door in holland in Politiek  ·  150 Reacties

  • 44
  • 1873x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De politiek is een kei in sprookjes vertellen, als een struisvogel weg rennen en dan de kop in het zand steken.

1
101 zoutzuur1

Had Wilders een paar jaar geleden niet een oplossing. In de benen schieten van aanvallend tuig?

2
102 Mollevanger

Zou maar uitkijken als politie mensen, voor ze het weten staan ze met zo een opmerking voor de rechtbank en worden ze schuldig bevonden. In sommige wijken is het gewoon al het midden oosten, heb je als politieagent niks meer te zoeken moet je gewoon militaire op af sturen.

3
103 Rattocasi

En terecht. Maar jullie partij is toch de geweldige VVD met veiligheid en justitie hoog in het vaandel? Mooie kutpartij dus. Maar de verkiezingen komen eraan gelukkig.

1
104 Robbedoes

Goed zo, gelijk hebben ze! Daar heb je je niet voor aangemeld om constant door een zootje dom gajes te worden aangevallen en jijzelf zo goed als niets mag doen om jezelf en collega's en omstanders te beschermen. Als ze een scheet laten krijgen ze een berisping wegen een gas-aanval op het schorum! Ze zouden het mandaat moeten krijgen om knetterhard op te mogen treden inclusief het gebruik van hun wapen (waar hebben ze het anders voor?) Als je zo belaagd wordt dat je het zieknhuis in wordt geslagen dan mogen ze van mij met scherp schieten en dan behoren ze daarna een lintje te krijgen. De enigen die het daar niet mee eens zijn, dat zijn de roze brillen brigade, de knuffelaars of het schoren en hun familie zelf. Alle andere normale burgers hebben er schoon genoeg van dat hulpdiensten als een leuk terrorisme object worden gezien. Pure terreur tegen de hulpverlening. Nou ik stel voor het dan ook als terrorisme te behandelen en adequaat op te treden! De media brengt het standaard als 'kwajongens' als baldadigheid, ja rot ff op zeg, dit heeft daar niets meer mee te maken. Baldadigheid is belletje trekken. Nu noemen ze het baldadig als ze een agent het ziekenhuis in slaan of als je auto in de hens gaat. Ongelooflijk wat een downplayen van zo'n onaanvaardbare situatie!

2
105 Bleke Betty

@105
Ze mogen best veel hoor:

https://www.politie.nl/themas/schietincident.html

Maar in zulke explosieve situaties als Oud en Nieuw hebben ze te maken met drukke uitgaansgebieden en dus veel (ook onschuldige) mensen, en andere hulpdiensten op straat. Dan zijn ze logischerwijs heel voorzichtig met inzet van traangas en munitie.
Het is allemaal niet zo simpel..

2
106 GreyB

Den Haag zal wel weer onthutst,ontzet,geshockeerd,en boos zijn,roepen dat je van de hulpverleners af moet blijven en glas,plas,was!

1
107 Hannie1

@105 goed pleidooi, maar dat met scherp schieten? Mwoah....geweld lokt geweld uit. Dit soort gedrag moet je bestrijden door diegene die dit alleen in groepsverband doet individueel op te sporen en te berechten met een echte straf (nee geen brood met spinnen) maar een taakstraf en een tijdje opsluiten. Een geldboete heeft ook vaak weinig zin omdat dit soort mensen meestal tot de kanslozen behoort en daarom ook meestal geen baan en geen sociaal leven. Ze ontlenen hun status aan "kijk eens hoe stoer ik ben, ik gooi een steen of een bom naar een brandweerman" .... Het treurige is dat dit soort mensen ook nog volgelingen om zich heen verzameld weet.

3
108 Wieze Boer

Iedereen die zich niet weet te gedragen in dit land en niet zijn plichten kent in deze ook maar geen rechten meer op de geneugten van dit land. Geen kinderbijslag meer, geen AOW meer, geen WW meer, geen toeslagen meer, geen ziekengeld meer, geen heffingskortingen meer. Eerst excuses aanbieden aan de maatschappij en de schade tot op de laatste cent terugbetalen. Wie met vuur wil spelen moet ook maar op de blaren zitten. Het tuig keihard aanpakken. Op morele grond lukt dat niet meer. Dan maar op financiële grond.

