RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

'De Ligt tekent definitief niet bij FC Barcelona'

Beeld © Pro Shots

Matthijs de Ligt tekent volgens het Spaanse radiostation Onda Cero toch niet bij FC Barcelona. De verdediger van Ajax werd de laatste tijd veel in verband gebracht met de Catalaanse club, maar zou nu definitief hebben gezegd niet te willen verkassen naar Barca.

Dat meldt Alfredo Martinez, journalist bij Onda Cero, een van de grootste radiostations van Spanje. Martinez geeft aan dat De Ligt in Barcelona niet zeker zou zijn van een basisplaats. Ook zou de Ajax-verdediger het idee hebben zich bij andere clubs beter te kunnen ontwikkelen. Dat argument om te twijfelen komt nog boven op het feit dat De Ligt niet tevreden zou zijn met het salarisvoorstel dat hem is gedaan door Barcelona. 

De 19-jarige international beleefde een successeizoen met Ajax door de landstitel en KNVB Beker te winnen en de halve finale van de Champions League te bereiken. Maandenlang gaan er al geruchten over een eventuele transfer naar Barcelona, waar hij samen zou komen te spelen met Frenkie de Jong. De afgelopen tijd werd duidelijk dat ook Paris Saint-Germain een serieuze kandidaat is om de talentvolle De Ligt aan te trekken.