Nancy Pelosi.
Volledig scherm
Nancy Pelosi. © EPA

Pelosi: “Ik wil Trump liever in de gevangenis dan afgezet zien”

House Speaker Nancy Pelosi zou op een vergadering met kopstukken van de Democratische partij gezegd hebben dat ze de Amerikaanse president Donald Trump uiteindelijk “in de gevangenis” wil zien, eerder dan “afgezet”. Dat bevestigen verscheidene aanwezigen, meldt Politico.

28 reacties

  • Steve Wildemeersch

    5 jaar geleden
    Mr. Noël, mag ik vragen van waar u het haalt dat dhr. Trump opkomt voor zijn kiezers? Ik ervaar namelijk andere zaken... onlangs nog de VS bezocht? Beetje duur aan het worden... handelsoorlogen worden natuurlijk betaald door de bevolking... Staalindustrie kamp met het zelfde probleem... Indien u enkel de rijke kiezers bedoeld ( en laat dat dan op zijn minst miljonairs zijn), Dan heeft u volkomen gelijk, maar hier waren de hesjes al op straat gekomen hoor onder zulks beleid...
  • Lucie Vervaeke

    5 jaar geleden
    Hopelijk wordt Hilary terug kandidaat , zou top president zijn.
  • Kevin Noël

    5 jaar geleden
    Trump wordt opnieuw verkozen dus kan ze nog lang wachten. Ze zou beter haar partijgenote Hillary in den bak steken. Trump komt tenminste op voor zíjn kiezers.
  • Eric Leysen

    5 jaar geleden
    "Democraten" zoals zij moeten eens dringend gaan bekijken wat zij onder de definitie democratie verstaan. In ieder geval niet het opsluiten van democratisch gekozen presidenten of politieke tegenstanders. Dat lijkt me eerder iets voor andere regimes. Maar we kennen het hier ook met een partij die door zogezegde verdedigers van de democratie wordt uitgesloten....
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    @Fons Casteels , weeral compleet fout Fons . Je zit gewoon Trump zijn marionet Barr na te praten . Feit is dat Mueller wou dat het congess zou oordelen of er collusion of obstruction was . Barr heeft dat nu kunstmatig kunnen afhouden omdat hij Trump beschermt . Ook schrijft Mueller dat hij geen beschuldigingen aan het adres van de president heeft neergelegd omdat een zittende president niet mag beschuldigd worden van een misdaad .Het rapport pleit Trump in geen geval vrij .