Korans uit Duitse moskee vernield en in wc gegooid (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  186 Reacties

  • 29
  • 1295x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

151 spotlight

@127 U bezit belangrijke informatie inzake de identiteit van de daders in deze zaak? Maar snel met de politie delen zou ik zeggen, dan zit door uw oplettendheid deze vervelende Lutz zo weer in de cel.

1
152 greenmango

@139 Ë.Meel "meer gewelddadige passages kent"

U is wellicht niet bekend dat de bijbel nogal dikker is dan de koran ? Zou dat niet e.e.a. verklaren? Tevens beslaat de Bijbel een zéér lange periode.

En voorts mag u uw bewering aantonen, en dan niet op de proppen met de uitslag van die Britse programmeur die zelf een programmatje in elkaar had gezet, want de waarde daarvan is 0,0.
Uitsluitend zoeken op bepaalde trefwoorden is namelijk geenzins representatief voor wat u beweert.

0
153 dr.Bedwetter

@142
Jou beperkte denkvermogen is geen referentie om een adequaat oordeel te maken. Wie denk je dat je bent ... Mr. Mueller .. Met je pro EU weet je niet eens wat democratie is.

1
154 sparta

@128 Maar wel een argument om het nu ineens vast te klinken op dat ene moment? Om onze cultuur in beton te gieten, het liefst onder het onwaarachtige argument 'wel veranderen, maar langzaam', terwijl we in de praktijk zien dat de geringste verandering bij conservatieven tot hysterische woede leidt.
Overigens ben ik heiden. Laat iemand mij maar proberen te vertellen dat dat minder Europees is dan christendom, dat wekelijks de volgelingen moet vertellen hoe het ook alweer zit, omdat het hier net zo wezensvreemd is als de islam. Dan heb ik wat te lachen.

3
155 Ketter

@149 Dat mag omdat het dan hun eigendom is. Verder zijn er wetten aangaande waar, hoe en wanneer je fikkie mag stoken.
Inbreken en inventaris vernielen is strafbaar. Dat is mijn enige bezwaar tegen de actie in Berlijn.

2
156 Ketter

@156 Dat moet Bremen zijn natuurlijk.

2
157 Ketter
158 Hollander1967

@155
Het feit dat jij heiden bent is al een "probleem" binnen een samenleving met een christelijke achtergrond. Daarmee bestaat er al een culturele spanning. Maar die opvatting mag geen reden zijn om allerlei andere culturen binnen te halen en het land kapot te maken. Islam is geen westerse cultuur. Een studie in geschiedenis is daar duidelijk in. We drijven handel, maar de vestiging van de islamitische samenleving in de westerse samenleving lukt niet.
Het heidendom is van oudsher, maar het christendom heeft het over genomen. Dat jij daar lacherig over doet is dan niet slim. Je beklaagt je over het christendom omdat die het heidendom verdrogen heeft. Blijkbaar wil je nu dat de islam hetzelfde doet. Dat maakt je dan geen slimme heiden.

0
159 sparta

Deze berichtgeving van nos.nl voelt onevenwichtig , volgens het verkeerde model.

Als in een westers land een moslim een aanslag pleegt, waarbij mensen gewond raken , of worden vermoord, doen de media eerst hun uiterste best de mogelijkheid open te houden van een andere dader dan een moslim. Als het een moslim is, dan misschien een verwarde man aan wie een discriminerende maatschappij zorg onthouden heeft. Als het een aanslag is uit haat, dan moeten westerlingen eens goed bij zichzelf te raden gaan, waarom moslims hen zo haten.

Ontwijding en vernieling van kerken of een hindoetempel wordt door de media niet eens gemeld.

De mens denkt binair. In enen en nullen. Moslims zijn altijd de een, alle andere groepen staan op nul. Dat is ongelijke behandeling.


Nu worden verscheurde korans getoond en de conclusie is meteen , zonder dat enige dader is opgespoord, dat het een aanval is van de kant van racisten en islamofoben.
De moskee roept op tot kalmte en deescalatie, maar stuurt de foto's de wereld in , om te benadrukken , hoe groot de heiligschennis is. De emoties worden opgeklopt. De media bewijzen hen gretig hun diensten en gaan zonder onderzoek mee in de versie van de moskee.

Dat voelt ongemakkelijk. Een niet-moslim legt minder de nadruk op de puur materiele heiligheid van een boek. Het kan zijn dat treiteraars die willen provoceren , inderdaad de moskee binnengedrongen zijn, omdat ze zich herinnerden hoezeer een Amerikaanse prediker werd bedreigd die een koran wilde verbranden. Dan nog is de vraag of het vandalistische treiteraars zijn of overtuigde racisten en neonazi's.

