Ze waren de eerste zesling ter wereld, maar kijk hen nu eens – 30 jaar later

Het hangt nog ergens in ons collectief geheugen toen ik opgroeide in de jaren 80. De beelden op televisie of in de krant van zes schattige meisjes. Allemaal zusjes en tevens de eerste zesling ter wereld.

Janet en Graham Walton kondigden met blijde verwachting de geboorte van hun zesling aan op 18 november 1983. Allemaal meisjes. De wereld was gefascineerd en de media smulde van het verhaal.

Toen ik de beelden zag als tiener leek het me zo prettig om 5 zussen te hebben.

Nu ik zelf ouder ben kan ik me het gewoon niet inbeelden wat het moet zijn om 6 baby’s tegelijk op te voeden!

Maar 36 jaar later horen we er niets meer over. Dus hoe zou het nog met hen gaan? Welnu, kijk hieronder alvast naar de video over deze buitengewone zussen.

In 1983 schreef de familie Walton, uit het Britse Liverpool, geschiedenis.

Janet en Graham probeerden al jarenlang om kinderen te krijgen, maar zonder succes. Bij hun 13de poging probeerden ze vruchtbaarheidsbehandeling en dat zorgde voor indrukwekkende resultaten.

Alle zes dochtertjes werden geboren en werden tevens de eerste vrouwelijke zesling en slechts het vierde geval ter wereld!

Intussen is er meer dan 30 jaar voorbij. Hoe zou het nog met hen gaan?

YouTube

Er waren al veel belangrijke momenten in hun leven, en ook de pers lichtte deze momenten uit in artikels en fotoreportages: hun eerste verjaardag, hun eerste schooldag, hun 18de verjaardag, hun 21ste verjaardag, hun 30ste verjaardag.

Maar ondanks alle populariteit zorgden de ouders ervoor dat hun zes dochters met beide voetjes op de grond bleven. Alle zes de zussen, Hannah, Ruti, Luci, Kate, Jennie en Sarah dragen andere kledij en hebben alle zes een stralende persoonlijkheid.

Vader Graham bleef bij de geboorte een tijd thuis om te helpen. Hij zei dat een van de grootste en moeilijkste taken wanneer ze ouder werden, de oudercontacten op school waren!

diply

Vandaag zijn alle meisjes het huis uit, behalve Hannah. Allen wonen ze niet ver van hun ouders. Een andere zus, Sarah, heeft intussen haar eigen kind, Jorgie. Tevens het eerste kleinkind voor de Walton’s.

YouTube

Bekijk meer van deze ongelofelijke familie in de video hieronder.

Kom te weten hoe buitengewoon deze zes meiden zijn en hoe verschillend ze allemaal zijn in de video hieronder.

https://youtu.be/zGdKp-QgcX4

Ik kan het me niet voorstellen. Zes baby’s grootbrengen tegelijk. Maar Janet en Graham mogen trots zijn op wat ze hebben verwezenlijkt. Deze meisjes zijn uitgegroeid tot prachtige vrouwen.

Deel dit buitengewone verhaal met al wie je dierbaar is op Facebook!