door verwijderd322399 in Politiek  ·  389 Reacties

  • 43
  • 1720x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@350 Ik zeg het zo vaak tegen je, als je je wil bemoeien met een discussie tussen twee (andere) mensen, dan moet je eerst even lezen waar het allemaal om gaat en wat er al gezegd is.

1
351 xtremy

"‘Natuurlijk zijn er mensen die het met ons oneens zijn’, zegt hij. ‘Mensen die ons fascisten noemen, nazi’s en héél erg fout. Dat zijn de stormtroepen van de gevestigde orde. Ze leren ons dat de Nederlander niet bestaat, dat onze geschiedenis slecht is, dat we een onaflosbare erfschuld dragen waarvoor onze wereld tot een einde moet komen. Via de angst voor sociale isolatie dwingen zij ons apathisch in te stemmen met onze eigen afschaffing.’"

Precies.

2
352 Wendel

Die Otten ging gelijk na zijn verkiezing in de 1e Kamer ervan uit dat hij daar fractievoorzitter ging worden, en hij ging zich even profileren als verkapte VVD-er door Baudet, gepraat over Nexit en islam af te keuren. Die is dus terecht even kaltgestellt.

2
353 Wendel

@263 Jij trekt het naar de kosten toe. Bij mij gaat het er om wie het betaalt.

Je kunt het nou wel leuk iedere keer over een andere boeg gooien maar het feit blijft dat rechts de kosten ongemotiveerd en onterecht bij de burgers neerlegt en niet bij de industrie bij wie ze daarop kunnen sturen.

En natuurlijk als ik niet doe wat jij zegt, dan heb ik voor jou ongelijk. De klimaatcompensatiemaatregelen zoals het ophogen van dijken en aanpassen vvan de infrastructuur met grotere riolen wordt volledig bekostigd door de burgers en bedrijven verdienen daar alleen maar aan.

3
354 Hollander1967

@305 Dat zijn geen autochtone namen die ze hebben maar van andere Europese volkeren.
De Europeanen die naar die overzeese gebieden zijn getrokken hebben 0, 0 overgenomen van de autochtonen.
Dan is het nogal hypocriet om te beginnen over moslims die geen " Nederlandse " naam aannemen.
In Zuid Afrika heb je trouwens wel mensen die Nederlands spreken die al sinds honderden jaren daar gesetteld zijn weliswaar een archaïsche vorm maar toch.

6
355 21st Century Guy

@328 FvD is bij homo's de populairste partij (bron: gaysite) en ook behoorlijk populair bij geïntegreerde allochtonen. Weliswaar één voorbeeld, maar de inhoud spreekt voor zich: https://opiniez.com/2019/04/28/waarom-deze-allochtoon-het-forum-voor-democratie-steunt/kayvankat/

1
356 de gezonde roker

@343 Leuk dat je me met mijn bijna vijftig levensjaren onder de noemer "jugend" plaatst.

0
357 greenmango

@352 Alles behalve juist dus. Zie @17 .

5
358 Gewoon een student

@356 Tot voor kort scoorde de PVV het best onder niet westerse allochtonen beter dan onder autochtonen en westerse allochtonen.
Ik weet hoe het nu is na de "shake up"maar het zal me niet verbazen als FVD ook wel de nodige aanhang heeft onder de zogeheten niet westerse allochtonen.

2
359 21st Century Guy

#354 Maar goed om maar weer even terug te komen bij het onderwerp van dit draadje, FvD is ook een voorstander van dit asociale pensioenakkoord waarbij generaties tegen elkaar worden opgezet in plaats van dat de werkelijke strijd wordt bevochten: kapitaal tegen arbeid.