Het kan ook zijn dat dit het werk is van een moslim die lijdt aan het syndroom van Tara Singh Varma. Liegen en vernielen om de gewenste aandacht te krijgen en zaken op het spits te drijven.
Ik ben ook de affaire met de Mohammed - cartoons nog niet vergeten. Toen bleek achteraf dat islamitische geestelijken die olie op het vuur wilden gooien zelf cartoons hadden laten bijmaken.
Bij de rellen die volgden kwamen tientallen om.


Maar eens kijken of en wie er wordt opgepakt. Dan weten we meer. Maar het binaire model, moslims altijd 1, alle anderen op nul, getuigt niet van gezond verstand.

1
160 stanley.staatsman

* Verwijderd door de redactie *

161 spotlight

* Verwijderd door de redactie *

162 Dirk2137

@162 Dat geldt voor iedereen.

2
163 sockknitter

Er zijn nog Koran's genoeg. De kunstwerken die de moslims vernietigd hebben is toch iets erger. En een een meisje van 7 jaar in India verkrachten is nog veel erger. Waar hebben we het over? Onze gevangenissen zitten vol met halal vreters en er lopen er nog een groter aantal vrij rond. Zelfs het aantal licht getinte criminele tieners neemt met de week toe.

1
164 Verwonderd

Het is een schande dat het haatboek van Koran nog steeds wordt gemaakt. die arme bomen en struiken die weer worden omgekapt daarom.

Moslims zorgen op die manier voor milieuvervuiling en klimaatverandering; ik ben erop tegen.
Tijd om de koran te verbieden en meer bomen, struiken te planten voor een betere wereld.

1
165 Handalf

zonde om zo die wc te vervuilen

1
166 Roomboterbabbelaar

Prima wc papier

1
167 Joepie

Als ze mein kampf verbranden, dam zit de goe-gemeenrte te kieren. Als mensen een nog erger boek aanpakken, dan zijn ze beledigd.. Debiel.

3
168 Rolmops

Was de wc papier op.

1
169 DONKEY R
170 DONKEY R

@167 Veroorzaakt verstoppingen.

1
171 Rex

Hoe meer uitingen dat de islam hier niet thuis hoort, hoe beter!!

0
172 PeKa

Misschien is het wel een actie van een bekeerde moslim of een moslima die het helemaal heeft gehad met de koran, wat op zich heel begrijpelijk is.

1
173 Rapunzel

Of de imam zelf...question

1
174 Rapunzel

Het is ook niet verstandig om zoiets in een volle moskee te doen^^

0
175 Rapunzel

Al die religieuze boeken zijn uitermate geschikt om de barbecue mee aan te steken. Ik zeg doen.

0
176 jdj

Hahaha en dan mijn moslima hulp: geen hoofddoekje die zich bont en blauw ergert aan de moslim jongeren. Zij vindt ze onbeschoft (ook tegen haar vanwege het niet dragen van een hoofddoekje), zij zegt: je wilt in Nederland wonen, pas je aan en eis niet dat de oorspronkelijke bevolking zich aanpast aan jouw asociale sharia wetten. Zij is een fel tegenstandster van Denk, zij vindt dat die de 'normale aangepaste' moslims geen goed doen. Zij kan het begrijpen dat de Nederlandse bevolking het spuug en spuug zat zijn: "als ik het al ben, dan moeten de Nederlanders het helemaal zat zijn, ik snap die ouders en de imams niet, die het asociale gedrag van die moslims toejuichen".

1
177 gaulette

Ik vind dit echt prachtig. Haha!

3
178 Haha

@178 Haha!

0
179 Wylde Gjert

* Verwijderd door de redactie *

180 spotlight

Glad papier veegt niet lekker. Ze kunnen dat gaat boek voortaan beter op echt wc papier drukken dan is het tenminste een keer goed bruikbaar voordat het wordt doorgespoeld.

0
181 PFL

Begrijpelijk, al houdt ik er rekening mee dat dit een inside job is om extreem-rechts flink aan te kunnen pakken.

0
182 B55

Waarschijnlijk hadden de moslims diarree en was het pleepapier op.

0
183 B55

@159 Gisteren liet een Noord-Veluwse christen me nog weten dat nazisme die directe en onvermijdelijke oorzaak van heidendom is, verwijzende naar een boek van Miskotte. Ik verwacht weinig hulp van die kant, integendeel.
Stel dat het heidendom groot zou worden in Nederland (wat ik absoluut niet verwacht en ook niet per se wil) is de kans dat het christendom zijn geweldadige natuur weer oppakt, zoals onder Theodosius II (maar achter de schermen door Ambrosius georchestreerd) begonnen en onder Karel de Grote zijn dieptepunt bereikend. Abrahamistische godsdiensten zijn in hun basis geweldadig en overheersend.

