door 7Butterfly7 in Binnenland  ·  176 Reacties

  • 25
  • 2501x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149 "Dat hele zooitje in Slotervaart had allang opgeveegd en opgeborgen moeten zijn."

Door wie?

0
151 YeahWhatever

@151 ME?

0
152 gaulette

Minder Minder in opsporing verzocht aub

0
153 Ikke44

Dat lijkt me wettelijk geen goede zaak. Maar laat in vredesnaam de politie dan eindelijk eens goed optreden. Dat heeft uiteindelijk ook in Zaandam geholpen ......

0
154 Xyron

@143 Oja want studenten zijn geen mensen natuurlijk, staan compleet buiten de maatschappij. Even ter informatie, ik kom gewoon uit een klassieke arbeidersfamilie, er is me nooit iets in de schoot geworpen, en de positie waarin ik me nu bevind heb ik zelf moeten verdienen. Ik ben geen "Diederik" die tussen het borrelen met zijn makkers uit de jaarclub hier wat reacties neerplempt. Zijn we nu klaar met de persoonlijke aanvallen en kunnen we misschien proberen inhoudelijk een discussie te voeren. Want ik krijg altijd wel heel veel minnetjes en heel weinig weerwoord op sommige draadjes, is veelzeggend.

3
155 Gewoon een student

Goede zaak, de overheid doet veel te weinig. ...........Alleen maar bezuinigen op de politie leidt tot dit soort problemen.

1
156 manpower

Mijn zoon was in Spanje met een groepje kameraden ..1 van het groepje ..te veel gezopen ..arrogant...grote bek.. op straat tegen iedereen en ook tegen een Spaanse politie agent....Kreeg direct klappen met de knuppel ! Jankend terug naar zijn appartementje . Zoonlief en kameraden zagen het gebeuren en moesten er hard om lachen want die bezopen arrogante kameraad vroeg er zelf om . Maar daar gaat het niet over .Als een Nederlandse politie agent dit zou doen ..zou die op zijn kloten krijgen en in 20 tal formulieren uit moeten leggen waarom hij geweld heeft gebruikt . En dat is het probleem . Dit is het resultaat van dat slappe doorgedraaide linkse zachte watjes beleid in Nederland .

0
157 Rinus55

@155 misschien komt het dat je als eerste komt met een vergelijking naar bruinhemden terwijl dit natuurlijk niet in verhouding staat met dit onderwerp daarna ge je dit soort jongeren min of meer verdedigen met de sociaal en culturele kaart, zeg maar de discriminatiekaart want mo kan geen baan krijgen. Met beide punten sla je de plank mis buiten deze groepen zijn er tienduizenden andere migranten die gewoon een bestaan opbouwen ook deze hebben dezelfde problemen die ze moeten overwinnen. Het is feitelijk bewezen dat het vooral gaat om Marrokaanse en daarnaast in iets mindere mate Turkse jongeren die in zo een beetje elke hoek hier in Nederland dit gedrag vertonen, dat is het probleem en na jaren pappen en nathouden van deze specifieke groepen kan ik het begrijpen dat mensen het zat zijn.

1
158 Jojotje

@157

So what? Soms gaat er iemand dood door een nekklem. Dan gaan we even zorgvuldig na wat er gebeurd is.

8
159 WijzeDwaas

@159 so what Soms zijn ze een slachtoffer aan het reanimeren en worden ze bekogeld door stenen en vuurwerk. Dan vinden we dit maar normaal.

0
160 Jojotje

Als de politie een taser had mogen gebruiken had dat persoon nog geleefd . maar dat mogen ze ook niet gebruiken dankzij het doorgedraaide linkse beleid en bezuinigingen want stel je voor dat dat persoon een zwak hart heeft .Ja zo kan je wel door blijven janken , Iemand met een zwak hart zal denk ik niet zo snel bier en speed gebruiken ! Die nekklem is zwaar kut natuurlijk ...beter tasers gebruiken en meestal is het dreigen met de taser al genoeg om een agressief persoon te kalmeren . De nekklem is linker dan de teaser want de politieagent die opdat moment de nekklem toepast zit natuurlijk ook propvol met adrenaline en kent waarschijnlijk zijn eigen krachten niet op dat moment . maar dit zou wel weer te moeilijk voor je zijn om te begrijpen en ga je weer beledigen . Zo zit links in elkaar .

0
161 Rinus55

@161 Het gaat niet om dat zwakke hart maar in je broek plassen staat zo gênant. Maar ik snap je, ik stel dat vrijwel iedere vorm van geweld door politie wordt onder de loep gelegd en veroordeeld terwijl de crimineel of verdachte daarintegen alle geweld maar klakkeloos kan toepassen en dan roepen ze vanuit de zijlijn jaaaaaa politie risico van het vak.

