door verwijderd322399 in Binnenland  ·  450 Reacties

  • 17
  • 2471x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik heb al heel lang geroepen dat Nederland hun geschiedenis heeft lopen te frustreren van de laatste tweede wereld oorlog.
Mijn ouders zijn daar ook de dupe geworden van de Nederlandse mentaliteit van mensen die niet deugde plots als verzet werden binnen gehaald terwijl ze in het gehele oorlog mee hadden geheuld met de Duitsers.
Niet alleen verkeerde Joden waren er, maar ook heel veel verkeerde Nederlanders die hoge banen hadden op velen ministeries en denk eens aan de grote bedrijven Unilever Shell die gewoon voor de Duitsers bleven werken.
Wegenbouwer Bruil groot bedrijf in Ede had gewoon zijn werk uitgevoerd voor de Duitsers.
Dit alles is onder de tafel geveegd en weg gemoffeld onder de noemer van economische belangen.
Als er werkelijk een onderzoek moet komen over de verkeerde families in Nederland, dan zou het u wel eens kunnen verassen, dat u ook uit zo'n familie komt als Ascher die mee heulde met de Duitsers en is der liefde der dekmantel onder de tapijt geschoven.
Mijn vader had een wasserij en die verdomde om voor de Duitsers te werken hij was een held .
Maar na de oorlog bleek een notaris al zijn spullen onroerend goed gebouwen en huis had door verkocht aan een concurrent die wel als wasserij door heeft gewerkt voor de Duitsers.
Voor de Oorlog uitbrak was hij naar de Burgemeester geweest en hij kon vertellen dat in Kernhem al Duitsers zaten die burgemeester van toen had hem uitgelachen.
Er zou nu nog grote onderzoeken moeten gebeuren over wat er in de oorlog en wat er daarna is gebeurd.
Die Toine Beukering had en heeft gelijk dat er smerige mentaliteit onder de Nederlanders zat......
En de geschiedenis herhaald zich weer, mee heulen, waarom!!! omdat het bij de linkse Nederlanders hoort vooral die groep hebben het nog nooit afgeleerd....

6
401 Ciater

@401 Wat waren 'verkeerde Joden'?

3
402 Civ

@398
Dat is in Nederland ook zo goed als onmogelijk. Daarvoor is het veel te gecultiveerd en kleinschalig en overzichtelijk om daar bijvoorbeeld een guerrilla te willen voeren. Daar lenen landen als Afghanistan, Columbia en bijvoorbeeld een Vietnam zich veel beter voor. Om dan vanuit de jungle of gebergte met ongeregelde strijders een reguliere krijgsmacht trachten te ontregelen. Daar kun je je verschuilen om zo een rechtstreekse confrontatie met het veel sterkere reguliere leger te vermijden.

0
403 rebo

@403 Ook dat natuurlijk. En iedereen hier werd opgevoed met het idee dat je als goed burger trouw moest zijn aan het wettig gezag. En volgens mij was juist het ideaal van goed burgerschap in combinatie met welwillendheid en een wens om te laten zien een nuttig lid van de samenleving te zijn, bij een sociale bovenlaag onder de Joden sterk aanwezig, omdat ze zich als minderheid eeuwenlang in een kwetsbare positie bevonden en op de goodwill van de omringende bevolking waren aangewezen.

0
404 Civ

@403 Dat waren Joden die niets geleden hebben in die oorlog....

2
405 Ciater

Sorry @202 moet dat zijn

1
406 Ciater

@405 Wie waren dat dan? Het doel was heel Europa Judenfrei te maken...

2
407 Civ

"“Ik heb als klein jongetje een boekenkast vol gelezen over de Shoah. Ik ben altijd geïntrigeerd geweest hoe dat toch kan. Dat de Joden – zo’n dapper strijdbaar volk – als makke lammetjes gewoon door de gaskamers werden gejaagd. Dat heeft me altijd gefascineerd. Ik heb nooit het echte antwoord gevonden. Maar een ding voor mij: dat nooit meer. Daarom heb ik 40 jaar een uniform gedragen en ben ik over de hele wereld gereisd.”

cherrypicking op dit draadje, uitlichten vergroten en verdraaien, succes.

