door Havermout in Overig  ·  26 Reacties

  • 17
  • 537x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Werd eens tijd zeg....

1 verwijderd322399

Juich het maar toe.
Het is een slippery slope en we zijn allemaal 'next'.

19
2 korrieporrie

Uitstekend ! Je kunt zulke lieden beter géén podium bieden voor hun gewelddadige, zieke denkbeelden. Hetzelfde geldt voor zgn. `demonstraties`, lees haatzaaierij en intolerantie jegens andersdenkenden, van neo-Nazistische bewegingen.

5
3 Saysame

@3 Je oordeelt over een karikatuur. Bekijk eens wat 'holocaustfeit-debunkfilmpjes' zou ik zeggen. Zit best goed spul tussen. Deze is bijvoorbeeld erg goed vond ik.
.en zo zijn er nog wel een paar dus kijken nu het nog kan zou ik zeggen.
Ook de minder prettige onderwerpen moet je gewoon kritisch kunnen blijven bekijken en je moet zelfs gewoon de vrijheid behouden om tot andere conclusies te komen dan de rest.. anders is er geen vrijheid maar tirannie.

17
4 korrieporrie

@3

Slettebakken die tegen pooiers aanrijden, jonge meisjes die tutorials krijgen over hoe ze een dikke laag plamuur op hun bakkes kunnen smeren om er appetijtelijk uit te zien (want jezelf zijn is niet oké). Gasten die meiden ‘hun bitch’ noemen.

Donkere mensen die zichzelf en elkaar ‘nigger’ noemen en ‘black is beautyfull’ (moet een blanke is proberen).

Feministen die op de bres gaan voor gesluierde vrouwen terwijl in Iran de vrouwen juist ongesluierd willen rondlopen....

Zal ik nog even doorgaan?
YouTube meet met 2 maten.

Geweld, aanzetten tot haat mag er af.

Maar accounts sluiten van mensen die kritisch zijn tav de EU en het immigratiebeleid, die terug willen gaan naar minder kapitalisme, meer minimalisme en paganisme gaat mij te ver, dat noem ik censuur!

13
5 Dunkelheit

Lastige kwestie.

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed.

Maar... feiten ontkennen omdat deze slecht in je politieke denkbeelden passen of in je rare complotdenken… moet je dat laten gaan?

De holocaust ontkennen is respectloos, harteloos en wreed.

Dus ja, terecht dat al die mafketelfilmpjes verwijderd worden.

3
6 Violier

Holocaust is iets waar ik nooit iets hoor over de andere helft van slachtoffers gedurende de genocide van Hitler, en dus voor mij is de Holocaust slecht een gedeeltelijke waarheid en geschiedenis van Nazi Duitsland. De Joodse PR machine probeert de wereld alleen maar de joodse slachtoffers te laten herdenken.

8
7 niet-alles-geloven

@7 Feit dat je geen enkel aspect in discussie mag stellen zegt ook al genoeg dat er iets niet klopt. Dit terwijl al veel " waarheden" in de loop der tijd zijn terug gedraaid omdat ze niet waar bleken te zijn toen er meer informatie vrij kwam.

5
8 solidsteel

@4 Historische opvattingen moet je wel ter discussie kunnen stellen, maar wat is eigenlijk de conclusie van die vier uur durende YouTube-clip? Is er ergens een samenvatting te vinden? Ik vind die vraag wel van belang, want met een (bijna-)complete ontkenning van de Holocaust kom je echt niet weg, en zo'n insteek ondermijnt dan meteen de integriteit van het hele 'kritische' verhaal.

0
9 Civ

alle linkse mensen die nu nog juichen omdat ze denken dat er nu een paar neonazis van utube worden gehaald kunnen nog lachen wanneer hun aan de beurt zijn. denk je dat klagen over nazis binnenkort nog mag? joden die refereren aan de holocaust? jullie worden allemaal geband vanwege hatespeech en opruiende teksten. utubes Ai maakt geen onderscheid tussen humor sarcasme of welke bijbedoeling je tracht over te brengen.

niet straks gaan zeuren he...dat het internet dood is...het belangrijkste is dat er een paar mensen op het internet die jullie niet mogen verwijdert werden, dat is natuurlijk veel belangrijker als freespeech!

8
10 Silas

Er zijn nogal wat mensen die moeite hebben met het leven en daarom maar bepaalde facetten weg willen nemen zodat ze er niet mee om hoeven te gaan. Niets verandert in het leven, maar ze leven liever hun eigen leugen.
Hoelang laten we deze mensen onze realiteit bepalen? ... Censuur is een een gevaarlijk middel. het wordt tegenwoordig gebruikt als wapen tegen opponenten. Men doet er goed an om de educatie serieus te nemen en niet als propaganda platform te misbruiken, zoals links dat geniepig probeert te doen.

3
11 sparta

Armeense genocide ontkennen mag ook niet meer?

0
12 RazorBlade

** gebruiker verwijderd **

@10
Het vrije internet is al jaren dood.

13 verwijderd111

@13 Het vrije internet is sowieso nooit een ding geweest, behalve in de hoofden van internetplatforms en sommige gebruikers die doen alsof alle nieuwe regelgeving het einde van "vrij internet" betekent.

1
14 ThierryBaedet

** gebruiker verwijderd **

@14
Mhja in het begin was het internet nog wel vrij. maar dat is heeeeeeel lang geleden.
Op het moment dat de commercie er zich mee ging bemoeien was het over.
Als gebruiker ben je nu een product geworden.
Nou las ik wel ergens dat er een stel bezig zijn met een nieuw internet, wie weet.

15 verwijderd111

@15 Ook wel voordat het commercieel aantrekkelijker werd. Om content vindbaar te maken zijn algoritmes nodig en die algoritmes hebben altijd een filterende werking. Ook op bv. het Onion Web. Dus in ieder geval 'niet vrij' in die zin. Als het gaat om internetvrijheid zoals dat gebruikt wordt door zo'n techgiganten heeft het wel betrekking op die definitie van vrij internet.

Dat overheden tegenwoordig wel vaker internetplatforms direct aansprakelijk willen stellen voor hun content is een vrij nieuwe ontwikkeling die ik niet echt als positief ervaar. Dus in die zin gaat internetvrijheid er wel op achteruit als je het puur hebt over VvMU op het internet (again: andet soort internetvrijheid dan wat ik bedoel). Of een nieuw soort internet daar verandering in gaat brengen betwijfel ik wel

1
16 ThierryBaedet

YouTube blijkt een hoop te verwijderen en anderzijds te onderdrukken. YouTube blijkt zich als een politiek middel te ontpoppen om rechtse opinie te onderdrukken.
Nu gebeurt dit niet alleen bij YouTube, maar ook Twitter en waar nog meer....

Het wordt hoog tijd dat hier een halt wordt toegeroepen. Ze mogen dan "onafhankelijke" platforms zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze zich aan wetgeving moeten houden. Het ondermijnen van vrijheid van meningsuiting is een ongewenst effect als deze platforms met hun gedrag de publieke opinie beginnen te beïnvloeden.

4
17 sparta

Dat de commerciele bedrijven de-platformen is catastrofaal aan het worden.

0
18 caso

** gebruiker verwijderd **

@16
Ben wel met je eens hoor,.
Maar het was vroeger veel vrijer als nu.
De ontwikkelingen die overheden willen zouden ze in de voormalige DDR jaloers op zijn.kijk naar China. Wat daar gebeurd is een zeer enge ontwikkeling.

19 verwijderd111

En dan ook alle ISlamitische moordpartijen verwijderen.

3
20 Marrie

@6
[Vrijheid van meningsuiting is een groot goed.]

Jawel maar daar is YT niet per se een (gegarandeerd) platform voor.
Wie beslist dat YT maar alles moet plaatsen (zolang het uiteraard aan de wet voldoet)?

@17
[Ze mogen dan "onafhankelijke" platforms zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze zich aan wetgeving moeten houden.] (Daar ontbreekt een woordje 'niet' volgens mij. )
Aan welke wetgeving precies moeten die platforms zich dan houden? En waarom zouden ze verder zelf niet mogen bepalen waar ze wel en geen platform voor willen zijn?

0
21 -Koeievla-

@19 China is wel echt bizar inderdaad. Ik weet niet of je bekend bent met de precieze censuurmethodes die zij op internet toepassen maar als dat niet zo is raad ik "How Censorship in China Allows Government Criticism but Silences Collective Expression" van Gary King aan

0
22 ThierryBaedet

De Holocaust is gewoon enorm goed gedocumenteerd, ontkenning zet je gewoon buiten de realiteit, nazisme is terecht verboden daar ze uit gaat van superioriteit en aldus indirect geweld legitimeert net zoals de islam uit gaat van superioriteit van aanhangers van de islam en aldus indirect geweld tegen alles wat niet islamitisch is legitimeert. Gewoon consequent zijn, komt alles goed.

0
23 doxbar

@23 de holocaust is in ieder geval eenzijdig gedocumenteerd ... of wil je beweren dat er onafhankelijke onderzoeksjournalistiek is toegepast? Nee, holocaust is een politiek instrument ... ook hier wordt holocaust censuur toegepast.

5
24 Cracker-Crusher

Ze mogen dat happy-slapping en zinloos geweld waar groepen al joelend iemand half dood trappen er wat mij betreft afhalen , overdragen aan justitie als zoiets gepost wordt

1
25 Vageali6888

@24 Dat is weliswaar juist dat het eenzijdig is gedocumenteerd, echter je kunt het wel zelf natrekken, joden die bestonden voor en joden die verdwenen waren na, erg moeilijk is het niet.

0
26 doxbar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
Is het waar dat de meeste asielzoekers 'gelukszoekers' zijn?

@79 m post@81 RobPAlle onderdelen van mijn betoog vallen als puzzelstukken in elkaar.Koopmans constateert dat het EU-asielrecht een lote...

