Translate

zaterdag 1 juni 2019

Misselijkmakend: Video Wereldwijd een ware ottergekte met ottercafés en otters als huisdier



Lees meer in deze nieuwsbrief ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk de e-mail online

World Animal Protection

Nieuwsbrief mei
worldanimalprotection.nl




Wereldwijd is er een ware ottergekte gaande. Steeds vaker besluiten mensen een otter als huisdier te nemen, maar ook schieten zogenaamde ‘ottercafés’ in Japan als paddenstoelen uit de grond. Hier kunnen bezoekers met de dieren op de foto en er zelfs mee knuffelen.

Dit is een verontrustende trend, want uit ons undercoveronderzoek blijkt dat hier een gruwelijke handel achter schuilgaat. Om mensen hiervan bewust te maken, brachten we een korte documentaire uit. De oproep in deze documentaire is duidelijk; ga niet mee in de rage en koop of kweek geen wilde dieren. Achter het houden van wilde dieren in gevangenschap schuilt altijd leed. 

Bekijk de korte documentaireBekijk de korte documentaireBekijk de korte documentaire

Maak van je huiskamer geen jungle
Maak van je huiskamer geen jungle

Papegaaien, egels en pythons; deze en veel andere wilde dieren worden als huisdier gehouden. Uit liefde voor deze prachtige dieren hebben we ze graag in de buurt. Maar we zijn ons vaak niet bewust van het leed dat schuilt achter het houden van exoten.
Waarom wilde dieren geen huisdier zijn >>

Succes: miljoenenlening voor plofkippengigant MHP van tafel
Succes: miljoenenlening voor plofkippengigant MHP van tafel

Dankzij de PvdD heeft de Tweede Kamer besloten geen 100 miljoen euro te lenen aan Oekraïense plofkippengigant MHP. Een mooi vervolg op onze actie tegen Nederlandse steun aan dierenleed in het buitenland.
Lees meer >>

Dirk-Jan Verdonk (hoofd campagnes) over zijn werk voor dieren:
Dirk-Jan Verdonk (hoofd campagnes) over zijn werk voor dieren:

'Ik verkeer in de bevoorrechte positie dat ik mij door mijn werk voor dieren kan inzetten. Dat geeft een bepaald soort rust: ik doe wat ik kan. Maar de verantwoordelijkheid kan ook zwaar drukken. Want je doet natuurlijk nooit genoeg.'
Lees het interview op clairesmission.com >>

Uitslag EU-verkiezingen: hoop voor dieren?
Uitslag EU-verkiezingen: hoop voor dieren?

De afgelopen vijf jaar deed de Europese Unie weinig voor dieren, maar de verkiezingen van vorige week gaven nieuwe hoop. De uitslag laat een verdeeld Europa zien. Maar wat betekent dit nu voor de dieren?
Lees het hier >>

We zijn World Animal Protection
We stoppen het onnodig lijden van dieren
We bewegen mensen om dieren op de mondiale agenda te zetten
We laten de wereld zien hoe belangrijk dieren zijn voor iedereen
We motiveren mensen om het leven van dieren te verbeteren
Op naar een betere wereld voor dieren!

World Animal Protection

TwitterYoutube

UNFundraisingANBIANBI

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven via e-mail geïnformeerd te willen worden. Als je deze niet meer wilt ontvangen, meld je dan hier af.
© World Animal Protection Nederland
Louis Couperusplein 2 (derde verdieping) | 2514 HP | Den Haag
Vragen? Bel ons tijdens kantooruren op 088 268 0000 of mail naar info@worldanimalprotection.nl.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten