Hoekstra betwijfelt NAVO-loyaliteit Nederland (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  23 Reacties

  • 1
  • 412x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik denk dat wij eerder reden hebben om de NAVO loyaliteit van de VS te betwijfelen sinds het aantreden van Trump.

Ik mis bovendien de tijd dat we GEEN Amerikaanse ambassadeur in Nederland hadden die ons continue de les kwam lezen. Nu zitten we met wannabe Amerikaan Pietertje opgescheept ...

En Pietertje heeft tot nu toe niets anders gedaan dan inhoudsloos zwetsen.

9
1 Gewoon een student

** gebruiker verwijderd **

Stamp die Hoekstra terug over de grote zee.
Zulke lullen moet je hier niet de dienst uit laten maken.

2 verwijderd9139144

Hoekstra…vertelde die niet leugens over Nederland toen hij nog niet ambassadeur was?

3
3 WijzeDwaas

@2

Hij maakt ook niet de dienst uit. Hij vertegenwoordigd de VS.

5
4 WijzeDwaas

Deze stoker het land uit trappen aub

3
5 PabloEscobar

Het anti-Amerikaanisme is op NK en in de Nederlandse linkse leugenpers tot grote bloei gekomen. Dit land is rijp voor de communistische onderdrukking -die niet uit Rusland of Albanie komt- maar van EU- Brussel Gr.Links en D66. Nederlanders hebben ook destijds de meeste deportaties geregeld. En eeuwenlang mensen in kolonieen uitgebuit en vernederd. De linksen hier willen de christenen, boeren, eerlijke mensen en de Trumpers doden. Bij de Vara/vpro zijn ze al aan het oefenen met lgbetc-propaganda. Hoekstra, de ambassadeur van de VS, weet nu wat een sodomietenhol Nederland is. Maar ja, een sodomiet als baas. Hij lacht en lacht, hij is immers zonder nageslacht. Nederland verdient Hoekstra niet, ze likken liever gomorros-hol. Vernietig links, die Marx-vrienden.

11
6 flessenhals

@6 ehm uit wat voor milieu kom je?.. je bloemrijke archaische taalgebruik laat zien dat het ieder geval niet de gewone mensenwereld is...

3
7 beertje36

Hoekstra, ook wel aarshaar van trump.

9
8 Cracker-Crusher

@6 Wat een incoherent geblaat.

Dat anti-Amerikanisme is niet uit het niets gekomen. Vooral Bush jr. en Trump hebben daar een grote bijdrage aan geleverd. Zij hebben de legitimiteit van de VS als wereldleider zwaar beschadigd door misbruik te maken van de Amerikaanse machtspositie. Veel landen zijn het beu om als een Amerikaanse kolonie behandeld te worden, en terecht.

Wat je verder probeert te vertellen kan ik echt geen touw aan vastknopen. Ik ga er vanwege je sodom en gomorrah gelul maar vanuit dat je een religek bent? Dan is een fatsoenlijke discussie sowieso vrijwel zinloos.

5
9 Gewoon een student

@7
Grefo wereldje.

1
10 Stiplaats

@10 ..die mogen toch niet op zondag question

1
11 beertje36

Toen Europese Rijken en regeringen het voor het zeggen hadden in de wereld, waren Europese oorlogen meteen ook wereldoorlogen.
Dat is niet veranderd.

Indien de VS en China een conflict krijgen in de Pacific, - China stelde zich de afgelopen jaren wat heet assertief op tegenover Amerikaanse bondgenoten in Zuid-Oost Azie zoals Japan en de Filippijnen -, zal dat meteen een wereldomspannend conflict blijken.