0
162 Jojotje

Dat was 40 jaar geleden een zeer leuke buurt.
Jammer.

0
163 elpablo

@159 Ik heb nooit last van een nekklem. Ik roep met m'n dronken harses ook nooit iets over een wapen. Van mij mag de politie harder optreden zonder dat ze zich voor elk neklemmetje hoeven te verantwoorden. Als klootzakken dit eenmaal doorhebben, gaan ze er ook naar handelen.
We zijn inmiddels op het punt aangekomen dat brandschattende Marokkanen niet meer worden aangehouden omdat dat wel eens in het verkeerde keelgat kan schieten.

1
164 Zoefzoef

@158 Als het echt werkelijk om een "knokploeg" gaat dan is die vergelijking met bruinhemden of boeren met fakkels en hooivorken nog niet eens vergezocht. Als deze burgers gewoon aan buurtpreventie gaan doen in samenwerking met de lokale politie kan ik dat natuurlijk alleen maar toejuichen. Overigens verdedig ik die criminele jongeren ook niet, ik constateer alleen een maatschappelijk probleem en de factoren die daaraan bijdragen.

0
165 Gewoon een student

@165 Goh, je constateert een maatschappelijk probleem. Scherp gezien hoor.

1
166 Zoefzoef

@166 Ja goed hè, jammer dat ik niet meer zo'n stickerboekje als op de basisschool heb. Zou er bijna een sticker voor vragen hahaha.

1
167 Gewoon een student

Maar even voor de goede orde? Als we van bruinhemden spreken, hebben we toch over politiek-correcte onderbuikskes die een fascistisch boek dat de vernietiging van 'ongelovigen' voorstaat en waarvan ze de legitimiteit verdedigen?

2
168 tistochwat

@168 Kan ik heel kort en krachtig over zijn. Nee

1
169 Gewoon een student

Vind u dat het oproepen tot de vernietiging van een groep in een samenleving geen fascisme??

2
170 tistochwat

@170 Absoluut, maar u interpreteert de Koran dan op de manier van een fundamentalist. Wat dat betreft is het dan maar goed dat u geen moslim bent.

2
171 Gewoon een student

Maar dit fascisme is een belangrijke boodschap van de koran, er is niemand die het ontgaat (ook het islamitisch straattuig niet!) en de fundamentalisten zien er hun rechtvaardiging om deze fascistische theorie in praktijk om te zetten.

2
172 tistochwat

En dan zijn we terug bij de polieik-correcte onderbuikskes die een en ander faciliteren,en om die reden vergeleken kunnen worden met NSB-ers...

2
173 tistochwat

@118

Ik weet dat er gesteld wordt dat een Marokkaan een ras is maar niet dat een moslim een ras is. En dat een moslim een ras zou zijn, dat is wat er in @7 wordt gezegd. Heel strikt genomen zou een christelijke Marokkaan dan van een ander ras zijn dan een moslim Marokkaan.....

0
174 Liwwie

@146 Hiddema legt wel vaker de vinger op de pijnlijke plek.

1
175 Rattocasi

@165 ik constateer alleen een maatschappelijk probleem en de factoren die daaraan bijdragen.

Niet geheel correct je pleit dat deze groepen jongeren door sociale en economische redenen dit gedrag vertonen en dat weerleg ikechter je geeft daar geen antwoord op.

Tevens zijn bruinhemden wel vergezocht of wou je beweren dat de fasistische knokploegen uit de jaren dertig van vooroorlogs nazi duitsland gelijk staat aan bv het schoonvegen van de dam en ststion door mariniers dan ook een bruinhemden praktijk was nee dit was een opeenstapeling van incidenten waarbij mensen voornamelijk vrouwen werden lastiggevallen ook toen werd er niets gedaan totdat een groep wel actie ondernam, of een knokploeg die het zat is dat deze jongeren alles maar dan ook alles doen buiten de wet zoals vernielen, mensen in elkaar slaan, meisjes lastigvallen enz enz waar weinig of niets tegen gedaan wordt....maar ok je hebt recht op je eigen wereldbeeld het ligt alleen in de praktijk net iets anders dan vanachter een buro en dat vergeten de meeste mensen hier, totdat ze daadwerkelijk zelf betrokken raken of het slachtoffer worden van de praktijken van deze jongeren.