Alle maatregelen om een goede oude dag te regelen gaan ten koste van de winstdeling aan aandeelhouders en de FvD steunt de pensioenleugens van dit kabinet en zet de doorsneepremie weg als onrecht. Die doorsneepremie is gewoon rechtvaardig maarveel mensen waaronder jongeren laten zich misleiden omdat het bijzonder ingewikkeld wordt verteld terwijl het feitelijk simpel is. Met een doorsneepremie kijk je naar de lange termijn resultaten en is het rendement over langere termijn voor iedereen even hoog ongeacht slechte tijden. Dat probeert Rechts al sinds 1 januari 2007 te ondermijnen, onder meer met de veel te lage rekenrente die 6 procentpunten lager is dan de door pensioenffondsen werkelijk behaalde rente.

https://joop.bnnvara.nl/opinies/pensioenakkoord-waarom-je-tegen-moet-stemmen

Dit resultaat was het eerste artikel als je bij google zocht op 'pensioenakkooord joop'. Nu hebben ze ineens een volledig tegengesteld artikel van 2 uur geleden die ranking gegeven.

Laat je niet belazeren. Het pensioenstelsel wordt afgeschaft en je krijgt er niks voor terug met dit akkoord.

0
360 Hollander1967

@347 U bewijst nu eigenlijk juist één van de punten die ze probeert te maken. Dat de blanke (witte) Nederlander altijd onschuldig is. Er is altijd iemand die meer schuld draagt.

Als we het in Nederland over het koloniale tijdperk en de slavernij hebben. Dan hebben we het altijd over Engeland, Spanje, of in extreme gevallen zelfs over Afrikanen zelf. We hebben het nooit over Nederland. We hebben het nooit over de gruwelijke misdaden die Nederlanders in Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Indië op hun geweten hebben. Het is een deel van onze geschiedenis dat we stelselmatig negeren. Omdat we er ons voor schamen. Omdat het niet strookt met het fantastische beeld dat wij van onszelf als Nederlanders hebben.

Ik zeg niet dat wij zoveel generaties later nog steeds schuldgevoel moeten dragen voor de daden van onze verre voorouders. Maar het minste wat we kunnen doen is de donkere pagina's uit ons verleden wel ten volle erkennen, en ons tegelijkertijd ook ons bewust zijn van de effecten die deze periode nog steeds heeft op onze hedendaagse samenleving.

8
361 Gewoon een student

@361 Wie zegt dat wij de donkere pagina's niet herkennen?
Dat is lariekoek, Nederland heeft al jaren van alles herkend. En tijdens geschiedenisles horen we constant over die slavernijperiode en we hebben standbeelden gebouwd die dat herkennen.

2
362 Handalf

@361 Het is niet zo moeilijk om te erkennen dat ook Nederlanders allerlei foute rollen hebben gespeeld in de geschiedenis. Bij de slavernijdiscussie speelt wel de angst mee dat je door dit toe te geven wordt meegetrokken in een slangenkuil van moeilijke debatten rondom zaken als 'onbewust racisme', 'white privilege', 'white guilt', 'affirmative action', witte pieten en eventueel ook herstelbetalingen. En omdat racisme net als de Holocaust een behoorlijk gevoelig onderwerp is dat omgeven is met heftige negatieve emoties, hebben mensen daar vaak geen trek in.

1
363 Civ

Ach ja. "Small places, large issues", zullen we maar zeggen. ; - )

0
364 Civ

@354 Als het aan de huidige bestuurders ligt dan gaan we vele honderden miljarden euro's uitgeven zonder dat we weten wat dat op gaat leveren aan schade die we hiermee voorkomen. Ze hebben echt geen idee!!
Dat noem ik geld over de balk smijten, ons belastinggeld.

3
365 PeKa

@365 Daarom kunnen we het ook beter beleggen bij de veroorzakers van die milieuschade.

Een voorbeeld:
Als een reder belast wordt voor zijn vervuilende stookolie, zal hij/zij eerder geneigd zijn om te kijken naar alternatieven zoals zeilschepen. Uit onderzoek is gebleken dat zeilen op de wind zeker in 50% van de bewegingen een alternatief is. Het kost alleen geld en reders zijn er niet toe genegen om die investering te doen omdat hun concurrenten dat ook niet doen. Dan zou je jezelf uit de markt prijzen. Daarom moeten die kosten aan alle reders worden opgelegd.

