door goudisgeengeld in Buitenland  ·  27 Reacties

  • 23
  • 618x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja vrijheid is steeds verder zoek, sieg heil, echter wat er te overwinnen valt is de stupiditeit van de mens zelf.

1
1 Nerva

@1
De stupiditeit van de mensen die nog steeds op het partijkartel stemmen bedoelt u?
Het partijkartel dat de vrijheden 1 voor 1 heeft afgepakt en vooral graag aan Brussel verkwanselt.

5
2 beastyboy

Poetman's pers staat onder druk dat is iets anders als de vrije pers.

17
3 Anti-Prut

@3 Poetman? De MC ?? Kan me niet voorstellen dat hij zich laat smoren.

6
4 xtremy

Men wijkt voor het geweld. Kijk maar hoe bang die burgemeester van Eindhoven is voor een demonstratie. Niet de degenen die voor het geweld zorgen krijgen de zwarte piet doch degenen die zonder geweld demonstreren. Het hoofd buigen doet die burgemeester al heel aardig.

5
5 ThWil

@4 lol

5
6 Anti-Prut

Ik kan er niet mee zitten. Echte journalistiek bestaat amper nog. Ik zie vooral demoniserende en manipulerende radicalen.

3
7 Reconquista

@7 Tja, je ziet wat je wilt zien.

12
8 MacGu
9 Jongens van de Witt

Gezien de staat van onze media, de staat en het rechtswezen denk ik dat die geroemde persvrijheid voor alles een mythe is. Wat wel zo is is dat je in Nederland kunt zeggen wat je denkt. Niet altijd zonder gevolgen. Niet eens zonder risico dat de politie binnenvalt. Alles wordt vastgelegd en kan zo tegen je worden gebruikt. Een uit het verband gerukte zin of wat opgeblazen stennis zonder context kan jaren later ineens in je gezicht terugkomen.

Toch, Er zijn weinig plekken in de wereld waar je je met zulke minimale gevolgen kunt zeggen wat je denkt. De vraag is wel hoe lang dat nog duurt met de fuserende overheden en bedrijven. Kwaadwillende intriganten als Ollongren en Timmermans. Hoe meer macht ze krijgen, hoe meer ze het zullen gebruiken.

Macht is net zoiets als energie. De totale hoeveelheid blijft ongeveer gelijk. Een machtige staat of bedrijvenkartel is een machteloze burger.

2
10 purelogica

* Verwijderd door de redactie *

11 E.Meel

@10 In elk hierarchisch bestuurstelsel kun je van en ding zeker zijn. Hoe hoger het in de top zit hoe minder verstand van zaken het heeft. Mensen denken vaak dat de top over alles gaat dus overal verstand van heeft. Het is het gezicht dat dingen zegt. Dat altijd zo overtuigend overkomt.

Politici, CEO's, topambtenaren, managers. Ze kunnen maar een ding. Acteren. Ze kunnen heel goed mensen overtuigen. Met mimiek en generalistische praatjes net doen alsof ze alles weten en overal aan denken. Dat is hun enige belangrijke vaardigheid. het enige dat ze nodig hebben.
Acteertalent.

Als je verstand van zaken wilt, zoek dan een specialist. Iemand die zich ergens in heeft verdiept. EN boven alles iemand die geen belangen heeft. geen machtspositie.

3
12 purelogica

* Verwijderd door de redactie *

13 E.Meel

@13 Ik weet niet wat een trollenfabriek is. Maar Ik weet wel wat vrijheid en democratie betekent.
En hoe belangrijk dat is. U doet een beetje denken aan het ministerie van waarheid.
Oorlog is vrede. vrijheid is dictatuur. Alles omdraaien zeg maar.

Misschien moet u eens afstand nemen van uw overtuigingen en ze dan koel en rationeel bekijken op consistentie. U zult versteld staan. Logica prikt zo door alle schijn heen.