1
176 Jojotje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@9Ach ja. Dat die lui nog durven reageren op een bericht als dit. Het interesseert ze geen bal, enkel hun eigen hachje. Je hoeft geen psycho...

zojuist geplaatst door FrisseBries

Bop
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@6 Voorlopig ben jij weer degene die niet weet hoe snel hij een negatief bericht over asielzoekers erbij moet zoeken. Over "oeverloos afzeiken"...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@5Aanvulling: niet alleen Baudet en aanhangers. Ook Wilders en aanhangers....

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

LoydMorris
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@1 En de laffe minner, heeft nooit fatsoenlijk onderwijs genoten. . . . Een ziek, wegkijkend gedrocht. . . ...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@6Allereerst: ik geloof er niets van jij, @2 en @3 zich bekommeren om het welzijn van asielzoekers en statushouders. Jullie willen NUL vluc...

13 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

MARCUSAURELIUS
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

De top van het Rode Kruis verdient heel veel misschien kunnen die wat beschikbaar stellen.Nu willen ze liefdadigheid bedrijven uit de beurze...

13 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Nooit van gehoord.Moest wel bij ""cowgirl"" aan iets anders denken.Dat was vast mijn ""Dirty Mind"" 😇...

18 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@4En dit heeft niets met lang geleden te maken, maar met een verloederd Nederland, dankzij politici als Baudet en zijn aanhangers....

19 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

MARCUSAURELIUS
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Dit was maar een dreigement.Lang geleden sloeg een Kamerlid daadwerkelijk toe naar een lid van de Boerenpartij.Niks afkeuringen laat staan...

21 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

LoydMorris
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@5 Kom jij eens met een fatsoenlijke oplossing voor deze problemen i.p.v. oeverloos af te lopen zeiken. . . ...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Indian Sex Videos PornhubBlack Touch PornFornite PornCarol ConnorsMassagegay PornHot X PhotoSex Video In HospitalJufe-455Rafael Alencar Gay PornTıravestı PornosuVideos PornotravestisSax VideosRip Her Up ComSaree Removing PornViolet Reign PornReina Rae AnalManhwa18.Jab Comix UpdateSpicy CamBeautifulpussy PicsKerri Russell HotJules Ari NudesFull Length PornMale Nipple SuckingIndian Finger SexHentaimomWww Indian SxeBeautiful Bhabhi XvideoLesbian Dirty Talk PornMultiporn ComicsLap Dance PovDevilsfilmFree RoughpornThemaryburke OnlyfansIzzy Green SquirtMikayla Demaiter TitsVideospornogratisFilmes Pornográficos De SexoSexy AnimationPorn In PubicOffice SexxNude Dance GifXcideodJav UncensorcedSkipthegames ChicagoChaddi XxxTeacher Showing BoobsNaomi Wu NudeLady OnyxxxHidden DildoPorn In PresonMassage M4mCatty190Big Titty SistersPorn 3d AnimetionSarajean Underwood NakedMiladenverSanilionsexvidioLeah Jaye Hd SexMilf Boobs PornFnf Sky PornTupes Of PornBig Areolas PornWww Hd Sex Videos DownloadWrestling TwinksMelody Wylde PornMaature Porn TubeCam4.Teenage Asian NudeIran Sex VideoSex TitsDesi Sex CoupleMeri Saasu MaaNangi BhabhiTamil Pone VideoPump PornPerfect Boobs NudeMother Daughter SeducesDesi Newest PornXnxx Gay VKhalil NudeScatlett Johansson NakedXxx InstagramMakipornAdian Street MeatCaroline Pearce PornAdulttworkSuhagrat PictureThailans PornEscort AffairMonkey App XxxCamel Sex VideoTamil Lesbian NudeSex Room SexBebe Rexha TittiesTushy Porn HdMikasa PornEbony Slumber Party 11 PornEygiptian PornExreme Deep ThroatAayushi Jaiswal NudePornos GayxxxChut Ki Chudai KahaniPornstar ScenesAlexis Texas AsssPenelope PipperNaced ModelsMom Lesbian PronHindisexmmsTamil Porn MmsLisa Anm AnalSexy PussypornGilf MassageMature Milf Hand JobMelintubeHotwife CreampieIsla Moon Only FansAditi PornXnxx Porn GirlWww Xxx XhamsterMakoshakeVanna Bardot Ryan RyansMaharashtra PornPornhub SareeFull PornvideosNippelsXxbtitsHardcore Hd VideosBelle Delphine Nude LeaksOlivia Sparkle PornMermaidpussyDogfart NetwokLazy Gecko NudePorn Star VidioKidnap XxxKhia KandyPokimane FootAnimation3d PornCalienticoGobin CaveSexy Bf HotCnxx ZooBbw GangbagIndian Nude DesiWyylde.frLeolist CaDevar Bhabhi Xxx VideosBlow Job DaughterCamiron Diaz PornNaruto Sexxx