0
109 De Vliegende Brabander

@110
En iedereen die wil pamperen moet maar gaan solliciteren bij Pampers. Misschien dat ze daar nog wat pamperaars kunnen gebruiken. Het is mooi geweest. Het tuig neemt de straten over, de pleinen, het publieke debat. Stoppen met die onzin. Nu meteen.

2
110 De Vliegende Brabander

@107 Nog even en den Haag is zo vaak onthutst, ontzet etc, dat ze gezamenlijk opgenomen moeten worden met PTSS. Even wachten tot er met 1 van hen iets gebeurt of met de familie en ineens kunnen er allerlei wetten met een sneltreinvaart door heen.

1
111 gaulette

"de politiek moet ons de middelen bieden waar we iets mee kunnen", aldus Van de Kamp.

is die vraag hier al beantwoord: "welke middelen"?
Vlammenwerpers, bazooka's ?

2
112 CayMan

Laat ze maar wat knieschijven kapotblazen en vol automatische wapens met rubberkogels gebruiken, ook geen ambulances meer inzetten voor gewonden die de hulpverleners te lijf gingen. Korte metten mee maken. Uitkeringen stopzetten, werkgevers en scholen inlichten en volgend jaar van kerst tot een ver na oud en nieuw een enkelband. En elke dag melden om onder toezicht in een potje te pissen 365 dagen lang. Kijken of het dan nog 'lachen' is.

Geef de politie maar de vrije hand tegen dit soort idioten.

2
113 Spandalf

@111
question question met zijn allen op de bank bij de psycholoog hahaha!

@112
Van de kamp is toch de politiek? question

2
114 Bleke Betty

@114
Sorry @112 ik had een andere kamp in mijn hoofd en ik ben de hele tijd al in gedachte bezig met opvoedingskampen question dus het duizelt mij :0

1
115 Bleke Betty

@84
Zeker, als agent loop je risico's.
Als u daar echter onder verstaat dat het normaal is als agenten tijdens een reanimatie! worden belaagd en elders met stenen worden bekogeld, valt dit niet onder "risico's "lopen, maar geconfronteetd worden met hufterig en walgelijk gedrag door een stel hersenloze klootzakken die agenten willens en wetens belemmeren hun werk te doen. Als u dit verschil niet ziet is het droevig met u gesteld. Denk nog maar eens na als u zelf nog eens slachtoffer, is niet te hopen, wordt van een hartstilstand, ongeluk, oid en dat daarbij hulpverleners wordt belet u hulp te bieden.

1
116 Sneeuwbal

@112 ,

Ik stel voor criminele allochtonen uitzetten als ze een dubbel paspoort hebben. Daar moet nu eens echt werk van gemaakt worden. Ik met mn bruine kop, en mijn 30+ andere bruine familieleden en familie doet de Nederlandse overheid geen plezier door dat tuig hier te houden, voeden en kleden, en een dozijn kansen te geven.

Ik kwam hier binnen in een fantastisch land. Maar denk dat ik over een jaar of 5 tot 10 maar weer eens vertrek naaar Australië als dit zo doorgaat. Ik zeg altijd tegen mijn andere vrienden en familie in thuisland altijd. Nederland is hard werken, maar je draagt bij aan één van de mooiste maatschappijen in de wereld. En als ze dan naar de criminaliteit vragen zeg ik iets over de islam en dan weten ze genoeg.

1
117 Robot

@102 Dat is toch zijn universele oplossing?

1
118 ben22

Ik lees in de berichtgeving nergens, ook niet in andere kranten, of het hier om moslim-tuig gaat of niet, terwijl dat in mijn ogen toch zeer relevant is. Of waren het onze eigen hollandse jongens??

4
119 PeKa

Een jaarlijks terugkerend ritueel. Over een week hoor je er niets meer over en gaat men over tot de orde van de dag. Trouwens, die meneer van de Kamp treedt als vakbondsman wel erg vaak op de voorgrond. Kennelijk heeft dat ook weinig succes.

2
120 hendrik46

@119
Is het minder erg als "onze eigen hollandse jongens" dat doen?
Wat is dat toch voor een geleuter? Het is tuig van de richel, of het nu "onze eigen hollandse jongens" zijn of anderen...

3
121 GreyB

Islam-terreur is over de hele wereld een groot probleem. Daarom is het wel degelijk van belang om dit geweld tegen hulpverleners te duiden. Weet jij het.... was het moslim-tuig of niet??

3
122 PeKa

@122
Dat doet er helemaal niet toe, het is en blijft tuig.
Dit soort zaken gebeurden al 60 jaar geleden..

6
123 GreyB
124 iedereen heeft recht op mijn mening

Wat ons te doen staat?
Nederlanders met een dubbel paspoort die terreur daden plegen of afreizen naar landen waar ze met IS strijd leveren?
Van hen kunnen we al het Nederlandse paspoort intrekken zodat we ze het land uit kunnen gooien. Die wet is er al door.
Breidt die wet maar uit naar alle moslimhufters.
Trek hun Nederlandse paspoort in!

2
125 Cornelis

@123 Dus die voorzitter van de politievakbond moet niet zeuren! Dit gebeurde 60 jaar geleden ook al....

2
126 PeKa

@126
@126 60 jaar geleden? Toen liep er wel eens een dronken hufter rond die overlast veroorzaakte.
Nu zijn het groepen hufters, allemaal lieden die over 2 nationaliteiten beschikken.
Dat is 1 paspoort té veel.
De hebben ze niet meer nodig. En wij hen OOK NIET!

4
127 Cornelis

@126
Dat zeg ik toch niet? Jij wilde de afkomst weten, die er in mijn ogen niet toe doet omdat het altijd TUIG is wat zoiets doet.

@127
Nee hoor, toen werden ook hulpdiensten aangevallen en braken rellen uit.
Werk jij bij de politie dat jij al weet wie de daders waren en over welke nationaliteit ze beschikken?

6
128 GreyB

@128 "Nee hoor, toen werden ook hulpdiensten aangevallen en braken rellen uit."

O ja?? Kun je dat aantonen?? Zal wel niet.
Ik ben geboren in de jaren '50. Dat was een rustige gemoedelijke tijd, waar respect voor gezag nog vanzelfsprekend was.

2
129 PeKa

@129
Er waren hier afgelopen dagen mensen op NK die getuigen waren in die tijd.

Maar ik ben de beroerdste niet en heb het even gegoogeld:
http://www.carelbrendel.nl/1998/01/12/de-mythe-van-het-rustige-nieuwjaar/

4
130 GreyB

@130 Dankjewel voor het artikel. Geweldig, beschrijft precies wat ik probeer duidelijk te maken. Ook mooi om te lezen dat toen de daders nog werden benoemd (Poolse mijnwerkers). Toch raar dat zoiets tegenwoordig verzwegen wordt. Waarom zou dat toch zijn.....??

2
131 PeKa

@131
Je doet weer goed aan cherrypicking hè? Niet het hele artikel gelezen..
Als je nog niet weet welke groep erachter zit dan is het moeilijk benoemen hè..
Daarbij waren het geen Nederlandse mijnwerkers van Poolse afkomst. Ze hadden de NL nationaliteit niet. Daarbij wordt er hier nooit niks verzwegen..
Maar nogmaals, ik vind het niet interessant, Het tuig moet gewoon aangepakt worden, welke afkomst ook.

6
132 GreyB

We zijn er nu zo klaar mee dat we het er over 12 maanden weer opnieuw over gaan hebben....

0
133 Edvan44

@131

Zo'n lang artikel vol met aanwijzingen van geweld uit eigen gelederen en de xenofoob pikt er precies één woord uit "Pool" hoe typerend.

2
134 Borealis

@134 Ach, nog eentje die de strekking niet snapt. Het gaat niet om de nationaliteit zélf, het gaat erom dat het vroeger wél benoemd werd en nu angstvallig wordt verzwegen in de media. Weet jij hoe dat komt??

1
135 PeKa

@135

Ik snap uw strekking heel goed, U wil uit racistisch oogpunt er een etnische label aan vast prikken, zodat u kunt gaan wijzen om maar niet de hand in eigen boezen te hoeven steken.
Want voor de daad op zich is het van geen enkel belang om te weten waar de dader zijn wieg heeft gestaan, net als de strafmaat die er op volgt, de herkomst van de dader, van geen enkel belang mag zijn op de uitspraak van de rechter.

3
136 Borealis

"Onze eigen Hollandse jongens" doen zoiets niet! Het is Islamitisch tuig wat dit al jaaaaren doet.

