Het incident tussen Younes en de pizzakoerier vond plaats in een van de steegjes net achter het Bethlehemkerkplein in Zwolle.
Volledig scherm
Het incident tussen Younes en de pizzakoerier vond plaats in een van de steegjes net achter het Bethlehemkerkplein in Zwolle. © Frans Paalman

Man die Younes in coma sloeg heeft ontzettend veel spijt, maar: ‘Waarom viel hij mij aan?’

De 21-jarige pizzakoerier die op bevrijdingsdag de 25-jarige Younes een klap met dramatische gevolgen verkocht, heeft ontzettend veel spijt. ,,Ik had het nooit moeten doen en echt, mocht dit ooit weer gebeuren dan loop ik gewoon weg. Maar waarom viel hij mij aan? Ik weet het echt niet.”

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    17

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?