De VS hebben Europa in de 20e eeuw 2 maal moeten redden van zichzelf. Amerikaanse en , Canadese soldaten hebben hun leven moeten opofferen voor de grote fouten van Europese politici.
Ambassadeur Hoekstra stelt feitelijk de vraag of Nederland ook bereid zou zijn samen met de VS westerse vrijheden te verdedigen in de Stille Oceaan.
Het stilzwijgende antwoord van de regering Rutte en andere West- Europese regeringsleiders is: Nee.
Is dat verstandig?
Nee. West-Europese regeringen hebben binnen de EU een ideologie omarmd, waarbinnen niet hun voorgangers, maar hun bevolkingen tot de schuldigen van WO I en WO II zijn uitgeroepen.
De burgers worden weggezet als immer fascistisch, racistisch en verleid door populisten.
Dus wentelt de EU zich in een ideologie van weerloosheid. De burger die wit, bar en boos is moet op voorhand machteloos worden gemaakt en gehouden. De hoogste waarde is het pacifisme en de soft power van regeringen als die van Rutte en Merkel met soldaten die pief, paf, poef moeten roepen en op oefening gestuurd worden met zwart geverfde bezemstelen in plaats van geweren.
Gelukkig maar?
Nee, natuurlijk niet.
De VS , China en Rusland bouwen grote legers op. om de wereldpolitiek naar hun hand te zetten en invloedssferen opnieuw te verdelen. Juist ook daar waar Europa als factor steeds meer wegvalt.
China tracht de wereldwijde staalindustrie in handen te krijgen. Dan kunnen politieke opponenten niet nog snel legermaterieel produceren, zodra het er op aan komt.
De islamitische wereld, in Europa’s achtertuin, militariseert: Saoedi-Arabië, Iran. In Egypte blijven de militairen aan de macht.

West-Europese regeringen begaan geo-politiek en militair momenteel kolossale fouten en vluchten weg in allerlei onmogelijke ideologische doelstellingen: het scheppen van een universele multicultuur die de schuldige Westerse Beschaving moet vervangen, het redden van het klimaat, het vormen van een humane grootmacht voor alle op drift geraakten en ongedocumenteerden uit de hele wereld, enz. . Zolang men zich maar niet met de werkelijkheid hoeft te verstaan.
De kampioen bezuinigen op defensie, Mark Rutte , maakte het in het debat met Thierry Baudet voorafgaand aan de verkiezingen voor het Europese Parlement wel heel bont. Hij stelde de legermacht van Poetin tegenover 500 miljoen Europese burgers. Ongewapenden tegenover gemechaniseerde en toenemend gedigitaliseerde troepen. Dat is vragen om een toekomstige militaire confrontatie. Rutte is dan overigens een van eersten die naar de VS vlucht.

6
12 duurendaal

Hoezo? We hebben alleen die leger-eenheden die US toestaat, alle landen in Europa hebben een contingent US-militairen binnen de grenzen, permanent, die van ons in Rotterdam, sinds WOII, we hebben nota bene Amerikaanse commandanten bij onze strijdkrachten, ze worden alleen ingezet waar US ze naartoe beveelt, met alle gevolgen voor ons, niet hun, en nou zouden we niet loyaal genoeg zijn? Kom zeg!

3
13 Wendel

O, wacht, de EU-landen beginnen voorzichtig ietsje te pruttelen dat ze liever niet straks het slagveld zijn waar de strijd tussen Rusland/China enerzijds en US anderzijds wordt uitgevochten, ze hebben liever dat die landen dat op hun eigen territorium doen in plaats van op het terrein van derden, zij de lusten wij de lasten?

Ik vind het niet loyaal van hun dat zij ons die rol toebedelen, zogezegd die van bomgordeldrager "voor de goede zaak", HUN zaak dus. En wel tegen onze wil.

4
14 Wendel

De Ad Hominemmers zijn blind voor hun gebrek aan begrijpen. Lees eens Elsevier (onafhankelijk) ; De Dagelijkse Stanaard of The weekly Standaard. of kuister eens naar Cafe Weltschmerz; een goede aanzet om weer te begrijpen dat ze misleidt zijn. Door Mainstream......Trouwens Adhominem verdient noch een +, noch een min. Misschien komen ze weer wat in het midden door hier eens naar te luisteren. How Marxists took over the Netherlands | Yuri Bezmenov & ideological subversion - YouTube
- STERKTE !