1
14 purelogica

@11
Vind jij dan dat de huidige politici blijk geven van veel kennis over de zaken waarover ze gaan. Nou ik anders helemaal niet. Ik denk met weemoed terug aan de tijd dat je nog den Uyl, Wiegel en van Agt in de tweede kamer had. Dat waren ook gladde jongen, maar ik had toen toch meer de indruk dat het niet helemaal enkel maar was om hun eigen zakken te vullen , en tot meerdere eer en roem van zichzelf. Om dan na hun korte tijd als politici zoals het tegenwoordig gaat te worden beloont met lucratieve baantjes in het bedrijfsleven. Zoals nu bijvoorbeeld een Hoogervorst die nauwelijks werd geplaagd door ook maar enige medische kennis. Om dus de Zorg te gaan verzieken en er een soort van commercieel bedrijf van te gaan maken. In de tijd van den Uyl en van Agt had je bijvoorbeeld zelf van agrarische afkomst een Gerrit Braks als minister van landbouw. En een Nellie Smith Kroes zelf uit een familie van wegenbouwers als minister van Verkeer en Waterstaat. Dat waren ten minste mensen die wisten waarover het ging op hun eigen vakgebied. En tegenwoordig zijn het vooral gladjakker die met hun vlotte praatjes de zaak moeten zien te verkopen. Net als die Timmerfrans in dat Duitse programma. Het was nog net niet zo dat hij tijdens die uitzending spontaan begon te ejaculeren, Toen hij het had over de islam die dan al 2000 herstel 1500 jaar onlosmakelijk verbonden is met Europa.

1
15 rebo

"Ook in Westerse landen"

Vervang Westerse voor "het Westen" en schrap landen. Want als erfgenaam van het verlichte denken houden we onze mond angstvallig dicht bij recente ontwikkelingen met betrekking tot het vrije woord.

Erger we laten het toe dat we luisteren naar politici (van alle mensen) die woorden uitslaan als "fake news".

0
16 MetBoerenVerstand

niet alleen journalisten; twitter werd destijds ook het medium voor vrije meningsuiting genoemd, inmiddels bepalen de grote techreuzen wat wij wel/niet te zien krijgen... 1984 taferelen..

0
17 maarten1234

Neem enkel al het geval van Gregorius Nekschot in 2008 wat toen veel stof deed opwaaien. Ernst Hirsch Ballin, in die tijd de minister van Justitie, heeft toen geen enkele poging gedaan om de schijn van een politieke arrestatie weg te nemen.

1
18 rebo

Nog nooit hadden mensen zoveel informatie vrijheid , dus dat moet aan banden gelegd worden. Want het kan niet zo zijn dat mensen zelf gaan nadenken.

1
19 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

20 spotlight

Anders gezegd; het nieuws dat belangrijk is voor ons, krijgen niet eens meer. Niets anders dan gezeik over Trump, Poetin, Iran, Noord Korea, dwingelandij van de EU, en de leugens van Rutte met zijn regering. Maar echt nieuws komt voorbij in klein formaat als het eigenlijk al geen nieuws meer is.

0
21 Verwonderd

De Ruyters zeggen: "Wij zeggen 99,8% van de hedendaagse 'journalisten' schrijft wat de hand die voedt wil. Vrije journalistiek is dood en begraven. Om te kunnen zeggen wat je wil (binnen de kaders van de wetgeving) moet je meer op forums zijn. Daar kunnen mensen nog kritisch zijn over regeringen, grote bedrijven etc. zonder meteen directe gevolgen als ontslag of rechtzaken. Kijk maar naar voorbeelden zoals Julian Assange die gewoon GEKOCHT is door de US. We zouden wel eens willen weten wat ze daar voor betaald hebben. Eerst was het de schending van de borgtocht (Hoezo borgtocht want hij zat formeel op Equadoriaans grondgebied, maar Equador kreeg ineens van het IMF de noodzakelijke miljarden lening) en werd in de UK berecht daarvoor (eeeeuuuuhhhh) Toen liet Zweden de aanklacht varen (waar ze eerst flink wat jaren aan het opspelen waren om hem te kunnen berechten voor vermeende verkrachting, hoezo dit loslaten als je internationasl van alles roept dat je hem wilde berechten en nu ineens niet meer, is het 'strafbare feit' dan al verjaard?)zodat de US de weg vrij had voor het uitleveringsproces met de UK (de HYPOCRIETEN). Ook hier worden we WEER met zijn allen in de luren gelegd door de politiek die langzaam aan het volk monddood maakt en ons alles door onze strot aan het douwen is. Wij zeggen, let maar op, ook Thierry wordt systematics aangevallen door de media en politieke tegenstanders want het volk zal en moet onder de duim. Europa en de US worden niet anders dan China waar miljoenen voor een schamel bestaan zichzelf letterlijk dood werken.