0
184 Ketter

@184
Ik heb inderdaad ook een documentaire bekeken waarin de nazi symboliek gebaseerd was op heidens geloof. Altijd interessant al die geschiedenis.
Mocht het heidendom groot worden, dan krijg je eenzelfde situatie als men nu met islam heeft. het hangt er ook wel een beetje vanaf in welke mate ze zichtbaar is in een samenleving. Er zijn meerdere facetten die een rol spelen. Maar dit soort dingen gebeurt niet alleen met religie.
De islam kent ook zijn gewelddadigheden met Xerxes en ook de heidenen. De Noormannen trokken verwoestend door Europa, maar ook binnen Europa hadden we Germaanse stammen als de Vandalen, Visigoths enzovoort .. Dankzij Armanius en andere stamhoofden hebben de Germaanse gebieden weerstand geleverd aan de Romeinse veroveringszucht. En dat waren ook heidenen met Apollo en andere goden..
Er was een hoop gaande ten tijde van de Migratie Periode https://cosmolearning.org/topics/europe-300-700-migration-period-427/
Karel de Grote was meer een veroveraar dan een verspreider van het geloof ..

0
185 sparta
186 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Xxx Sexy Video BengaliGfur YiffMamgas HentaisAllegra Cole PornhubHuge Bbc PornSapna XxxTamil Sex AuntBeurretvideoFem Dom AsianLitrrotica希 岛 爱 理AuntiessexHarem PartyNude Female ModelsLesbain Mom PornSxxxxyXxx Xxx Xxx Sex VideoKolkata NudeHomemade Wife SharingPristine EdgrSkipthegames EuHellen Mirron NudePose Of 69Live Free Sex CamsMaji Noukari.comK9 DollBig Natural Tits PicsEmily Wilis PornSexy Anime TitiesExcogi RoseShemale XxxAloha TibesPornografia ViolentoAnnemarie MorinGuate PornSoccer Gay PornFilms Pornos BlackPornhubasmrShakira BikiniAmber TayneHot Chudachudi VideoSexy Xxx VediosGrandes PollonesChinababeMom And Sun XvideoTypes Of Sex VideosKanae KawaharaCameron Diaz Shes No AngelSexy HentaisGif BondagePornôs FamososSexcoDehati Hot SexMelon_mussyTall Girl PornXxx PuErotic Hypnosis For WomenMtg PornographyHentaied.comAunt Cass PornTruth And Dare Questions In HindiStoryxxxBengali Hd Sex MoviePorn RedbonesFotos Por NoFem Dom ScatVer Filmes PornosRough FukXhamster FullDubioMorgan HultgrenKindgitlsHot XvBlack Bbw Women PornBigass BrazzersFutanari HentiAmateurfacialHot CameltoeBella DasemanaLana Rhoades Onlyfans LeakZoeneli LeakedBf Sexy Video SexyDeshi Sexy XxxAnna Nicole Smith PronVolleyball SexStudentatrix 2 - Willow RyderE PornerVidéo Porno GratuitesNude CarBlackxvideoKarma Rx BlowSex 89 ComChudai AuntySensual Love MakingXixe BfWww Arab SexCuckold69Pornhub Gif DownloaderAsmr PornographiqueXexo PornTransbridgeForgive Me Father PornXxx Pron VedioMallu Aunty Sex Videos DownloadMallu Big AuntyTori Black XvideosBusty Teen PornstarsDry Humping In Yoga PantsZiggy Star PornJavsub3d Horse PornMerb.cc3d Porn Comicesسكس رونسيAdriana Chechik BlowjobsXxx Leaked VideosSex Picture Sex SexC4yourselfIncest Sex PornHot Bf Xxx VideoMadurascogiendoPerv Mom VideosBigbootyjudy20Made PornJapan Ki Sex VideoXxx Sexy IndaiPublic Masturbating CaughtPregnant CamsSexy Joyce DewittHorny CartoonsPorn AnimesRaw SexxxKatrinaxnxxGlory HolecumGroup Sex HindiHot Black Porn VideosBang BoresDesi Hot PanuFree Bbw PornBlack Bbw PornhubBig Boob PornstarsXxxx PakXnxx Beautiful AuntyPriya Anjali RaiIndian Aunty HardcoreHd Pirn MoviesMrlucky PovOverwatch HentChristina CarterRusty Fawkes Nude