Selena Gomez heeft 152 miljoen volgers op Instagram, maar verwijdert app van telefoon

Selena Gomez staat op de derde plek van meest gevolgde beroemdheden op Instagram, maar de 26-jarige zangeres heeft de app niet langer geïnstalleerd staan op haar telefoon. De reden: de impact die het social media-platform heeft op haar mentale gezondheid. Dit vertelde ze in de Amerikaanse talkshow Live with Kelly and Ryan.

  1. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.
  2. Tino Martin over samenwerking met Anouk: ‘Dit zal vriend en vijand verbazen’
    PREMIUM
    Interview

    Tino Martin over samenwer­king met Anouk: ‘Dit zal vriend en vijand verbazen’

    Het is een duo dat je niet snel bij elkaar verwacht: Tino Martin en Anouk. Toch zijn de twee totaal verschillende artiesten samen de studio ingedoken voor het nummer Voor je ‘t weet, dat vrijdag uitkomt. In gesprek met Tino Martin (40) over zelfspot, de stoute schoenen aantrekken en natuurlijk de samenwerking met Anouk. ,,,Ik vind haar altijd een beetje de Robbie Williams van Nederland. Ze is zo cool.”