18 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

Voor de liefhebber(s) van wetenschappelijke papers: https://sci-hub.41610.org/ https://scihub2024.vercel.app/ ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
FDA Wants To Replace Salt With Bill Gates’ New mRNA Fake Salt

Nog meer Frankenstein voedsel van jullie vriend Bill Gates ! 😝...

25 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Offtopic

Paywall omzeilen? Het kan (en mag) niet meer! [België] https://www.bartstoffels.be/2022/06/10/paywall-omzeilen-online-krant/ ...

26 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Iedereen snapt natuurlijk wel dat die 2 miljard daar niet naartoe gaat. In de tijd van Gladio heette dat "algemene zaken" XD...

31 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

LoydMorris
Eerste Kamer stemt in met einde aan 61 jaar Groningse gaswinning

Een van de DOMSTE maatregelen die onze regering ooit genomen heeft! Wat een stelletje onnozele, kortzichtige halzen zitten daar. . . . ...

36 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
‘Er groeit een generatie op die nooit een betaalbare woning kan vinden’

Gelukkig gaat het goed. Nog ff 10 miljard naar Oekraïne overmaken. 20 Miljard naar de EU. Etc......

39 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Muziekdraadje

Freddie James - Get Up And Boogie • TopPop ( 1979 )https://www.youtube.com/watch?v=SYywdZvG6XY...

39 minuten geleden geplaatst door Rooibos

LoydMorris
'Vrouwen vinden mannen met een wit bestelbusje woest aantrekkelijk'

Omdat deze mannen, in hun witte bestelbusje, de bestelde schoenen, jurkjes en andere zooi komen brengen. . . ....

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Muziekdraadje

Mr. Nightlife - Iedereen Wist Hethttps://youtu.be/c1cMgNm9I8A...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Xxx Hd Hindi BfX Videos NunHindi Voice Sex StoryHairy Nake WomenDouble Sex VideoCxnxxxNude Biker BabesNaked MystiqueMia MalkoviaPawg WifeMiranda Cosgrove NakedLadkiyon Ki ChudaiTeen PenisTubwrlldJapanese Maid PornFirst Night Romance PornCheating Massage PornWifey WorldFree Lesbian Porn AdultJavvideosTubkittySweetlicious NetHentai Joshiochi 2-kai Kara Onnanoko Ga Futtekita UncensoredBig Natural Nude BoobsXxxhot AuntyFree Porn VidzAnal JaponesasKelly Hart PornLuscious LouisPornocaballoBig Covk AnalFit Mami XxxSex With Widow VideoTaboo 2 The MovieBeauty Dior The PornstarSex CelebrityAlryazılı PornTara Tainton FuckedSkylar GreenStep Family XxxJoya RathoreKagneylinncarterRussain PornstarPorn RomantixShoe PlayXnxx HsNathiya SexMennaleeAsianteengfsJav TrsilerCam Sex BrasilHot Naked CicksSex Machine VideosHow To Suck Your Own PenisNude Women PcsReal Celeb NudesTwitch Streamer NudeFree Pron NewAtrizes Porn AmericanasXvidoeYounglegalpornNayanthara Xxx PhotosTamil Aunty Xvideos ComSt Peach LeaksSunny Leone SeducingKristen Scott AnalMilftvSpankbanhChatropolusOnlyshares.netPinay Pussyسكس افريقيHentai ScansSkye Marie NudeGhost XvideoSabbw FacesittingTamil Hot ClipsTiny NudesJade Jantzen AnalPornos De ChinasSweetliciohsHuntb-597GayporntubeSeymourbuttsThroated GifCollegegirlsnudeZoey Deutch NakedAustin WolfeJapanese Porn Movie DownloadIndian Topless GirlsKira Perez FacialReally Nude WomenFemale EwcortMirror NudesYarddiestyleMaddy Belle PornXxx Forced Sex VideosSexy Sex Video SexyPornobae ComEbony Lesb PornWinona Ryder TitsXxx New VidioXxx Video DangerPhatass BbwAaliyah Hadid DeepthroatExxxxPain Ful Anal PornCameracaseiraSex Whatsapp NumberAnime With The Most NudityPorn Mallu VideoポルノハブAsslick GayMarathi Bhabhi ComBeach HandjobsMature Casting CouchTamanna XnxMalayalam Xxx PhotosSexy Film Blue FilmFucking Videos Of Indian GirlsXvideos XomXmoviesformeFilms Pornographiques IndiensHot Actress Nude PicsNaked One PieceFree Brazzers New VideosRomantic Porn ViedosTponilyXnxx 18 Years OldLesbian Sex WebsiteKazumi Squirts PornPormo LegendadoXxx Porn FuckDoggy Style MomSladki SlivkiAnime SexaulJ Cup BoobsLily Lou BlowjobFat Black TitiesEliza Rose WarsonBella RollandXxxxx MotherShruti Hassan Hot PicturesFigure XxxMom Anal SexWife Adla BadliHot PorntubesAltssia KentAbby Elizabeth MillerNude Lockerroom