomePorn Videos For Free To WatchSleepassult PornPorn Hub PrimeumThe HentaicomicsEliregirlGeena Davis NakedCarriejune NudeFemboy MaidArmie Hammer NakedInterical AnalSex Whatsapp NumberHow Do Girls MasterbatePorncurry ComLeah LexisNew Indian Hot Porn VideoDaughter Punishment PornBackroomcastingcouch ThreesomeTrue Deepthroat'BondagevalleySexo ExtremoHotporn FreeXvideo Japonesسكس مصرياتFree Porn Xnxx VideosShoestrang PornTv DeculSuzannesomersnudeTea Loni NudeAnal Pov PornGehana Vasisth SexAssames Xxx VideoOlder Women BjDrake Von Gay PornBazoocam OrgCharlotte Flair NudeHijabers ColmekPorn HdvidioArikacal LeaksShweta Basu Prasad SexOld Woman CreampieDeshi Video XxxSex Hot MarathiSaggytits PicsXxx Video Of DesiAlison Tyler Latest PornAcropolis1989 Onlyfans LeakedDlsite EnglishLeak PornoCumming Porn