Opinie & Commentaar
BNNVARA

'Waarom zegt Jesse Klaver niet gewoon de waarheid?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Waarom zegt Jesse Klaver niet gewoon de waarheid?'

Jesse Klaver en Marcel van Roosmalen, wat hun connectie is weet Marcel niet, maar toch krijgt hij met regelmaat mailtjes van hem. Laatst nog, waarin het vertrek van ZihniÖzdil werd aangekondigd. Of de mailtjes wel door Klaver worden getypt en waarom niet gewoon de waarheid wordt verteld, daarover maakt Marcel zich druk in De Nieuws BV.

Marcel: "Wat voelde ik me betrokken toen Jesse in de aanloop van de Europese verkiezingen mailde dat hij voor de derde keer vader was geworden. Hij schreef: Het enige dat nu telt is Jolein, ons gezin en ons pasgeboren kleine mannetje.En het leenstelsel!"

'Wat een herkenbare shit weer'

"Jezus man wat een herkenbare shit weer", zegt Marcel. "Het gezin is belangrijk, maar zelf ging ik ook meteen weer werken na weer een kind, ook al koppelde ik er niet zoals Jesse een betere wereld aan met z'n 'Dankjewel voor de felicitaties, maar nu even over het leenstelsel en het klimaat' en 'We doen dit niet voor onszelf maar voor de mensen die nog niet mogen stemmen'."

Marcel: "Waarom zei hij niet gewoon de waarheid: Ik schrijf mijn eigen teksten niet, ik mail niet zelf, ik weet niet wat ik allemaal uitkraam,ik kan niet tegen kritiek, maar verder ben ik wel een supergave leider."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Jesse Klaver

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie