photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Spontane staking bij De Lijn in Antwerpen na geval van agressie

Bij De Lijn in Antwerpen is een spontane staking uitgebroken waardoor het busnet zwaar verstoord is. Oorzaak is een geval van agressie tegen een buschauffeur gisteren. De chauffeur is een paar dagen werkonbekwaam.

74 reacties

  • Karel Wary

    5 jaar geleden
    Wie voelt zich wel veilig op het openbaar vervoer als een bende, meestal niet betalenden, de rust komt verstoren door onwelvoeglijke gedrag waar niets tegen gedaan wordt.
  • Herbert Verbeeck

    5 jaar geleden
    Misschien eens in Amsterdam gaan kijken? Verplicht in en uit tikken, ongeacht het type betaling of abo. Een balie in het midden van de tram die controle heeft achteraan.
  • Willem van Gullik

    5 jaar geleden
    En hoe zag de agressieveling er uit? Is er een beschrijving? Is er een verband met de uitslag van de verkiezingen?
  • Anne Marie De Keersmaecker

    5 jaar geleden
    Er hangen al camera's in de bussen ,waarvoor dienen die kleine blauwe bollekens in de bus anders.Het bestuur en de directies van DE LIJN die stellen als eerste de vraag:"heb je het niet uitgelokt?".Met de chauffeur zelf daar zit men niet mee in en vragen hoe het met de chauffeur gaat nog minder .Geen wonder dat NIEMAND buschauffeur bij de lijn wil zijn,worden niet gesteund door het beleid van de lijn en weinig betaald om op hun gezicht te laten kloppen
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    En het openbaar vervoer maar promoten. De politici hun gezicht wordt niet bewerkt.