Baudet mag niet meedoen in de provincie (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Mrs. K in Politiek  ·  35 Reacties

  • 1
  • 542x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Captain Hero

het heet een cordon sanitaire en het is zo ondemocratisch als de neten

10
2 semperpenis

De boreala aura die om het FvD hangt zal wel de boosdoener zijn.

17
3 Tussenderegels

en met onmogelijke standpunten kom je ook een heel eind.

13
4 Tussenderegels

@2 zo werkt t in bedrijven ook; men zal er alles aan doen om zijn positie te behouden

9
5 maarten1234

Grote kans dat al die provincies achter de schermen gewaarschuwd zijn door het binnenhof af te zien van het respecteren van de stembus uitslag. Men wil hoe dan ook de klimaat doelstellingen bereiken en daar past het forum niet in...draagvlak is een veel gebruikte term door het kabinet maar o.a.dit soort acties smelt dat als ijs in de zon.

8
6 Voorzittershamer

@5 maar noem het dan geen democratie

7
7 semperpenis

@6 Ja alles voor het grote geld" klimaat" dus, en de burger kan alles betalen.

6
8 Pelikaan

Er moet een EUSSR gesticht worden met Klimaat als nieuwe religie (opium voor het volk)! Dat heeft alle prioriteit!

De Linkse Kerk heeft lak aan democratie, referenda, soevereiniteit, landen en het welzijn van de burgers!

7
9 CoolMemories

@8 "....Ja alles voor het grote geld" klimaat" dus, en de burger kan alles betalen...."

Het is de christelijke kerk 2.0 De nationale burgers moeten massaal offeren voor de transnationale kathedralen (hobbies) van de elites...

7
10 CoolMemories

-
Het is voor Baudet zaak om veel meer stemmen te halen bij de volgenden TK verkiezingen; veel meer dan nu aangegeven wordt bij de peilingen. Dit cordon sanitaire kan dan maar een zeer korte tijd stand houden en is niet zo van groot belang.
-
De VVD zal geen steun verkrijgen van het FvD in de eerste kamer. De VVD zal dan bij de (s)linkse partijen steun moeten verkrijgen en dat gaat een zeer hoge prijs krijgen. Onder andere een groot zetelverlies van de VVD aan het FvD.
Het komt er nu echt op aan voor het FvD de komende twee jaar.
-
De grootste bedreiging voor het FvD is niet de VVD op rechts, maar een fictieve linkse partij die het volk op even grote wijze weet aan te spreken als Baudet. Zo'n partij zou het FvD en ook alle andere partijen overvleugelen. De SP zou zo'n partij kunnen zijn, of liever gezegd: kunnen worden. Maar dan moet er wel heel erg veel veranderen binnen die partij.
/-
-

5
11 MrCally1

@11 in principe komt elke partij daarvoor in aanmerking, als er maar genoeg verandert. er is iets grondig mis met deze 'democratie' en de vraag is of verandering van dit systeem überhaupt op democratische wijze te realiseren is

4
12 semperpenis

@9 En in jouw filosofie zijn aanhangers van rechts dan blijkbaar de nieuwe heidenen. Leuk, 1+1=2 uiteindelijk. Omdat die Christelijke kerk je erg hoog zit: Je weet wat de bijbel zegt dan toch? Dan gaat alles naar de "filistijnen" (2.0, dat wel).

3
13 Tussenderegels

@11
-
Ik zie de PvdD niet zo gauw in staat zijn om een bedreiging te zijn voor het FvD, omdat het altijd een "one issue partij" zal zijn; hetgeen ook geldt voor de ouderenpartij. Ook de PvdA niet. Er is immers nog veel oud zeer onder het volk door de neoliberale escapades van de PvdA in Rutte II met de neoliberalen Klijnsma en Samsom. Dat maakt de PvdA zeer kwetsbaar als zij ook maar iets groter wordt. De klimaatschreeuwers van GL zullen zichzelf uit de markt prijzen.
-
Dit zijn allemaal geen systemische veranderingen, maar veranderingen binnen het systeem. Het voordeel van als het FvD groter wordt is dat er dan eindelijk zich is op een verbetering van het democratische systeem in Nederland; en dat is hard nodig. Maar dat kan ook als een linkse partij groter wordt.
/-
-

3
14 MrCally1

@14 Lees ik nou goed dat je nu ook vindt dat FvD een one issue partij is?

3
15 Criticaster

@14 Mijn indruk is dat het FvD zeker invloed had kunnen uitoefenen op het klimaatdebat in termen als haalbaarheid, gezond verstand en betaalbaarheid. Hier is zeker behoefte aan in het land. Door het klimaatprobleem botweg te ontkennen hebben ze zichzelf als partner buitengesloten.

2
16 Tussenderegels

Wat te met de PVV hebben gemaakt maken te nou met de FvD. De andere partijen wollen allen maar burgers kaal plukken wat PVV en FvD niet wollen. De wollen allen maar lasten verlichtingen voor burgers door zetten daarmee de andere partijen zich niet meer verrijken kunnen om zich de zakken te vullen.