0
22 De Ruyters van Michiel

Het nieuws mag alleen politiek correct zijn. Zoniet, wordt het afgedaan als nepnieuws. Het volk moet dom gehouden worden en als je de politiek correcte burgertjes bekijkt lukt dat aardig.

2
23 Kameelus2.0

* Verwijderd door de redactie *

24 spotlight

Micha Kat bv die in de bajes belande voor wat hij gezegt had. Dat puur omdat hij de zaak DEmmink had aangekaart en dat moest gewoon afgestraft worden en als het niet links om kan dan maar rechtsom.

0
25 vis

Deplatforming alom.

2
26 Ogod

@23 "... en als je de politiek correcte burgertjes bekijkt lukt dat aardig...."

Die worden héél 'toevallig' ook zo sterk belast, bekeurd en wegbezuinigd dat ze geen tijd en zin hebben om in groter verband over hun nijpende situatie te denken.....laat staan in verzet te komen.....

1
27 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

29 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

30 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

36 minuten geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

1 uur geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

3 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Japanese Anime XxxMalika Sherawat SexWww Tamil Sex MovieDouble Anal FistedBeach Spy CamDpxxSkirt Sex VideoOhhbabyitslexi NudeChatirbAdult PicsKatie Kush NudesRule 34 PalhealStr8upgayTeagen JamesBelle Dalphine XxxIndia Nude PicsShow Me X Rated MoviesCocktease PornForced Sex MoviesBrazzers Peta JensenAnime Porn PictXvide PormoPokemon Scarlet And Violet HentaiHotmilfXxx Desi Hindi HdLana RhoCartoon Live SexShow Me Pornos MoviesPee Drink PornBig Tits PicTamil Bf PictureMellani Monroe PornEhentai EnlishAustin Escorts.Pokimane Jerk Off ChallengePorn Torent91在線Milf DeepthriatNorth Korea XnxxCollege Girls Nude PhotosTution Teacher Sex VideoCute Gay PornXxxseyVicats CumWaifumiia AnalKi Nk.comPorno22Aunty SecXxx Movie 3gpAubrey Plaza PornPorn 1940'sHot Mom NudNaked SingerXxx Sex Big TitsSex Dise VideoLilyandjustin PornFredina HentaiNudecelebsHotscopFm Spanking StoriesTelugu Adult Web SeriesVina Sky BjXxx Bhai BahanSexenglishRoja Hot SexPron Videos StepmomHindis Ex StoryBlacked Porn SquirtHandjob TittiesChoclatemodels.comSex Video West IndiesDesi BabaMolly Jane Full VideosHot JavGloryholemomMom Son BjWwww.pornvideosPorn Free DownloadingChherleader PornMilf Librarian Is Secretly Addicted To Eating CumTeens MasterbaitingKatrina Kaif SexyCecily Strong HotMassivetittsTanya_vaderDp BlackedHottest Porn StarWwedivas NudesVideos Pornos De LebianasHuge Ass FuckRes PornHollywood All Sex MovieSunitha Sex VideoInterracial BbcBig Natural Lesbian TitsPussymagicJessica BurciagaAnne.pornaDoggystyle BlackedBfwwwBlacked C9mSexy Porn Video Download2b HentCartoon SexgifErathotCartoons Comics XxxTeenager Tube PornXxx Video DocterChina Ka BfMilfed Full VideosXmegadrigeSuper Tight PussyXxx Indan VideosHow To Download Sex VideosSara Jay SexyEpisode PornEcudor PornKaleycouconudeXxxx Sex PhotoRomantic Sex Video Full HdXxx Sex Video SongWomen Wrestling PornAlyssia Vera PornAfrican Blow JobsAshemaltubeBlossom BlakeMolly Pills PornDaughterxnxxNathalue Emmanuel NudePono VidosVagisha SharmaFree Desi Porn SitesDsvr-1217Asslicking AsianBeastalityWednesday R34Xoaeriel LeakXxx Porn SiteGirlongirlXxx Hd Video BanglaDanielle Bregoli Leaked OnlyfansWww Com Sexy Bf VideoAriella Ferrera MilfHumiliation Public PornJasmine Ja PornHentaimWomen Nude GifPost OrgasmtortureBbc Cream Pie CompNude Legs Spreading