En zo is het over de hele linie. Deze heffing is bedoeld om schoner produceren mogelijk te maken. Maatregelen daartoe kun je uit dat potje subsidieren. Dan versnel je die beweging.

0
366 Hollander1967

@366 We hebben het hier over KLIMAAT en niet over MILIEU, dat is heel wat anders!!

3
367 PeKa

vind het verdacht veel fascistische trekjes hebben

4
368 krek

@304
U bevestigt het (voor-)oordeel over de nationalistische populistenvolger:

"Nederlanders zijn te tolerant; dat is het probleem. "
Te tolerant zijn kan nooit een probleem vormen, zoek anders het woord eens op.

"We dulden teveel,"
Jij bent 'Dé Nederlander' of zo? Hoe kom je erbij te denken dat je voor 'we' kunt spreken. Hou het bij jezelf.

"we dulden dat kinderen worden uitgehuwelijkt in naam van religie;"
Gelul. Er zijn geen kindhuwelijken binnen de Nederlandse wet.

"we dulden dat meisjes en vrouwen worden mishandelt en vermoord vanwege eerwraak."
Ook dat kan helemaal niet binnen de Nederlandse wet. 'Mishandeld' moet met een 'd', doe als nationalist eens wat aan je taalgebruik.

"Als een pedo aan je kinderen zit, kan je dat toch niet dulden?"
Nee, vandaar de onderzoeken naar de grootschalige misbruikzaken in het Nederlandse voetbal, turnen en katholieke kerk.

"Als een inbreker in je huis is en neemt je spullen mee, dan kan je dat toch niet dulden?"
Inbraak is dan ook strafbaar.

"Respect is waar we heen moeten gaan, wederzijds respect."
Toon jij eens respect voor iemand anders dan. Het enige dat je doet is mensen valselijk beschuldigen, nergens blijkt jouw respect uit. Vreemd dat je dan zelf wel respect verwacht.

4
369 Lidpver

@369 Met dank aan mensen zoals jij; wordt er jaarlijks teveel weggekeken.
Moderne slavernij en kinderhuwelijken gebeuren achter gesloten deuren in naam van islam.
Dat is al lang bekend en wordt onvoldoende aangepakt.

En net zoals diverse immigranten waaronder moslims geen respect hebben voor onze maatschappij.
Ze integreren niet en zullen dat ook niet doen.

3
370 Handalf

Waarom mogen wij hyperboreërs niet over ons verleden praten! Er zijn oriëntaalse volkeren die op verjaardagsfeestjes nog ruziëen over veldslagen van 3500 jaar geleden...!

5
371 CoolMemories

@370
"Dat is al lang bekend en wordt onvoldoende aangepakt."

Nope, alleen binnen de schimmige wereld van haatzaaiende xenofoben die laf genoeg geen aangifte durven doen.

3
372 Lidpver

@371

Jij een "hyperboreeër"...?

Clown..........

3
373 Grimm

@304 u klets uit uw nek (met alle respect, dat wel weer) u kijkt teveel naar voute filmpjes zoals onlangs te zien bij ene heer Baudet. Niet doen ! is mijn advies. U laat zich alleen maar opjutten en u bent dan altijd verliezer, want er valt niets te winnen. Ga er maar van uit dat al die populisten willens en wetens alles aan elkaar liegen en bedriegen om hun zin door te drukken. Hebben ze dat voor elkaar dan hebben zij de poet en u staat met lege handjes aan de kant. Kijk maar naar ene trump, hij bevoordeelt zichzelf en zijn rijke vriendjes maar groot gedeelte van de amerikaanse bevolking is gedompeld in diepe armoe. Verwordt daar tot een 3e wereldland.

3
374 oculus amet

We zijn hier helemaal niet zulke hyperboreeërs, we zijn gematigdezoners.

0
375 Civ

@374 Waar heb je het over ?, je haalt er nu van alles erbij.
Venezuela en noord korea is zeker jouw favoriete landen; waar zowat iedereen omkomt van de honger, diepe armoede en gekleineerd.
Sinds Donald trump zijn er meer werkgelijkheid in de VS. terwijl de meeste presidenten ervoor zoals clintons, bushs alleen voor werkloosheid hebben gezorgd.

Dus je geeft aan dat het wel waar is, wat ik zei; teveel tolerantie. want je bent niet tolerant tegen andere mensen.

3
376 Handalf

* Verwijderd door de redactie *

377 widezw

@376 economie is gegroeid dankzij de politiek van Obama. Dat het nu goed gaat is schijn, amerika bouwt. door de verlaging van de belastingen van zijn rijke vriendjes, een onhoudbare schuld op. En wat er aan werk bij komt gaat er aan de andere kant weer af, let maar op hoe straks de werkeloosheid weer toeneemt. Bovendien zijn het veel laagbetaalde flutbanen, want hoe dan ook de armoede in amerika is schrijnend. En miljoenen mensen zijn niet verzekerd tegen ziektekosten. trump is een grote ramp voor dat land, kletsmajoor en maakt niks klaar. al vindt ie zichzelf zo geweldig, je komt er nog wel achter.

2
378 oculus amet

@356 "...en ook behoorlijk populair bij geïntegreerde allochtonen. ...."

Klopt, veel Oost-Europeanen die zich oriënteren in de Nederlandse politiek komen bij Baudet en Fvd uit

1
379 CoolMemories

@378 "...trump is een grote ramp voor dat land, kletsmajoor en maakt niks klaar. ..."

Je raaskalt uit frustratie door het verlies van Clinton!
Zojuist heeft Trump nog ff een deal met Mexico gesloten....!

2
380 CoolMemories

@375 "... we zijn gematigdezoners. ..."

Dat zijn de hyperboreërs die zich door de Linkse kerk hebben laten inpalmen (zoals de heidenen vroeger door de christelijke kerk) en nu de laffe consensus, politiek correcte moraal en het compromis volgen.....

2
381 CoolMemories

@376

Grapjurk. Onder Trump is de armoede gegroeid en is de middenklasse nog armer geworden. De enige die er van profiteren zijn de welgestelden.

1
382 krek

@382 onzin, onder Clintons, bush, Obama is de armoede gegroeid. de middenklasse is verdwenen dankzij hun beleid. dat is al jaren zo.
Zij hebben het toegestaan dat multinationals de banen naar andere landen brachten, zoals mexico, china. werkloosheid en dakloos zijn was in de jaren van Obama alleen toegenomen.
En nu dankzij Trump is dat proces steeds meer gestopt en komt werkgelegenheid steeds meer weer terug in de VS.

3
383 Handalf

@383 nee, dat proces gaat onder Trump nog harder door.... daar komen zijn stemmers langzaam achter.

1
384 TedjeR

@384 onzin, waar is je bewijs?

2
385 Handalf

"Dat zijn de stormtroepen van de gevestigde orde. Ze leren ons dat de Nederlander niet bestaat, dat onze geschiedenis slecht is, dat we een onaflosbare erfschuld dragen waarvoor onze wereld tot een einde moet komen. Via de angst voor sociale isolatie dwingen zij ons apathisch in te stemmen met onze eigen afschaffing.’"

Pfft. Wat een huilebalken. Wat is dat toch met dat calimero-gedrag aan speciaal-rechtse zijde?

1
386 progressiefliberaal

@383

Ach ik ga liever op mijn broer af die al meer dan 20 jaar in de USA woont dan een of andere NK-er, die zijn nieuws bij elkaar googeld

0
387 krek

"Jonge aanhangers Baudet dromen van strijd met ‘de gevestigde orde’ "

Soort boreale "syrië-gangers"?

0
388 PuurHagelslag

Waar willen ze die TB-staat stichten?

0
389 PuurHagelslag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@5Dan moet je buiten blijven.Hoe moeilijk kan het zijn?...

zojuist geplaatst door Snorrie

progressiefliberaal
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Kan me niet herinneren dat we ooit gestemd hebben voor zo'n EU-hof.Of hebben er hier wel mensen gestemd voor het ontmantelen van onze eigen ...

zojuist geplaatst door progressiefliberaal

Benzardi
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@6Dat klopt, maar dat was aan sockknitter....