2
408 Mesjokke

De Nederlandse strijdkrachten hebben zich anders om in zijn woorden te blijven ook als "makke lammetjes" gedragen getuige de overgave na enkele dagen. Zelfs met wapentuig, iets wat de Nederlandse joden niet hadden. Hoe kan je dan als militair roepen dat de Nederlandse joden zich als makke lammetjes naar de slachtbank hebben laten brengen.

Dat hij niet begrijpt dat het een uitspraak is die nogal wat stof doet opwaaien is veelzeggend. En het NK-FVD volk? Ach het maakt niet uit wat er uit de bakkes van een FVD-er komt, al is het nog zo schandalig, het maakt ze niets uit. Veel van het NK-FVD volk heeft wat weg van sekteleden.

8
409 krek

@205 Juist ja dus zij die schadeloos hier uit zijn gekomen
Ik noem geen namen maar onder de hoge bedrijfs leven zaten ook wel mensen die hun afkomst hebben verloochend.
Lees ook de brief van Jan.....

2
410 Ciater

@409 [Ach het maakt niet uit wat er uit de bakkes van een FVD-er komt, al is het nog zo schandalig, het maakt ze niets uit. Veel van het NK-FVD volk heeft wat weg van sekteleden.]

Ik heb juist de indruk dat men met smart zit te wachten tot een FvD'er weer eens iets -het maakt niet uit wat- uit zijn 'bakkes' laat komen waar weer flink luidruchtig en verontwaardigd over kan worden gedaan, de goeden daargelaten. Een aantal participanten hier is me in dat opzicht flink tegengevallen. En ik stem beslist geen FvD, want die partij is mij ook veel te lomp-rechts.

2
411 Civ

@410 Nee, wees maar gewoon specifiek. Met vage geruchten en verdachtmakingen kan ik niet zoveel.

1
412 Civ

@411

Het is op z'n minst nogal vreemd dat een persoon die voorzitter wil worden van de Senaat deze woordenkeuze heeft. Iedere jan doedel weet dat WW II en specifiek de holocaust zeer gevoelige onderwerpen zijn zelfs na 75 jaar.
Terecht mag dan ook wel de vraag worden gesteld of deze persoon, mede vanwege zijn tevens nogal ongelukkige uitspraak over MH17 (ook zo'n gevoelig onderwerp) wel geschikt is om die functie te bekleden. Ik denk dat zijn kansen flink geslonken zijn.

4
413 krek

@412 Ik heb al namen genoemd van grote bedrijven onder de noemer omdat het voor de economie belangrijker was voor een land als ons om weer opnieuw alles op te kunnen bouwen daarom werden misschien niet meer vervolgd .
We kochten toen de oorlog voorbij was ook nog gewoon Volkswagens dus zo trouw waren we niet ik weet wel dat ik opgevoed ben geweest als mijn ouders over Duitsers hadden dan spraken e over MOFFEN dat zegt al genoeg .....ik ben een oorlogs-kind de tiende dus het ging wel door ondanks die oorlog.
Als je die verhalen hoor dan moet je denken buiten gebied.
In plaats van was goed, had hij varkensvlees in de wasgoed mand verstopt om zo aan geld en eten te kunnen komen.
En hij stookte jenever illegaal, zo zijn wij de oorlog doorgekomen....
Kan je na gaan, hoe toen de politiemensen waren in de oorlog.....

1
414 Ciater

Kijk zo trekken ze nu steeds weer partijen die eindelijk iets zouden kunnen veranderen in Nederland e.d. langzaam maar zeker door de stront..

