RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Mensen onwel door Netflix-thriller The Perfection

Beeld © Netflix

Angsthazen kunnen de nieuwe Netflix-horrorfilm The Perfection maar beter overslaan. De film zou namelijk zó eng zijn dat kijkers door de griezelige scènes spontaan last krijgen van migraine, misselijkheid en zelfs moeten overgeven!

In de complexe psychologische thriller krijgt een voormalig muzikaal wonderkind weer contact met haar oude mentors. Alleen zijn die in de ban van een getalenteerde nieuwe pupil. Het gevolg? Een serie ijzingwekkende gebeurtenissen, waarvan kijkers letterlijk én figuurlijk de rillingen krijgen.

Bekijk de bloedstollende trailer hieronder, maar let op: heb je een zwakke maag of ben je bang voor insecten? Dan kun je de nieuwe Netflix Original beter skippen.

Nieuwe
Ook leuk:
Nieuwe afleveringen Suits bijna te zien op Netflix

The Perfection, die sinds 24 mei te zien is bij de streamingdienst, maakt behoorlijk wat los. Dat blijkt uit de reacties op social media. Zo schrijft iemand: “Ik ben naar The Perfection’aan het kijken op Netflix, en die scène in de bus maakt me misselijk.” Iemand anders schrijft: "Ik raad iedereen aan The Perfection NIET te kijken."

Netflix
Lees ook:
Netflix slaat de plank mis met Anne Frank roast

Er zijn ook wat bikkels die juist lyrisch zijn over de film. Vooral de verrassende wendingen krijgen veel lof. Er wordt zelfs aangeraden de film te kijken zonder enige voorkennis.

The Perfection kijk je nu op Netflix.