1 minuut geleden geplaatst door Benzardi

Bop
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@15 Ik weet niet waar jij opuit bent....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@14 Smurf bedoelt denk ik dat vrijwel iedereen aan het front zit....

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@30 Hopelijk is er geen internet op jouw "schiereiland".Maar we zullen je uitzwaaien....

2 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@30 Kijk maar. Sta erboven. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@14 Wil jij beweren dat ik ongelijk heb?...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

progressiefliberaal
Huurmarkt aan banden gelegd: Kamer stemt in met veelbesproken wet

"Deze regels gaan overigens pas in op het moment dat er een nieuwe huurder is. Mensen die in een te dure huurwoning wonen, krijgen dus niet plot...

3 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@27 Ik zie @17 niet schelden, wel goede raad geven. 🎯...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Dream Porno MoviesIndian Porn ShortAlextra BlueWomen Nude On TvGiselle Montes VideosMovies New PornXxxx Porn ComTeens PornmoviesCelevrity PussyLarge Sex VideoMaruo PornPorn Stars 70'sFtv GerlesXxx Com Hd DesiFeet GaggingPiano Sex VideoMimsy PornFetish Locator 3XsoberAss To Mouth VidHigh Quality Porn Sex VideoEscort CreampieJapanese Madsage PornBlack MidgetpornGfs Mom PornPov Blow Porn70s Porn MoviesAmateur Photos NudeOnlyfans RipSexe Video HardcoreDenise Richards NudeNina Hartle PornHope PornhubSecret Class PornVivastreerBoruto R34Lilo And Stitch HentaiFreeinesOliver Marks PornDesi Nude StripRadhika Madan PornTeen Webcam FlashVickie JaySislovesme.ckmShruti Hassan SexIndian Forced Sex VideosBarish SexCute NidesAtlanta ListcrawlersVidéo Sexe Amateurs FrançaisesFf SexPusy KissingPorn HeadSexy UndressingCumshots ComplAndreaxxxBest Ebony BlowjobRamba XxxNude Party GirlsPorn Houston TxGay AmateurSolo Guy PornTits McgeeArantza RuizBlack Street HookersPorneePorn Black StarsSite PornozaoTamanna Bhatiya Ki SexyCamille Black XxxMaa Aur Bete Ka Sex VideoDesi Love Making3gp KingcomReal Randi SexKarnataka Porn VideosHot FoursomeEbony Ssbbw PornAndipinkAlexis Texas FacesittingKesha Ortega XxxGa Hd PornPorn TubeeWrong Hole XnxxKissing FuckIndian Picnic SexCreampie AnalBeautiful PawgKat Wonder NudeSobrino Y TiaWww Brazzers XnxxSophia Grace PornstarBus PornoKatelyn Marie BrooksAlurayeSexmalaylamJija Sali XFreedownloadpornGilf OnlyfansHentail MoviesPornografia PremiumCojiendo Con ViejasErzabel NudeBeautiful SexyAndhra XxxAftynrose LeakedJada Stevens BjLennox Luxe BlackedTied Up BabysittersAccidental BjPornshemalPornagraphic MagazineLindsey Lohan NudeKorean Xnxx MoviePorn Hub DownlodeSexy Porn NursesFreeporn Gay VideosTittie DropsShannan Tweed NudeHwrd PornLanarhoadesWeebempresskittenleeMale Photos NudeBoss Baap Of Special ServicesMarathi Hot Sex StoryMilf Boobs SuckedSexy Movie First TimeFreecamsPorn Videos Free For DownloadPornogrfia XxxIncredibles PornXxxx Hd IndianBihar Ka XxxLewis Griffin PornPurnhub LesbianBlackette PornBlow Job BbcMassages Pornos FreeYesjulz LeakedNude Jennifer TaylorSss Xxx VideoLesbion PirnRule 34.videoXnxx Video Hindi AudioSex TAntys NudePigtails PornArab PorntubesPeople Having SexIn Prison PornDesi Xvideo Com