4
415 marco

@413 [Het is op z'n minst nogal vreemd dat een persoon die voorzitter wil worden van de Senaat deze woordenkeuze heeft. Iedere jan doedel weet dat WW II en specifiek de holocaust zeer gevoelige onderwerpen zijn zelfs na 75 jaar.]

Ik vind de woordkeuze niet vreemd en heb hier ook ad nauseam geprobeerd toe te lichten waarom, en ik zal niet de enige zijn. Ik respecteer het feit dat anderen andere connotaties hebben bij die woordkeuze, maar wanneer dat vervolgens wordt gekoppeld aan beschuldigingen van hypocrisie of erger aan het adres van degenen die geen moeite hebben met deze uitspraak, zoals hier gebeurd is, verlies je veel van mijn respect als discussiepartner. Maar misschien neem ik dit hele medium te serieus.

[Terecht mag dan ook wel de vraag worden gesteld of deze persoon, mede vanwege zijn tevens nogal ongelukkige uitspraak over MH17 (ook zo'n gevoelig onderwerp) wel geschikt is om die functie te bekleden. Ik denk dat zijn kansen flink geslonken zijn.]

De uitspraak over MH17 vind ik eigenlijk veel relevanter voor zijn functie dan die waar nu om gereld wordt.

3
416 Civ

Iedere andere partij die dit gezegd zou hebben , kreeg meteen het stempel antisemitisme opgedrukt .
Als het FvD zoiets zegt wordt door de aanhang dit standpunt verdedigd .
Wordt wakker !

9
417 No newstoday

@405

Welke joden hebben niet geleden ?
Alleen zij die niet onder het Duitse regime hebben gezeten .

5
418 No newstoday

Het is heel simpel, als je die FVD'er voorzitter van 1e kamer wil worden, en dit inerview ziet als een solicitatie gesprek, dan is het gewoon gefaald.
Politiek ongeschikt dus, niet erg, ga dan met treintjes of lego spelen als je met pensioen bent.

4
419 Goldrush

@416
Maar jij bent geen kandidaat voorzitter 1e kamer.

Door deze uitspraak lijkt het alsof Beukering, die ook nog eens claimt vele boeken er over te hebben gelezen, de geschiedenis niet te kennen. De hele holocaust was industrieel opgezet, en vanuit het oogpunt van het doel van de holocaust briljant van opzet. Ik kan me niet voorstellen dat hij dat niet weet dat maakt zo'n uitspraak nog dommer. Daarnaast het was 75 jaar geleden, toen had men niet de beschikking over internet, whats app etc, mobiele telefoons Dus ja het verbaast mij niets dat het op zo'n grote schaal heeft kunnen gebeuren zonder heel groot verzet.

5
420 krek

@414 Maar wie waren dan die verkeerde Joden in Nederland? Ze hadden uiteindelijk allemaal voor hun eigen hachje te vrezen. Uit lijfsbehoud doe je dan wellicht dingen die normaliter ontoelaatbaar zouden zijn, maar ik zou toch voorbeelden willen zien.

0
421 Civ

Ik werd attent gemaakt op het verhaal van de Joodse Raad in Amsterdam onder voorzitter Asscher. Zit net het schokkende verhaal te lezen en dit getuigt niet van veel verzet.

3
422 Dissident

@420 [Door deze uitspraak lijkt het alsof Beukering, die ook nog eens claimt vele boeken er over te hebben gelezen, de geschiedenis niet te kennen. De hele holocaust was industrieel opgezet, en vanuit het oogpunt van het doel van de holocaust briljant van opzet. Ik kan me niet voorstellen dat hij dat niet weet dat maakt zo'n uitspraak nog dommer.]

Hij zegt zelf ook dat er "allerlei redenen" voor zijn, en ik interpreteer zijn uitspraak dan ook als de bedekte kritiek van een militair en FvD'er op de samenleving die die omstandigheden waaruit de "redenen" voortvloeiden in het leven heeft geroepen. Wellicht kritiek op burgermaatschappij, of op de moderniteit als zodanig, of beide. Dat lijkt ook consistent met de uitspraken die Baudet eerder deed, dus voor mij is dat aannemelijk.

