door Havermout in Overig  ·  50 Reacties

  • 38
  • 979x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 bosco

#2 In de hele politiek zal u bedoelen!!!

1
2 Kiki

Heel die politiek is een zooitje.
En die Opstelten weet ineens niets meer ook zo vvd leugenaar.

0
3 annie

Die Grapperhaus is ook voor geen cent te vertrouwen.
Eigenlijk wie wel daar in die regering.
Zitten er meer die daar niet horen dan wel.
Stelletje leugenaars bij elkaar.

1
4 annie

Was van mening een grote bezem er door met nieuwe bezem te plaatsen.
onder tussen maak maar een schovel...

0
5 Gratiebarmhart

*5 maak is haal

0
6 Gratiebarmhart

de ‘volksvertegenwoordiging’ oogt als een ploeg onderontwikkelde koters, die je met snoepjes, kralen en spiegeltjes het bos in kunt sturen … ondanks dat de leugens van het opstelten-gedrocht af dropen, werd een ieder geïmponeerd de mond gesnoerd … denk daarbij bij voorbeeld ook aan zijn rol in navolging van de cda-rat donner in de zaken van de kindermisbruikende psychopaat demmink, of hoe dit monster de cannabis-discussies met valsheid en bedrog blokkeerde

1
7 blaatluus

@2 Het is bij de vvd wel standaardgedrag!

1
8 dummydum

Dat kan die seniele leugenaar zich toch niet meer herinneren.

4
9 niet-alles-geloven

geheel mijn persoonlijke mening... indien dit soort zaken aantoonbaar zijn, in redelijkheid bewezen, moet betreffende persoon in eigen hoedanigheid aansprakelijk gesteld worden, niet zijn opvolger Grapperhaus of wie anders dan ook, en veroordeeld worden voor misbruik van zeer hoge functie.
Ontneming van vermogen, huis en alle eventuele publieke taken, en verbeuring van zijn rijkspensioenen en wachtgeldregelingen, met terugwerkende kracht vanaf het moment dat de betreffende functie ingegaan is.
Darnaast gaat het bij die partij zo vaak fout dat ze onder dezelfde wet als Hells Angels en No Surrender en dergelijk behoren te vallen: criminele organisatie met beoogd ontwrichten van de reschtsstaat.

1
10 beertje36

Mightimouse wil vooral de beerput van het WODC geopend, want deze zaak is zonder veel aandacht in de doofpot geschoven. En dat terwijl er toch voldoende aanwijzingen zijn dat de 'onze gerenommeerde instituten' niet veel meer zijn dan propagandistische leugen fabrieken voor onze regering.

0
11 mightimouse

Ivo Opstelten is een crimineel. Iets wat allang bekend was wordt nu alleen maar bevestigd.

Hard aanpakken die jongen.

0
12 Mac Benac

Naast de teleurstelling dat er corruptie in onze rechtstaat bestaat en de hoop dat zulke mensen worden aangepakt,
zal er een teleurstelling bij komen wanneer straks voor de zoveelste keer blijkt dat die gasten gewoon ongestraft hun gang kunnen gaan.
De meeste mensen zijn dat na 1 week alweer vergeten en klagen precies hetzelfde bij de volgende misdaad , alsof het voor de eerste keer is.
Dat komt omdat we dom worden gehouden op een manier die velen niet zullen kunnen geloven, zelfs degenen die hun verstand helder hebben gehouden.

0
13 techcenter

Niet de helle tweede kamer maar allen de VVD CDA D66 Groen-Links PvdA CU SGP wollen gene opheldering door Ivo Opstelten da deze partijen zelf bij betrokken waren om Geert Wilders PVV door het OM vervolgen te laten.

1
14 Gunther

Net als dat WODC schandaal, hoe weinig mensen in Nederland begrijpen de zorgwekkende aard daar niet van?
Echt eerlijk waar, wij worden zwaar onder hypnose gehouden door de TV, muziek, Propaganda wat de media moet voorstellen.
We leven in een bizarre tijd waar de twilightZone nog bij verbleekt en maar weinig mensen zien wat er gaande is, zwaar onder de hypnose.
Word toch eens fucking wakker Zombies.

1
15 techcenter

Ik val bijna van mijn stoel,..de kamer wil opheldering? de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

0
16 Rapunzel

De kamer ruikt inmiddels ook de beerput...

0
17 Rapunzel

@15 ik heb geen tv en radio, dat heb ik jaren geleden al de deur uitgedaan^^

0
18 Rapunzel

Heerlijk die stilte.

0
19 Rapunzel

@14
Wat zijn wollen gene?

14
20 Janzzen

Des te meer zie je de Hypocrisie.

0
21 Rapunzel

@20 Willen de kamer geen opheldering vraagt @14

0
22 Rapunzel

@22 Wil bedoel ik.

0
23 Rapunzel

Dat vraag ik me ook af.

0
24 Rapunzel

@15
Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat het nieuwe G5 netwerk niet voor mobiel verkeer is, maar dient als een groot hypnose netwerk. Met dit netwerk kan de regering iedere Nederlander op afstand besturen.
Die zombies zullen dan 24/7 onder hypnose blijven.

2
25 Niet wit niet zwart

Alle smoezen en leugens, zullen wel weer uit de kast getrokken worden, om deze doofpot dicht te houden.
Rutte heeft op de achtergrond de regie daarvan in handen.
Hij wist natuurijk wéér van niets.
Ongeloofwaardig dat laatste omdat hij altijd alle feiten rond zijn ininistersploeg wil weten en altijd over álles geïnformeerd wil worden.
Het is verder ook erg onwaarschijnlijk, dat hij rond de affaire Wilders, nergens over geïnformeerd is...

0
26 Dieke

@9
Maar mocht leugenaar Opstelten ineens last van een aanval van acute dementie gaan krijgen, dan maakt dat ook niets meer uit.
Grapperhaus draagt als huidige minister van Justitie hoe dan ook de verantwoordelijkheid voor de daden van zijn ex-collega...

Ik denk dat Grapperhaus (die van het CDA is) gewoon gaat vallen.
En dat het CDA dan (met het vooruitzicht van mogelijke verkiezingen) verkiest om principieel te worden en VVD premier Mark Rutte laat vallen.
Want dat partijleider loze CDA, het kan zich echt niet permitteren, om door een gehate partij als de VVD gereduceerd te worden (Net als de PvdA toentertijd onder Samsom overkwam).

0
27 tegenzinnig

* Verwijderd door de redactie *

28 chorizo

Komt ie: vvd weg ermee!

1
29 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

30 Undertaker

@18
Dat is een wijs besluit wat u heeft gemaakt, ik ken de verlossing wat dat geeft. Verlost van de continu hypnoserij.
De radiouitzendingen kan ik ook amper verdragen, ik herken het direct wanneer een radiostation hun muziek in versneld tempo draait, normaal is dat 440HZ maar dan word het ineens 450HZ .
En dat icm snelle praatjes waar een ieder mens wel in een soort trance door raakt al hebben velen dat niet eens door.

Het is allemaal te gek voor woorden om uit te leggen ,
vrede naar degenen die het zelf hebben kunnen ervaren en er van verlost zijn , want het is moeilijk uit te leggen aan mensen dat ze eigenlijk gehypnotiseerd worden en tijdelijk blijven door de TV en de radio.
Ik bedoel, hoe leg je zoiets aan iemand uit die veel TV kijkt en denkt dat de media de waarheid spreekt?

3
31 techcenter

@30
Hoe mooi is het dat je kan zeggen dat je het niet meer weet, als het in je voordeel is!

1
32 Niet wit niet zwart

1
Indien een aanwezige ambtenaar , met een goed geheugen, bij de notaris een getekende verklaring op laat tekenen dat de Minister van Justitie een 2e Kamerlid wil doen vervolgen “…, omdat hij ons voor de voeten loopt” , dan kwalificeert Nederland niet als EU- rechtsstaat, noch als democratie.

De ambtenaar treedt naar voren. Waarom hebben de leiding van het OM en het Departement dat niet gedaan?
Een Minister van Justitie die zo spreekt, overlegt met het OM om aanleidingen te zoeken , die in staat stellen een Volksvertegenwoordiger van een oppositionele partij strafrechtelijk te vervolgen.
En dat uit electorale motieven, geen andere.
Het is tegen de Grondwet. De Minister en , via het beginsel van de collegialiteit, en de leden van het kabinet, schenden hun eed of belofte. Zij vervullen hun ambten niet getrouw.
Minister en de ambtelijke top moeten wel met heel sluitende bewijzen komen om een dergelijke verklaring te ontzenuwen. Politieke dementie ( "Ik herinner me het niet meer ") gaat in dit geval niet werken.

2
De afgelopen dagen zijn enige gezagsgetrouwe hoogleraren van stal gehaald die verklaren:
a. dat het de Minister vrijstaat het OM een aanwijzing te geven.
Dat is correct. Maar het OM moet dat bij de aanklacht dan wel melden en omschrijven. Het OM heeft dat nagelaten.
b. pas wanneer de uitspraak van de Rechter voorligt , is bekend of het de vervolgde politicus heeft geschaad.
Deze redenering is apert onjuist. De aangeklaagde politicus heeft hoge kosten moeten maken voor zijn verdediging. Indien het OM onder één hoedje speelt met politieke tegenstanders en hun partijen, moet de verdediging er rekening mee houden dat het OM niet te goeder trouw aan waarheidsvinding heeft gedaan en ontlastende feiten en omstandigheden weggelaten. De beruchte tunnelvisie, maar dan bewust te kwader trouw. Bovendien: men heeft de eerdere rechter al misleid. Dat weegt zwaar.
De aangeklaagde heeft tijd moeten steken in zijn proces. Die tijd had hij niet ter beschikking voor zijn werk als Volksvertegenwoordiger. Hetgeen ook het oogmerk was van de aanklacht.

3
Ook de samenleving is geschaad. De belastingbetaler moet opdraaien voor de kosten van de tijd en inkomens van de Officieren van Justitie en het gerechtelijke apparaat.
Terwijl deze kosten thuishoren bij de politici die een collega om electorale redenen vervolgen.

De meeste schade lopen uiteraard de politieke partijen zelf, de democratie en het Ministerie van Justitie alsmede het OM op. Want hoe oprecht kunnen partijen vragen stellen, wier politici en topambtenaren of leden van het OM die tevens partijlid zijn, indertijd bij deze zaak betrokken waren?

0
33 duurendaal

@10 Als het vonnis tegen Geert Wilders in het Hoger Beroep in de "minder Marokkanen"-zaak bekrachtigd wordt, geldt dan ook ontneming van vermogen, huis en alle eventuele publieke taken, en verbeurd verklaring van zijn rijkspensioenen en wachtgeldregelingen, met terugwerkende kracht vanaf het moment dat de betreffende functie ingegaan is.
Daarnaast gaat het bij de PVV-kamerleden zo vaak fout dat ze onder dezelfde wet als Hells Angels en No Surrender en dergelijk behoren te vallen: criminele organisatie met beoogd ontwrichten van de rechtsstaat.

Of gelden er dan weer andere regels volgens u?

20
34 rolstoeltje

Politici zijn er op getraind om geloofwaardig te liegen, en dat lukt ze meestal behoorlijk goed.

1
35 Niet wit niet zwart

De beerput blijft dicht en de doofpot gaat open...

1
36 Ghurka

** gebruiker verwijderd **

Dat wordt niets, want alle lui in de kamer zijn uit het zelfde hout gesneden en doen mekaar geen pijn.

37 verwijderd9139144

* Verwijderd door de redactie *

38 Eastwood

Opstelten moet maar eens flink bloeden of hij probeert zich er wel op de één of andere manier eruit te lullen.

1
39 Interessant

@31

Verder nergens last van? Je hebt de klok horen luiden, maar je weet niet waar de klepel hangt?
440 of 450 hz is geen tempo, maar een toon soort

Zogenaamd overgaan van 440 Hz naar 450 Hz zou juist jou conspiracy teniet doen https://jakubmarian.com/the-432-hz-vs-440-hz-conspiracy-theory/

0
40 Zwartwit

Waar komt dit vandaan? Toen Wilders het vroeg werd er tegengestemd door de kamer. Zitten de volksvertegenwoordigers elkaar te trollen om punten te kunnen scoren. Daarbij is Opstelten een zeer hoog geplaatste VVDer die het klappen van de zweep nog wel kent en van veel geheime deals weet heeft. Opstelten zal volledig toegedekt worden door zijn partij.

0
41 Verwonderd

@3 "....En die Opstelten weet ineens niets meer ook zo vvd leugenaar....."

Net als puppet Rutte zich niet kan herinneren dat hij 7 jaar lang strijdende jihadisten in Syrië heeft gesteund met 56 miljoen, nieuwe Toyoya's,, GPS, laptops en militaire uitrustingen......genoeg voor een impeachment zou je zeggen......maar hij blijft gewoon plakken en nestelen als mol van Brussel.....

0
42 CoolMemories

Spelletjes spelen. Niemand wordt hierop afgerekend.

5
43 samcash

@12 "...Ivo Opstelten is een crimineel. Iets wat allang bekend was wordt nu alleen maar bevestigd. Hard aanpakken die jongen...."

Opstelten, Rutte, Halbe Zijlstra, Ollongren enz. doen gewoon hun job voor de globalisten in Brussel....en krijgen daarvoor goed betaald en goede promotie perspektieven want zelfs de op heterdaad betrapte aartsleugenaar Zijlstra is alweer onder de pannen bij een groot bouwbedrijf...

0
44 CoolMemories

@10 ".....Daarnaast gaat het bij die partij zo vaak fout dat ze onder dezelfde wet als Hells Angels en No Surrender en dergelijke behoren te vallen: criminele organisatie met beoogd ontwrichten van de rechtsstaat....."


HAHAHA

0
45 CoolMemories

** gebruiker verwijderd **

Zolang mensen op die meuk stemmen veranderd het niet. Ik denk dat veel mensen niet verder komen dan onze Noord Koreaanse staatsomroep, de NOS. Als ze al nieuws kijken of lezen.

46 deleted4234

@40 "...hz is geen tempo, maar een toon soort...."

hz is een eenheid voor snelheid! Een processor van 2, 4 ghz is sneller dan een van 1,6 ghz....!

0
47 CoolMemories

@10 ".....Daarnaast gaat het bij die partij zo vaak fout dat ze onder dezelfde wet als Hells Angels en No Surrender en dergelijke behoren te vallen: criminele organisatie met beoogd ontwrichten van de rechtsstaat....."

Dat is ook de reden waarschijnlijk waarom zoveel overheidsaandacht gaat naar het verbieden van motorclubs: de regering wil hiermee zichzelf justificeren: "zij, de motorclubs zijn de boeven, .....wij, de regering zijn de goeden".....

0
48 CoolMemories

@34
Waarom vind u ontneming, uitzetting uit het ambt en ontneming van alle opgebouwde pensioenrechten hier op z'n plaats?

Staat uw aandringen op ontneming van vermogen en eigendommen, uitzetting vanuit het ambt van parlementariër en het verbeurd verklaren van alle opgebouwde pensioenrechten, in het geval vanj de heer Wilders wel in verhouding tot dat waar hij van beschuldigd word?

Is dat te eisen niet net zo buiten proporties als vroeger in Engeland, waar iemand tot de galg veroordeelt kon worden of tot levenslange verbanning naar een ander continent, wegens het schuldig bevonden worden aan het stelen van één zakdoek?

Is dit rechtvaardigheid op 'linkse' wijze
Of rechtvaardigheid 'rolstoeltjes style' ?
Of... (en dat kan natuurlijk ook), probeert u grappig uit de hoek te komen 'omdat dit toch maar Wilders' betreft?

Hoe het ook zij, dit blijven een beetje vreemde eisen.

0
49 tegenzinnig

Om de VVD ooit nog eens écht op een zijspoor te kunnen zetten, zal er (heel) veel meer op andere partijen moeten worden gestemd!

Hier zouden de vele niet- en/of blanco-stemmers een rol in kunnen spelen. Nu komen hun stemmen NIET terecht bij de politieke tegenstanders van de VVD en dát... dat is helaas buitengewoon gunstig voor de VVD!

0
50 Scorpio

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

De centrale vraag moet eigenlijk zijn: Wie wil er een arm of been verliezen zodat de EU bobo s overal ter wereld met een militaire vuist op tafe...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Truth In Media (@Truth_InMedia) on X

Zie https://www.ninefornews.nl/president-zelensky-is-niet-wie-je-denkt-dat-hij-is/...

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Dit nieuws zal ongetwijfeld naar de onderste regionen van nieuwskoerier verdwijnen, het is namelijk ongewenst nieuws, en ongewenste waarheden sc...

29 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

@4Zie 1, ...

32 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

@1 Ach, aangezien men toen in de stellige overtuiging verkeerde dat men vol voor kernenergie zou gaan, is dat niet zo opmerkelijk. ...

34 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@202 En wederom mispoes. Best wel grappig, dat je kennelijk niet kunt lezen/en/of begrijpen wat je zelf schrijft. Nou, voor de 2...

36 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

1 uur geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

1 uur geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

2 uur geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

2 uur geleden geplaatst door rebo

NK. App
Lhana RhodesMyhentaiYoung Nude MenPubluc SquirtCorinna Kopf Nude LeakLisa Ann HdRussian Nude FamiliesThroat Pie PornSharkslagoonKathia NoboliHeather Locklair NudeMadison Lee PornstarSixbidioSavannah CamonHqporner.cojmSybel ATwink CreampiePakistan XxnnNicole Richie NudeLesile Bibb NudeHollywood Adult FilmCelbirty PornXx Sunny Leone Hot VideoNew Pron ClipsSnapchat Porn Bots成人文学Sarah Silverman SexyCharlixe Theron NudeKajal Agarwal Sexy PicsHot Porn FilmSarah Vandella PornKamsutra Blue FilmMadison Ivy OnlyfansMew SlutGirlfriend NippleNyx Baltimore Truth Or DareListcrawler.Best Nsfw DiscordsKoi De Neuf ComCamera PriverBig Cock Hard FuckMz Dani Lil DBengali Blue Film SexJija Sali KaPaid For Sex PornEmily Willis PovSupreme DivaCartoon Porn TwitterVídeos De Sexo XvideosHq De PornoYasmin ScottWife In First Orgy Video Scenes李天宜Ebony Fingering HerselfFake Agent CastingLyna Perez NudeThreesome Xxx VideosBooty Sex VideoDeshi Porn HindiAi Asian PornMarathi Sex PhotoRoja BoobsMature ExhibitionistDani Daniel MovieKorean Hot Porn VideosDaft Sex RedditJasminx LeakWwe FuckGirls Fingering VideosXxx Sex Com HindiCandy Love XxxCulonapornoGames Of Thrones NakedHypnosis JoiAccidental Cream PieXxx Kiss VideoMilim Nava HentaiPuku SexHot Desi Girl FuckMelena Maria RyaBig Titted SistersReplika PornWwepornExtremely Deep DeepthroatXvidrosmBest Escourt SitesDisruptivefilmsAnalsex MomEva Addems2 Straight Buds Dp A Blowup DollLexi Hensler NakedImpregnate LiteroticaNaked GiantessAnime PorbPorn WonenGroping AsiansBbc Breeds WifeHunter XxxMia Melano Hd PornAngelina XnxxTravesti PornolarXxinxWww Hd Sexy Video ComIndian Beautiful Teen SexHot Love PornIndian Horny WifeGirlfriend NudeKaley Cuoco NuddWebm PornSheafreak ComPornographie VraiNaked Women Bend OverSerena Willims NudeWww SexFlight XxxBangla Chuda Chudi DikhaoBihar Xxx ComBollywood Actors XxxMarilyn Monroe PornRough Punishment PornJapnese Sleeping PornHidden MastubationKelsi Monroe PublicCheerleader PronBelle Delphine PussyLiz VegaEbony Tee PornProne Sex VedioPorn Sites Available In IndiaKarol G SexyNaughtyamericaJaipur PornBf Cartoon WaliArmy Gay PornJapenese Wife PornSex Chess GameplayForce Asian PornIe HentaiGiselle PelmerLiteroitcaMom Xnxx.comEnglish Adult BoyIr Porn ComicsP O R N PawnCelebrities SextapeXvideosxBig Boob's.comAnimpronLong Hair PronAtk Nudes