En zoals gewoonlijk heeft alleen Geert de oplossing. Nederlands paspoort afpakken en enkele reis naar het land van dat andere paspoort. Blijkt het toch "onze jongens" te zijn: langdurig opsluiten.

Hoe simpel kan het zijn...

2
137 ExNuJij

@136 Nee, je snapt er niks van.

1
138 PeKa

Niet alleen de politie is er echt klaar mee, veel burgers ook.
Burgervaders, onderdeel van de bestuurders, die het laten afweten wanneer burgers belaagd worden door een stelletje parasieten, ( denk aan de laffe burgemeesters in Ede, Almere, Maassluis, etc etc ) de kanspareltjes in onze samenleving.
Je ziet steeds meer burgers ( ja, ook allochtoonse burgers die het getreiter en geëtter zat zijn ) knokploegen vormen, dan de rotzooi maar zelf opknappen.
En aanpakken.
De overheid heeft de plicht bij wet haar burgers te beschermen.
Dat doet ze ruim onvoldoende, door onder andere de politie veel te weinig manschap en middelen te geven ) dus moeten de burgers het zelf doen.

0
139 Lara

Het eerste dat mij opvalt is dat de politie 'nepnieuws' heeft verspreid!

Vandaag op het journaal kregen we plotseling het verhaal te horen dat de hulpverleners die bezig waren met de aangereden politieman, toch niet werden bekogeld met vuurwerk en stenen. Nee, nu ging het ineens om agenten een paar straten verderop in tegenstelling tot het nieuws van gisteren.

Ik ga zeker geen geweld tegen politiemensen goedpraten maar de politie heeft meerdere taken. Ze moeten optreden als ordehandhaver en in voorkomende gevallen als hulpverlener. Hier heeft de hulpverlener geen geweld ondervonden maar de ordehandhaver.

Den Haag is een lastige stad tijdens de jaarwisseling met dronken jongeren in een chaotisch feest. Dat is het al decennialang en in sommige jaren is het rustig maar soms ook erg onrustig. Dat moet je in ieder geval niet dikker gaan aanzetten als politie-apparaat met leugens en halve waarheden want blijkbaar is er niet veel meer gebeurd dan in andere jaren al decennialang gebeurt.

Meer repressie hebben we echt niet nodig. Meer buurthuizen of georganiseerde feesten voor jongeren zouden wel helpen. En laat me nou niemand betrappen op de leugen dat je daarmee 'het tuig beloont' want in het verleden hebben deze buurthuizen en feesten veel ellende voorkomen.

2
140 Hollander1967

@140 Ik las het inderdaad.
Het was niet de politie die verspreidde dat de hulpverlenende agnten werden bekogeld, dat waren reporters.
Er is wel degelijk met stenen gegooid, maar tegen de politiemensen van de ME.
Dat zijn dus ook mensen....

0
141 Lara

@140 Van mij heb je een 'like' gekregen omdat je alle d's en t's goed hebt. Proficiat!

1
142 PeKa

@135
Het werd niet in alle gevallen benoemd. W.b. de rellen in Den Haag (uit het artikel) staat er niet bij wat de afkomst was. Daar hoor ik je niet over...

2
143 GreyB

@137
Misschien even de link in @130 doorlezen.

3
144 GreyB

@141 Hoe het nieuws ook wordt verspreid, er wordt een bepaalde sfeer mee geschapen. Ik zie politiewoordvoerder Henk van Essen in het 8 uur journaal van gisteren weldegelijk zeggen dat het om de reanimerende agenten gaat. Er werd niet gereanimeerd en er werden ook geen stenen of andere dingen naar ze gegooid. Dan moet je dat dus ook niet zeggen.

@142 Dank u! iI doe mijn best maar ik heb hier bijles voor gekregen op de lagere school dus het is niet vanzelf gekomen. Zo nu en dan slipt er best wel eens wat tussendoor. Het gaat om de boodschap.

De boodschap is, dat het lijkt alsof alle incidenten worden aangegrepen om door de roep om steeds meer repressie tegen dezelfde overtreders die er al decennialang bestaan, ook de brave huisvader te intimideren en die voelt het mes ook op de keel staan.

Mijn vermoeden is dat de agent op de fiets was. De 27-jarige automobiliste had niet gedronken en had geen kwade bedoelingen. Het lijkt hier dus zuiver te gaan om een onfortuinlijke ongeval. Daarbij komen altijd emoties kijken, ook bij Den Haag's finest, maar laten we wel bij de feiten blijven.

0
145 Hollander1967

@144 Even een citaat uit jouw link:
"Wat in de jaren 50 en 60 nog beschreven werd als ‘complete veldslag’ of als ‘burgeroorlog’, dat heet in het politievoorlichtersjargon van de jaren 80 en 90 ‘een betrekkelijk rustige jaarwisseling’."

Nogmaals, mooi artikel. Dankjewel. question

2
146 PeKa
147 rolstoeltje

@146
En weet je wel wat dat betekent??? Dat 'onze' waarden en normen aan het vervagen zijn..
We vinden zaken steeds normaler...

1
148 GreyB

@148 Nee, dat betekent dat naarmate het geweld alsmaar toeneemt en vaker voorkomt, de categorisering opschuift.

0
149 PeKa

@148 Uw bericht zou op waarheid berusten wanneer we een stijgende trend van gewonde politiemensen zouden aanschouwen. Ik tel dit jaar niet één gewonde agent door geweld, en u?

1
150 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Xxx Video SlippingCho You BingJennifer Lawrence Porn VidAshlyn RaeHardsex VideosBollywood Actress XhamsterHot Xxx GamesIndian Hairy Pussy SexRyan Madison X VideoDoctorssex VideosBarbi PornSmoking Cig PornTube Por StarEnglish Chudachudi CinemaHd Porn WatchLive Tv Nip SlipHetaisKristen Stewart FeetSex Vedio LiveSexy Chudai MovieXnxx Mom And Son TeluguEnglish Subbed JavDanbporuHistoires De Sexes GratuitesFemdomjoi ComKhloe KaprieCorruption HentaiHindi Mein Blue Picture VideoSxe Video DownloadShinobu Hen TaiBrazzers Dani DanielNude Girl BeachVídeos Pornos IncestosVictoria Triece NakedBest Tren PornAnime PonoBlanche BradburyHq BabsJoys Porn HdA Slippery Game Of Hide The DildoLesbian PorNude FitnessgirlsCream Piedمنتدى سكسSuck My DiVelma And Daphne PornTelugu Movie Sex VideosGirl Taking BathBest Only Fans AccountFull Nangi Sexy VideoPulsating Bj한국ㅇㄷLong Penis FuckKira Noir BlowMorena Porn催眠性指导Big Cock ReactionBj Neat PussyFirst Porn VidOnlyfans EaksVideos EoticosChun Li HentaiTamil Movie Nude SceneAline TongkhuyaAnime PeggingSkip The Games South BendCummin Inside HerMallu Chechi NudeCake Farts PornGloryholecumswallowsAdira AllureJijaji Chat Par Koi Hai SerialSchooli Sexy BfBusty Indian MilfGay Sex TubeSexy Young PornstarsLingerie UncensoredOnlyfans Video LeakFapello.Online Sex StoresRag O RamaKelly Hu NakedElizabeth Hurlwy NudeBig XvideoOopornWww X Hindi ComShu Qi HotMalin Akerman NakedSkokkasAsiatica PornoCharmcitypornXsxsxsListcrawler PittsburghGirlfriendsilmsVideo PornogayLacey Chabert NakedMaya Rati XvideoBangalore Sex PictureMulherespeladas VipPorn Brasileiro GayBf Xxx MomBeeg Indian XxxApril.oslenMadre E Hija FollandoseAssamessexFemale Worship PornHindi Xxx RepWomit PornMales MasterbatingWife Sharing Gone WrongJapanese Porn OAssistir Filmes PornorTs KaylaHairy Nude GuysBisexual ThreesomepornDisney Princess PronHenrai MangaTravestichztSophiemuddFat Booty PornAbuelo PornGraciebonr PornJacqueline Fernandez XxxHentaigenshinGangbang SlutWebxamXxx BrestCollege Telugu SexPaoli Dam XvideoQuiver PussyTssefuctionNhentai EngProvatedelightsBlack Porn RoughTiktok Pour Le SexeMale Celebrity NudesLilly Krug NudePics Of Nude BabesSavannah Bond BbcPourn Videos IndianCougars In HeatTvputasHen Tai Fox日本av 女优Inreracial PornStrap On LesbiansXnxx Punjabi AudioYoga Porn ComTs LenaAnal & Betrayal