1
423 Civ

@408

Het antwoord is simpel : net als alle niet- joden wist men het niet.
Het was zo onvoorstelbaar dat men daar nooit aan dacht en toen men geruchten hoorde , geloofde men die niet.
Er kwamen (gedwongen geschreven ) brieven dat men geen zorgen moest maken.
In een onderdrukkend regime kun je alles laten verdwijnen . Zie de hele volksstammen die door de Russen uit de Baltische staten zijn verbannen en nooit teruggevonden zijn .
Zie de kinderen van de “ dwaze moeders “ in Argentinie.

8
424 No newstoday

@422

De joodse raad had het idee dat men zo nog iets kon redden .
Ook die kenden de duistere plannen van de nazi’s niet .
Achteraf oordelen is heel gemakkelijk of zoals men hier zegt : achteraf kan iedereen de koe in de kont kijken.
Je kunt er wel van leren om dingen vroeg te signaleren .
Ik vrees dat Veel Nederlanders die kritische blijk ook kwijt zijn .

8
425 No newstoday

@409 ;

1) Doe je geschiedenislessen eens over. Nederland heeft de aanval van paramilitairen weten af te slaan maar als reactie daarop heeft Duitsland Rotterdam plat gebombardeerd. De gehele historische binnenstad werd vernietigd. Naar schatting kwamen 650 tot 900 mensen om en ongeveer 80.000 werden dakloos. De Duitsers dreigden door te gaan met dergelijke bombardementen, Utrecht zou de volgende zijn, als Nederland zich niet overgaf. Tevens rukten de Duitsers op met tanks waar de Nederlandse strijdkrachten weinig weerwoord op hadden. Daarom is toen van hogerhand besloten om Nederland over te geven. Wat had jij dan gewild? Geen stad meer overeind in Nederland? De overgave had dus helemaal niets te maken met 'laffe soldaten' maar met een verstandige maar akelige keuze.

2) Nederland is verworden tot een emo-land. De tenen haast gevoeliger dan die van de moslims. Het gaat niet meer om de waarheid, om feiten, om prestaties, om rationeel denken maar om het gevoel, de emotie en de toon. Niet meer om wat er gezegd wordt maar om wie het zegt. Ik ben oprecht blij dat er een partij is opgestaan die daar nu eens van af wijkt, of ik het nu eens ben met hun gedachte goed of niet; ons land zou eens bestuurd moeten worden door partijen en mensen die regeren vanuit verstand en niet vanuit emotie; daar is al teveel mee kapot gemaakt.

3
426 Mariska3

Zelfs met een goede inleiding spreekt een historicus uiteindelijk niet in termen als, 'makke lammetjes' als het over de holocaust gaat. Er is veel over geschreven over de Jodenvervolging, ook over het Joodse verzet , waarin veel aandacht wordt gegeven aan de onvoorstelbaarheid, de graad van organisatie en ook het geringe verzet.

Dan komt zo'n nitwit politicus, die vindt dat voor de positie van voorzitter van de Eerste Kamer geen politieke ervaring noodzakelijk is, en die begint over een zeer gevoelig onderwerp plompverloren over, 'makke lammetjes' als het over de vermoorde leden van het Joodse volk gaat. Hou toch je mond man!

10
427 Hendrianus

Ik durf te wedden dat er ontstellend dom volk is dat hem nog verdedigd en gelijk geeft ook. Op zijn best is dat het type FvD aanhang dat wel beter weet maar Baudet en gevolg koste wat het kost als van alle blaam vrij moet zien en presenteren. Ik vind het al heel wat als ik het voor de helft met een partij eens bent maar in het populisme is de totale onderwerping aan het partijdogma verplicht en staat niet ter discussie. Dat wordt het “hij heeft weer gelijk” principe genoemd, naar een veelvuldig commentaar van fans op hun rechts-populistische heiland.