6
17 Gunther

Heeft hij die uil van Minerva nog in zijn reet?

5
18 Denisova

@17 Je zou toch denken dat Thierry beter had moeten weten, na gezien te hebben hoe die Greet zich onmogelijk heeft gemaakt... Tsja als je je nog suffer gedraagt dan die Geert dan houd het gewoon op.

5
19 Jaap Oudenaerde

@17 Waarom steunt Geert dan steeds de voorstellen die extra lasten naar de burger brengen?

3
20 Criticaster

Prima, geen pseudo-fascisten in welk bestuur dan ook.

8
21 Mac Benac

Zie je wel dat ze ook al geboycot worden net als de PVV.
De gevestigde partijen hebben helemaal niets met democratie, ze willen alleen maar macht om u dingen op te dringen of afdwingen.
Dat noemen ze nou partijkartel.

3
22 WHuls

@22
Ze worden niet geboycot; de verschillen met andere partijen zijn simpelweg te groot om te kunnen samenwerken. Als je FvD en GL samen zou laten werken, dan krijg je een mengelmoes van standpunten die heel ver afstaan van het originele programma van FvD en ook van dat van GL. Je krijgt dan dus iets waar de FvD-stemmer niet blij mee is en de GL-stemmer ook niet.

3
23 WTR

Logisch, de gevestigde politiek zijn gewoon halve fascisten. zij tolereren geen tegenspraak, geen democratie en verkopen ons land aan derden.
Volgens CDA,PVDA,D66,GroenLinks,VVD mag de gewone burger zich wel kapot betalen aan hun onzin. En nadat de burger uitgekleed is de weg vrijmaken voor het nieuwe volk.

4
24 Handalf

Democraytie???? Nee schijn democratie!!

4
25 Widaan

@23
Onzin, als er zoveel mensen op een partij hebben gestemd moet je dat terug zien in een beleid en anders kun je net zo goed het stemmen afschaffen.

4
26 WHuls

@26
Wat is er dan precies onzinnig aan mijn stelling? Klopt het niet dat de verschillen tussen FvD en de andere partijen erg groot zijn? Of klopt het niet dat een compromisbeleid tussen FvD en andere partijen de keizers van Fvd en die andere partijen teleur zou stellen?

1
27 WTR

@25 herstel Democraytie = Democratie sorry!

2
28 Widaan

Hij zal er weer zijn boreale fantasien op loslaten deze lavendelubersturmfuhrer.

3
29 Denisova

@23

Als je meent te moeten meeheersen moet je je cooperatief opstellen en kunnen overleggen en samenwerken .
Als men dat niet kan houdt alles op.
Sta je er wel bij stil dat andere partijen ook stemmers hebben en dus rechten ?

5
30 No newstoday

@22

Ze worden niet geboycot .
Ze sluiten zichzelf buiten .
Jij begrijpt democratie niet .
Een coalitie die een meerderheid vertegenwoordigd = democratisch .
En nee, dat is geen partijkartel want iedereen mag meedoen .
En dat doen de meeste partijen van klein tot groot ook overal wel wel ergens .

5
31 No newstoday

@27
Wat denk je dat een compromis in houd?
Natuurlijk zijn er altijd teleurstellingen bij partijen, iedere partij zal water bij de wijn moeten doen bij een compromis, dat is normaal.
Maar het gaat de gevestigde partijen om macht en niet wat de burger wil.
Een goed voorbeeld was het gedoogkabinet waar de PVV ook belangrijke standpunten inleverde maar door toedoen van het CDA die zijn afspraak niet na kwam.
Het CDA was nooit van plan om met de PVV te regeren maar was bezig om een spelletje te spelen om de PVV de zwarte piet toe te spelen.
Als het CDA zich aan de afspraak had gehouden had dat kabinet de rit gewoon uit gezeten.

3
32 WHuls

@32

"Natuurlijk zijn er altijd teleurstellingen bij partijen, iedere partij zal water bij de wijn moeten doen bij een compromis, dat is normaal."

Ja, dat snap ik, maar waar het om gaat is dat sommige standpunten zover uit elkaar liggen dat er eigenlijk geen compromis mogelijk is. Kijk bijvoorbeeld naar de klimaatstandpunten van GL en FvD. GL wil vol inzetten op klimaatmaatregelen en FvD wil daar helemaal niets aan doen. Als je een compromis sluit, waarin je pak 'm beet 50% van de plannen gaat invoeren, dan zijn zowel GL- als FvD-kiezers ontevreden.

0
33 WTR

@33
........ Als je een compromis sluit, waarin je pak 'm beet 50% van de plannen gaat invoeren, dan zijn zowel GL- als FvD-kiezers ontevreden. ..........

Dan is het toch een goed compromis want dan zijn er 50% tevreden.

Het probleem is dat er partijen zijn zoals GL die principiëel tegen samenwerking met FvD of PVV is
Dat heeft dus niets met inhoudelijkheid te maken.

