ap
Volledig scherm
© ap

Nieuw schandaalboek over Donald Trump: “Hij beperkt contact met Melania en spaart zelfs bloedeigen zoon (13) niet”

De controversiële auteur Michael Wolff heeft een nieuw boek uit over de Amerikaanse president Donald Trump. ‘Siege’ (Staat van Beleg) is de opvolger van de bestseller ‘Fire and Fury’ (Vuur en Woede) waarvan in anderhalf jaar tijd meer dan 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen en is minstens even sappig. Volgens Wolff zou Trump zijn vicepresident Mike Pence onder meer een “religieuze gek” genoemd hebben, zou hij het contact met first lady Melania tot een minimum beperken en zelfs zijn eigen zoon Barron (13) niet sparen.

74 reacties

  • Jacky Vanderplas

    5 jaar geleden
    respectable amerikanen verklaren dat trump zijn woordenschat zoveel kleiner is dan vele andere oud presidenten. Die er lustig sneerde en vloekten .maar in die tijd schreef de media dat niet het presidentieel ambt respecteer je alzo d vlag was onkreukbaar , respect waarvoor zij staat ,.en dat respect kon je proeven en zien tijdens de toespraak op de herdenking D day.waar nog een handvol oud strijders en duizende kruisen geeerd werden, die hun leven hadden ingezet voor onze vrijheid .
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Dat soort beledigende en schofferende uitspraken hebben we hem inmiddels al genoeg zien en horen doen, en hij heeft voor élke "tegenstander" zijn eigen scheld-bijnaam, dus ik wil onmiddellijk geloven dat hij ook zo'n uitspraken heeft gedaan over Pence, Meghan McCain, enz.
  • Roger Boni

    5 jaar geleden
    Weer een die probeert geld te verdienen op de rug van president Trump. Het zou mooi zijn als die hun centen zouden doorstorten aan goede doelen.
  • Lisette Theunis

    5 jaar geleden
    @Sandra Peeters- je kan moeilijk de helft van het parlement gaan verbannen..
  • Jane Doe

    5 jaar geleden
    Dat is een narcist. Ben zelf met zo iemand moeten opgroeien. Mensen begrijpen blijkbaar nog steeds niet dat een narcist nooit om iemand anders kan geven dan zichzelf. Is met geen enkele medicatie of therapie op te lossen. Bij een egoïst is dat een bewuste keuze, die kan nog lief en affectueus zijn, bij een narcist zal affectie altijd nep zijn. Enige wat je met een narcist kan doen is deze compleet verbannen als je echt gelukkig wil zijn.