7
428 Ketter

@424 Ik denk dat het niet zo eenvoudig ligt en dat men niets met 100% zekerheid wist, wel veel vermoedde, en ook allerlei strohalmen aangreep om het ondenkbare niet te hoeven denken, tegen beter weten in.

0
429 Civ

* Verwijderd door de redactie *

430 krek

@430 ; You just proved my point.

2
431 Mariska3

Weer een typische karaktermoord. Een zin uit de context halen. En daar breed op inhakken.

Oorzaak misinformatie, selectief informeren. Lijkt op pure propaganda.

2
432 Suikerbeessie

De linkse antisemieten zijn weer verschrikkelijk hypocriet aan het doen hier zie ik. Zum kotsen.

2
433 Spraypaint

@415

Nope, FvD wentelt zichzelf constant door het stront en roept dan dat zij om zich heen een zweem van lavendel meedragen.

Blij dat de 'kameraden' van Thierry zich in ieder geval van hun 'goede' kant laten zien.

Moge hopen dat bij de mensheid nu eindelijk eens de oogjes opengaan. Een heel gevaarlijk clubje dat FvD.

6
434 Zwartwit

@426

Door geallieerde bombardement op Rotterdam zijn bijna twee keer zoveel Nederlanders omgekomen: https://nos.nl/artikel/2259492-veel-meer-doden-door-bombardementen-geallieerden-rotterdam-in-woii.html

Ken je feiten, toch?

3
435 Zwartwit

@431

Ben je nu een Nederlands of Engelstalig? Wat is er mis met de stelling "U bewijst dat ik gelijk had"?

Moet dat echt in het Engels? Je lijkt Thierry wel met zijn boreale latijn gereutel in de 2e kamer.

5
436 Zwartwit

@433 "...De linkse antisemieten zijn weer verschrikkelijk hypocriet aan het doen hier..."

Ja, Palestijnen knuffelen, Islam importeren, zionisten voor Nazi's uitmaken.....maar als er dan politici opstaan die tenminste voor de Nederlandse burgers en waarden opkomen worden die via de meest fantastische omwegen met 'anti-semieten' en 'Hitler' vergeleken....

De man zegt alleen maar iets wat algemeen bekend is: hoe het zo ogenschijnlijk vrij makkelijk ging een ongewenste bevolkingsgroep systematisch op te pakken, af te voeren en in kampen op te sluiten.......

De Linkse Kerk voelt namelijk wel aan dat dit een verborgen kritiek zou kunnen zijn op de politiek van Brussel die ook over de lijken van miljoenen gaat (Libië, Syrië, Maidan, Oekraïne, gele hesjes, afschaffen referendum, kapotbezuinigen burgers enz.) om zijn 'Één Groot Europa' te verwezenlijken.................................

2
437 CoolMemories

@322 De rechtse poepspuiters zijn nog veel erger!

4
438 dummydum

@322 Sorry verkeerd nummer

3
439 dummydum

@438 moet zijn voor @433

3
440 dummydum

@10 Die zitten al bij het fvd!

3
441 dummydum

@408 "...Dat heeft me altijd gefascineerd. Ik heb nooit het echte antwoord gevonden...."

Het antwoord is: doordat het een en ander (politiek, economisch, cultureel) mis ging in Europa en antisemitisme toenam voelden de Joden aan dat zij de schuld gingen krijgen en namen zij de zondebokhouding aan....een collectief offer met het fatale gevoel 'deel uit te maken van een groter overweldigend geheel en er niet aan te kunnen ontsnappen'.....dit offer is dan later ook lang en veelvuldig ingezet om via de Linkse Kerk naoorlogse Joodse belangen en doelen te succesvol realiseren.

3
442 CoolMemories

@425 ; Signaleren alleen is niet voldoende. Het is ook van belang dat men er iets mee doet en wat dat dan is.

Gezien jouw reactiegeschiedenis gok ik dat jij het hebt over een groeiend racisme van blanken naar gekleurden en dan met name moslims. En dat wil jij met repressie de kop in drukken. Want "moslim zijn de nieuwe Joden".

Ik signaleer al jaren iets heel anders. Ik signaleer een beleid dat mensen onder een vorm van dwang een andere cultuur wil doen aanvaarden. Verandering eist in het leven van alledag. Een openarmen beleid dat veel nieuwkomers verwelkomt zonder zich af te vragen hoe dat financieel moet en wat de gevolgen daarvan zullen zijn op alle vlakken; van onderwijs, zorg, sociale vangnetten, sociale binding, gemeenschapszin tot (nationale) veiligheid. En ik voorspel dezelfde uitkomst als jij: een vorm van burgeroorlog. Ik zie repressie echter niet als oplossing maar als katalysator; olie op het smeulende vuur. Ik ben bang dat het te laat is voor een echte oplossing. Maar als die er nog is zal die gezocht moeten worden inde bescherming van de Nederlander met Nederlandse roots en verbondenheid in de Nederlandse samenleving. Rationalisme versus emo. Je kan een kruik namelijk te water laten tot 'ie barst; meer te water laten zal dat barsten versnellen; niet voorkomen.

1
443 Mariska3

@15 "....Pim Fortuyn werd op geen enkele manier naar een 'slachtbank' geleid...."

Klopt, Pim Fortuyn werd geliquideerd, ge-extermineerd omdat hij de Linkse Kerk en haar agenda voor de wereld in de weg stond......de Linkse Kerk moest van hem af zoals een terrorist van zijn gijzelaar......vandaar dat Volkert niet echt als moordenaar gezien werd en nu vrij rond loopt zonder enige verplichtingen......

2
444 CoolMemories

@444 Fortuyn werd vermoord door een eenling. De moordenaar is veroordeeld en heeft zijn tijd uitgezeten.

1
445 Civ

@445 dat zou ik zeker niet zeggen een eenling.
Het was een optel som van de situatie creeren totdat een gek toeslaat....
Door makke schapen Pvda vooral.
En vergeet niet dat een brain en mind een ontvanger is en een zender.
Hoeveel gedachten heb jij, en hoeveel zijn je eigen gedachten?
Midner als 1% kan ik je voorspellen.

3
446 Goldrush

Een basisding van joden is respect voor geleerdheid, kennis, maar ook traditie en stijl. Cultuur als het ware. En daarom hebben ze een wat hoger iq dan de gemiddelde Europeaan.

Dat is al een reden waarom sommigen anderen wantrouwen, als die slimmer zijn dan zij. En al helemaal als ze zich afzijdig houden en vooral onderling socialiseren en trouwen.

Wij autochtone Europeanen zijn ook gemiddeld intelligenter en met een ontwikkelder cultuur dan wat er de laatste jaren aan immigranten binnenkomt. Wij hebben hetzelfde probleem als de joden toen:

Met meer intellect en een hoger ontwikkelde cultuur gaat vaak meer subtiliteit, meer vredelievendheid gepaard. Sterker nog, zonder dat krijg je die hoger ontwikkelde cultuur niet.

Dan komt er een barbaarse horde die zich er niets van aantrekt of jij ze subtiel buitensluit, tijdelijk, bij een foute beweging, of je wenkbrauwen naar ze fronst, toch duidelijke signalen binnen onze maatschappij waar de fouterik op reageert door zich tijdelijk terug te trekken en beter te gedragen.

Nou, die barbaarse horde slaat je als antwoord op je subtiele reprimande gewoon vierkant op je bek en verkracht je vrouw en vermoordt je kind, steekt je auto in de fik en gaat in je huis wonen.

En dan? Dan heb je daar geen weerwoord op. Zo zijn er al heel veel culturen ten onder gegaan. Vooral als de eigen overheid ook nog eens corrupt is en zich laat omkopen om e.e.a. te faciliteren.

3
447 Wendel

@424
Onwaar. Men wist het wel. Maar er werden onschuldige joden voor de wolven gegooid om zelf buiten schot te blijven. En dat heeft een hele tijd gewerkt.

8
448 samcash

** gebruiker verwijderd **

@358U ook weer een momentje van triomf ,joepie

449 verwijderd682241

@400
Heel kort gezegd: als je niet ging ging je gelijk dood, als je wel ging ging je later dood, dus je ging.

Ik kan het me haast niet voorstellen, maar als ik het probeer is dat de conclusie.

1
450 Gekste Henkie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

1 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Porn ReactBlacked.eawBoro DudhPillow Hump Joi80s PornosCasting Couh PornOnly Fans GirlsHotscopwSkylarmaexoAriana Grande N A K E DMiruko HentaiBrooke Monke NudesYoungoerpsIndian Hijra Sex VideoHindi English Bp PictureTeenslove BlackcocksTeen Hardcore Porn VideosFreesexcafe ComFirst TimexxxAnal Sex HdIndian Fuxk3d Big Boobs PornMax80 EscortAugust Ames GifLiza Del SeraHeavy Sex HdDesi Sex HaryanviNhentai MotherHentaivideBeurettzvideoXhamaster Sex ComMom Friend XnxxSexxyjaimeJailyneojeda LeakBig Ass Mom FuckSaniloniActress Bathing VideosSexo.com VariosBedoageSexyhinataLisa Sparx XxxRaileytv NudesJimmy Michaels PornRoboot PornXxx BrazzaPics Of Nice TittiesBlack CreampiepornSunnyxxxxSumbissive PornSucking Moms TittiesVicki Chase NinfomanaLeah Winters BbcKingcomixxxNoodle MagezineXvideos VpnMujra SongMarathipornActress Roja NudeAntichrist Sex SceneGloryhole HunterAbuse Videos PornShesfreaktHd Beautiful Porn VideosSexwebseriesBest Desi PornAunty In NudeHabesha PornMom Son Porn FreeItalin Porn MoviesReddit Cum TributeMulheres Nuas FamosasBlack Lisbian PornWeight Gain HentaiHindi Porn VideoXx Video Xx Video Xx Video XxDownload From XnxxHomegrownfeaksAsians GonewildPrincessbelleeeWwe Sunny NudeMad XxxLatest Blacked ComTamilnadu College Girl SexPussy Licking PornNew Massage PornRough Sex Video DownloadErothtotsKatie HolmesnudeXxxxcxJapan Tiny ComMypornSister Xx VideoSunny Leone S SexyVideos Pornos En EspanolGay Porn TwiSyren De MerXnxx GirlfriendBit Tits ThreesomeJav RapeWww Marathisex ComDoodwali ComHenataiDanny D FuckMom Son Porn RealFacislabuseMuslim Xnxx ComFreya Allan NudeHighschool Of The Dead HentiPublic Nip SlipsDoujin HentaEbony Po RnHenta IgamesVidéo Pornographique GratuitePornographie ProAdultwoeCumshots InterracialYiff GalleryMia RandJules Jordan Porn VideosSexmex ModelsDiy Pocket PussyPorn ImajesPorn Movies FulGaymale TubeTrisha Paytas BoobsBrandi Love BjFamily Guy Lois NudePoran Video Full HdDoggystyle PawgLadt PornQuadrinhos 3d PornCystal LustPierre Boo NudeRaj Kundra PornSex With RainPutas En Cd. JuarezWww Tubev SexZoophilia PornHajimete No OrusubanMia Khalifa Xxx ComSexy Hard FuckSasha Grey AssPorn Star MovieaDallas Cowboys Cheerleaders NakedOriginal Tamil Sex VideoIndian Nude TubeVouyuer House TvIndian Wedding XxxStep Sister And Brother XvideosDyrtiroulette