3
15 flessenhals

@12 : Het doel van US was Europa als economisch blok te overvleugelen en koloniseren, niet alleen vrij toegang te krijgen tot de kolonien van Europa maar ook tot Europa zelf, alle hulpbronnen overal ter wereld. Dat is bereikt door eerst in WOI de koningshuizen te verwijderen en veel kapitaal, tijdens WOII door het grootste industriele en militaire machtsblok, Duitsland, zoveel mogelijk schade toe te brengen en zo lang en diepgaand mogelijk te onderwerpen en nederigheid bij te brengen.

Noem dat maar redden van onszelf. Wist u dat US pas een industrieel continent werd dankzij de beide wereld-oorlogen? Vooral de oorlogsindustrie heeft US wat dat betreft op de kaart gezet. En de van ons afgekeken handelsbeurs, natuurlijk. Bij ons verzonnen om plaatselijke producenten een eerlijke prijs te geven voor hun spullen, bij hun natuurlijk weer tot in het exponentiele getrokken, en prompt kregen wij de klappen mee, ook een rol gespeeld bij "onze" wereldoorlogen.

3
16 Wendel

De Amerikaanse economie draait op de wapenindustrie. Daarom moeten wij wapens kopen van de VS. En is de VS woedend als landen wapens van Rusland koopt.

2
17 Commodus

Die ambassadeur Hoekstra vertegenwoordigd de grootsheid waanzin van de VS. De VS beschouwd Europa als zijn "voortuin". Het wordt de hoogste tijd dat Europa zijn eigen belangen verdedigen en eigen beleid voert i.p.v. als een fasal het beleid van de Yankees uit te voeren.

2
18 Eric

Volgens mij verwart Hoekstra loyaliteit aan de NAVO met “loyaliteit” aan Zonnekoning Trump, zoals hij dat zelf doet.

1
19 Crannbuidhe

Hoekstra, dat is toch die demente Amerikaan, die na 10 minuten niet meer weet wat hij eerder gezegd heeft?

1
20 dummydum

@6 Sinds de Marshall-"hulp" betaalt west-Europa voor die hypotheek een aardige rente met allerlei verplichtingen aan de USA. Het wordt tijd dat na 7 decennia die verplichtingen vervallen.

2
21 kritischelezer

@12 mijn posting
@16 Wendel

In 1919 , na het einde van WO I begon een kapitaaltransitie van London naar New York, dat het nieuwe financiele centrum van de wereld werd.
De VS waren onwillig die verantwoordelijkheid op zich te nemen. Onder andere de Federal Reserve verhoogde in 1928 de rente niet bijtijds, waardoor de crash op Wall Street en de wereldwijde Crisis konden ontstaan. Ook werden de VS uit isolationisme geen lid van de Volkenbond.

De Marshall-hulp na WO II kwam tot stand , omdat de handel tussen Europese landen niet op gang kon komen. Zij hadden te weinig geld om elkaars goederen te betalen. Op die manier zou de herstel van Europa te lang duren om de nieuwe rivaal, de Sovjet Unie buiten de deur te houden.


Uw commentaar wordt niet bevestigd door historische feiten. Het is eerder een rationalisatie achteraf vanuit een anti-amerikaanse en misschien ideologische overtuiging.

2
22 duurendaal

@12 duurendaal
"... China en Rusland bouwen grote legers op. om de wereldpolitiek naar hun hand te zetten en invloedssferen opnieuw te verdelen. Juist ook daar waar Europa als factor steeds meer wegvalt"??

"Hij stelde de legermacht van Poetin tegenover 500 miljoen Europese burgers. Ongewapenden tegenover gemechaniseerde en toenemend gedigitaliseerde troepen"??