Maar het kan dus wel.
https://www.1limburg.nl/limburg-enige-provincie-met-gedeputeerden-forum-en-pvv

0
34 WHuls

Volgende verkiezingen word die alleen nog maar groter.

1
35 annie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@10 reactie 12. https://www.nieuwskoerier.nl/news/983480-protest-op-4-mei-tijdens-dodenherdenking-tegen-tweede-kamervoorzitter-ma...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Rinze
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@1 Nou gister werd er een bontkraagje met 1 hand door en reus van een politieman uit de Jumbo gehaald en achter in een arrestatiewagen gepleur...

8 minuten geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7 Jij, als stoere Friese kerel zult er weinig last van ondervinden. . . . maar ga tegenwoordig als jonge vrouw alleen of als Jood met een k...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Weetal
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Lekker toch.Laat maar komen.Des te eerder breekt de pl**res uit in Nederland....

9 minuten geleden geplaatst door Weetal

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@57 Dat was een 🖕 naar D66. De Prinsenvlag is een historische Nederlandse vlag die helemaal teruggaat tot aan de Tachtigjarige Oorlog (1568-...

14 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@7Ik heb geen geloof en ik leef nu in het heden ten dage en niet in de geschiedenis. In de geschiedenis vind je vuile was van ieder volk en re...

14 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Rinze
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7Welke vrijheden heb je precies ingeleverd ?...

17 minuten geleden geplaatst door Rinze

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Natuurlijk is hij op het feestje van de man die hem zijn vrouw heeft toegewezen.Natuurlijk wel met zijn russische speldje op de revers....

19 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Reconquista
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

""dan heeft de supermarkt in ieder geval extra bewijs voor de politie."'Vertederend dat Dirk nog denkt dat de politie daar iets mee doet. Er...

19 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@3 Kijk dan de geschiedenis van je eigen fijne geloof even na....

22 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Desi Chudai Video HindiSlipingsexPirncomicsVoyauer PornPorn GallrryRecit BdsmEscorts Paris 16Life SelecgorNancy Pelosi NudeXnx Video SareeXx English Sexy VideoLedis SexDesi Boudi Mms VideoSexe Français GratuitT EscortDelta WhiteSusansarandon NudeVpn XxxXhamster Sex ComBhai Bahan Sex ComMilf With Black HairBlack Girl X VideoTickle Torture PornFree Porn On YoutubeBig Booty Japanese PornTubesafaryHentai NtrSanya Malhotra HotBusty Indian SexCarupskirtRiley Reid NurseBrowneyedxkitty NudeFrogtied1996 Wimbledon StreakerRoberta CortesXxx HotvIncest Porn MoviesPussyflashPorntubesitesKaley Cuoco Sexsceneسكسي لحسVillage Sex Video TamilEmilylynne PornBangla XxxPoreno 2023How To Download Porn VideosDeshi Girl PornHot Sex Video KannadaSon Seducing MomCartoon Xxx VidsCartoon Xxx VidoesFree Porn ShemalSee Through Micro BikiniMasala X VideosMilf GigiMommy Asian PornWatersports Gay PornKeira Knightley SexyLinsday Lohan Naked무료야동Condom FuckPorn Con Mi CuñadaRomantic Nude VideosTamil Bhabi SexKunoichi HentaiTürk Porno IzleAu Pair GirlsIndian School XnxSelfie MasturbationRandom Porn GeneratorAdult Porn MovirsSaffron Rose PornChloe Sevigny BlowHentia SubbedSwapna Sex VideosFucked To DeathBangla Sex VideoNude WredtlingAnallesbiansRecurdbateFree Famley PornCloseup PussypicsForeplay Before SexAsex VideosLayla Jenner LeaksInterracial Pic PornFucking Video Download HdSunny Leone Mobile NumberLesbian Panty SniffingNormalnudesHot Porn PiKarla Crome NudeEnglish CartoonStepmom And Stepson XnxxAssamese Sex ComGemma Arterton In The NudeFotos De Desnudos Mujerال VpnJulie MichaelsBarzzersBokep Barat CantikCx VidsKlea PinedaIndian Gf Hot SexViolette Blakk BbcHot Babe Strip情色 电影Voyeuor PornJuicyjadeHentaifixIndian Big PussyNew Xxx Video HindiPorn Gay RealMother Sucks My CockKamasutra XnxPorn Of The 60'sXnxx IndjanNatalie Alyn Lind NudeIshowspeed DickNew Sex SiteNude Sexy WomenTalyor Swift SextapeThumbnail PornMassage Happy Ending Near MeSocialmediagrilsBrittney SkyeNina Dobrwv NudeNathalia FontesBest Kissing PornDelhi Sexy BfFree Brother And Sister Sex VideosWife Swapping Story HindiPinkyxxx PornBbwfree PornVideofreesexTelugu Telugu SexCute Sis PornBhabhi Devar Ki SexScarlet Rose Porn VideosFull Power PornJamielizzItalian PornographerJapanese Mom And Son Xxx MovieTeenfideliytMother Bang TeensCuck Porn WifeSexy Porn GamesXnxx Hot MomHot Girl Sex ImageBryci