Voedselbank zoekt baklava voor Suikerfeest

BREDA - Natúúrlijk wil de Voedselbank nu met het Suikerfeest ook graag baklava en halal-worstjes in het pakket. Maar het aanbod is karig. ,,Zou de krant een oproep willen plaatsen?”

  1. Goed Nieuws in beelden gevangen
    Foto's

    Goed Nieuws in beelden gevangen

    HOOGE ZWALUWE - Vier generaties vrouwen in Hooge Zwaluwe. Lori van Groesen (28) werd op 28 februari van dit jaar voor de tweede keer moeder. Ze beviel die dag van dochter Lilou en dat was ook mooi nieuws voor de ‘grote broer’. Wederom vier generaties vrouwen in de familie. Naast Lori staat haar moeder Joyce (51) en daarachter haar oma en overgrootmoeder Marion (68). Met de geboorte van Lori, 28 jaar geleden, hadden ze ook vier generaties vrouwen. Helaas is oma’s moeder Miep in 2002 overleden. Van harte gefeliciteerd!
    Breda
  2. Gesta blijft zich kranig verweren tegen degradatie, nacompetitie WDS’19 is nagenoeg uitgesloten
    PREMIUM
    Vierde klasse B

    Gesta blijft zich kranig verweren tegen degradatie, nacompeti­tie WDS’19 is nagenoeg uitgeslo­ten

    Niet zo lang geleden leek het erop dat voor WDS'19 de nacompetitie weer de kers op de taart zou worden. Maar na twee nederlagen op rij, lijkt het nu over en uit te zijn voor de Bredanaars. Waspik was met 0-1 te sterk. Ondertussen blijft Gesta zich kranig verweren tegen de mogelijk degradatie. Thuis werd met 3-2 gewonnen van TVC Breda. Molenschot pakte tegen Chaam een belangrijk punt en kan niet meer rechtstreeks degraderen.
    Breda