Dijk naar Enkhuizen en deel A6 dicht

FLEVOLAND • Wo 12 juni 2019 | 12:07 • Woensdag 12 juni 2019 | 12:07

De dijk Lelystad-Enkhuizen gaat komende vrijdagavond en -nacht dicht. De provincie Flevoland adviseert het verkeer om om te rijden via de A6, maar er is tegelijkertijd bij Almere ook een stuk van die snelweg afgesloten.

Volgens een woordvoerder van de provincie ligt het afsluiten van de dijk al lang in de planning en wist ze niet dat er komend weekend ook aan de A6 wordt gewerkt. Volgens een woordvoerder is de provincie niet door Rijkswaterstaat op de hoogte gebracht.

De dijk is dicht van vrijdagavond 20:00 uur tot 6:00 uur de volgende ochtend. Tijdens deze nachtelijke afsluiting worden de bermen gemaaid en de goten schoongemaakt. Ook vindt er onderhoud plaats aan het asfalt en de vangrail.

De A6 gaat vanaf vrijdagavond 20:00 uur het hele weekend dicht vanaf knooppunt Almere tot en met afrit 5 (Almere Stad) in de richting Amsterdam. Er wordt gewerkt aan het laatste deel van de nieuwe hoofd- en parallelrijbaan van de A6 tussen Almere Buiten-Oost (Oostvaarders) en de Hoge Vaart.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel