REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump onthult per ongeluk deel van “geheim” akkoord met Mexico

De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag per ongeluk een deel van het akkoord over migratie met Mexico openbaar gemaakt. Dat deed hij door een pagina van het document boven te halen in de aanwezigheid van journalisten. Een foto van het document gaf de reporters echter de kans om de tekst deels te ontcijferen.

6 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    "1 op de 8 Amerikanen, meer dan 40 miljoen, leven in armoede. De inwoners van het rijkste land ter wereld leven minder lang en zijn ongezonder dan die van andere OESO-landen." Uit een VN rapport van 2017. Er zijn 35 OESO landen. Eigenlijk de rijke geïndustrialiseerde landen. De geplande belastinghervormingen van Trump zullen verder het sociaal vangnet vol gaten helemaal uiteen doen vallen en de rijken nog rijker maken, volgens dat rapport.
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    En Karel Tichmann weet nog niet dat in een puur kapitalistisch systeem hij de ganse dag mocht gaan werken en het geld niet verdiende om de computer aan te schaffen om hier Trump zijn lof te zingen...
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    waarom zet hij niet onmiddellijk op Twitter?
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    In de VS alles rozengeur en maneschijn zeker Karel? Gewoon even verwijzen naar de sociale zekerheid en daar afgaat je geloofwaardigheid alweer. Kindersterfte de hoogste van geïndustrialiseerde landen, (socialistische) steun aan de boeren,... moet nog voorbeelden aanhalen?
  • Julien Morren

    5 jaar geleden
    Maar beste Tichmann.Wat verstaat U met begrijpen ?Wat begrijpt Trump(met uigedroogde hersenpan) geld,en fraude!