De NAVO geeft zo'n 15 maal zoveel uit aan defensie als Rusland.
Alleen de Britten geven al meer uit aan defensie dan de Russen.
Zo is de Franse defensiebegroting óók hoger dan de Russische.
De enigen die zich dus zorgen moeten maken zijn de Russen.....

De NAVO geeft nu al minstens 10 maal zoveel uit aan defensie als China.
De enigen die zich dus zorgen moeten maken zijn de Chinezen.....

Dit gezeur is alléén, om de Amerikaanse wapenfabrikanten aan orders te helpen!!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_naar_militaire_uitgaven

6
23 Ja, maar ....

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

24 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

1 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

4 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

4 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Budhwar Peth Sexy VideoMomosxxxBilu BfSexing HardcoreLauren Jasmine PornNudevista ComuRaccontieroticiClaire Stone NudeLouis Grifin PornSex Videos And RomanceBjp Sex VideoRedhead BarbieNina Elle Porn VideosSchool Hindi XxxReal Massage Hidden CamBig Tits SistersFree Couples CamVibrating Panties VidsEl Xox PornRicas FolladasBag XxxExactly EBrazzerz Free PornX X X HqHairy Nsked MenMuslim Sex KahaniDesi Chudai SexPenis ChusnaKire-088KasidieAmateur Sex FrancaisBbw HenatiOurteennetworkPenny LorenIndian Honeymoon Sexy VideoTsvideosMamacita Z PornJapnese Pron VideoSex Video Full Hd MovieXxx Sex Video PleaseOrgy FreepornLove Making ScenesSunny Leone Ka Sex Video Full HdSrx Video'sBig Boops GirlsAshley Serrano OnlyfansPegginf PornMothrrlessEuros EscourtsMadison Ivy Cream PieMost Beautiful NudeTrisha XnxxAlina Li PornstarAll Porn CimicsNoodke MagazineAudio Sax StoryNora XvideosBrazzers Huge TitsNaked Young MomsPinphlixSurbhi Jyoti Sex VideoMadygio OnlyfansSouth Indian Hot Sex VideoMom Teach Sex Hd VideosCzeck OrgyY Porn TubeAditi Mistry NudeSexy Xnx ComCarla Gugino NudeFrumpornBailey Jay TsAhoo._.Princess Jackie NudeErikaxstacyMia Melano HotNellore Sex VideosAll India Sexy MovieSky Bri Onlyfans Leaked.Pov Porn TubeManga18.cluWatch P O R NMei Overwatch PornجورديGay Crusing.pornIndian Sex Video OpenXxxx Hot MovieSybian PornDesiraespencerMissax Pornvideos3d PornanimationSites PutasBigpenisesAinsleedivine OnlyfansSani Leon Ka PhotoBoys Penis Photo스즈무라 아이리Barbie Doll SexKenzie Reeves Lulu ChuFreechatbowOutdoor Desi PornRoja Sexy PhotosVintage StripteaseMoms Masturbating SonsXxx Pron VidoEbony Bbw MasturbationAmala Paul NippleNurshNughty BlogVivo LocalDebbie Does Dallas PornCoaching Sex VideoXxy VidioXxx BleedingSpy ShoweringOne Of The Guys PornJav TodayWononceTurk PornosBbw MilfBrittany Daniel NakedYusimeXxteenSexsi Video DesiDesi Bhabhi Ki Chudai Ki VideoShowervoyeurCute Romance XxxOnly Fans PeladaMorish MillsRara AnzauFuck2date69Lena Andersson PornFivestar Porn SitesFat Fuck VideoVlog NudeSpicyteannyEnf/cmnfStreet XnxxAnal ComIndian Young XxxPorn GLesbian Slumber PartyClitoris VideoSarahillustratesvip NudeSexyvifeosXxx Video Indian Sister And BrotherWatchmygfMom And Son AnalTorture PornographyTattooed JoiPuffy Cameltoe